Verkställande Mba-program I Pittsburgh, São Paulo Och Prague

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Verkställande Mba-program I Pittsburgh, São Paulo Och Prague

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

Executive MBA-program i Pittsburgh, São Paulo och Prag


Den nyligen reviderade och uppdaterade EMBA Worldwide läroplanen ligger så nära affärsvärlden som högre utbildning får. Kandidater är beredda att göra en inverkan ett steg före morgondagens trender, eftersom EMBA Worldwide fakultetsmedlemmar författar forskningen som avslöjar vad dessa trender kommer att vara.

I kombination med programmets kända fakultetsforskning och nära företags partnerskap erbjuder EMBA Worldwide läroplanen den mest aktuella, framåtskridande utbildningen. Den mer strömlinjeformade kursplanen, som innehåller en blandning av obligatoriska kurser, Global Executive Forums och valfria ämnen (totalt 48 kredit timmar), hjälper studenterna att se framtiden och navigera förhandlingar och genomföra strategiska ledarskap för förändring.

EMBA Worldwide klassrummet är en dynamisk som framhäver diskussion, fallanalyser, team och små gruppprojekt, datorsimuleringar och workshops. Kursarbetet fokuserar på vision, strategisk planering och genomförande-färdigheter som nuvarande marknadsledare säger är nyckeln till effektiv förvaltning.


Valbara kurser

En av de få executive MBA-programmen att erbjuda valbara kurser, erbjuder EMBA Worldwide ett brett utbud av valfria ämnen i ett unikt format - två valmöjligheter under det slutliga Global Executive Forum som en nedsänkningserfarenhet för hela klassen och två på sina ursprungliga webbplatser. Studenter i alla program väljer valfria ämnen inom ekonomi, marknadsföring, verksamhet, ledarskap och strategi.


Executive MBA (EMBA) Worldwide-programmet vid University of Pittsburghs Joseph M. Katz Graduate School of Business är utformad för företagsledaren, balanserar globalt perspektiv med lokal kompetens och förbereder akademiker att konkurrera på nivå med världens ledande befattningshavare. EMBA Worldwide akademiker förvärvar en global syn på marknader och konsumenter samt möjligheten att bygga kulturell kompetens på alla marknader där deras organisationer nu gör affärer eller kommer att göra affärer i framtiden.

EMBA Worldwide-programmet är utformat med de nya reglerna i det internationella näringslivet i åtanke. Det ger chefer en "real-world" forskningsbaserad utbildning och en spännande och givande livserfarenhet på tre olika kontinenter - med webbplatser i Nordamerika (Pittsburgh, Pa.), Sydamerika (São Paulo, Brasilien) och Europa (Prag, Tjeckien) . Eleverna tar de flesta av sina kurser på platsen mest bekvämt för dem. De deltar också i tre veckolånga nedsänkningssessioner, som kallas Global Executive Forums , med sina EMBA Worldwide klasskamrater på andra webbplatser.

Medan detta globala perspektiv ges, värderar EMBA Worldwide-programmet även lokala kunskaper. Katz samarbetar med top-tier företag i Nordamerika, Sydamerika och Europa. Dessutom förenar förbindelserna EMBA Worldwide forskare med sina kollegor i Katz- samhället - ett alumni nätverk av mer än 30 000 företagsledare inom alla branscher - är en ovärderlig resurs.

EMBA Worldwide s kohortbaserade program innebär att eleverna börjar sina studier med samma klasskamrater som är med dem vid examen. Från det ögonblick som studenterna registrerar förvärvar de detta nätverk med förväntan om att dessa förbindelser kommer att expandera och gynna dem under hela karriären och därigenom öka exponentialt värdet av en EMBA Worldwide grad.

Schema för Executive MBA-programmet

Du kan tjäna en EMBA Worldwide grad på 19 månader som deltar i sessioner i Pittsburgh och i 16 månader i antingen Prag eller São Paulo . Klasser börjar i januari för Pittsburgh och i april för Prag och São Paulo. Alla program avslutas i juli det följande året.

De mest unika egenskaperna i en EMBA Worldwide-examen är de tre internationella nedsänkningssessionerna med andra studenter, som genomförs i Nordamerika, Europa och Sydamerika, hålls i början, mitt och slutet av ditt studieprogram. Var och en av dessa Global Executive Forums varar mellan fem och sju dagar.

Global Executive Forums tillåter EMBA Worldwide studenter att förstå tvärkulturell ledning, få förstånds insikter i internationell affärspraxis och nätverk med medarbetare från hela världen.

Före och efter dina sessioner är du i elektronisk, telefon och videokonferens med dina fakulteter och klasskamrater, tar emot material och uppdrag och får hjälp och feedback om det kursarbete du gör. Du är också i frekvent kontakt med din studiegrupp för att slutföra gruppprojekt och uppdrag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 10, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
16 - 19 månader
Heltid
Price
Pris
65,000 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Pittsburgh, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Pittsburgh, Pennsylvania
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
EMBA i Pittsburgh