Verkställande mba i ict eller verktygshantering

Allmänt

Programbeskrivning

Executive MBA i IKT eller Utility Management

Letar du efter en professionell utmaning och karriärmöjligheter? Ta sedan din Executive MBA, i informations- och kommunikationsteknik (ICT) eller Utility Management, och bli en del av vårt nätverk!

Executive MBA ger deltagarna de analytiska, funktionella och interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas i en alltmer komplex och global IKT samt Utility affärs- och förvaltningsmiljö.

Executive MBA i IKT eller Utility Management representerar totalt 15 kursveckor med 30 moduler och kan slutföras på heltid på heltid. Programmen är organiserade i veckoblock (måndag till lördag), med varje block bestående av två moduler. Hälften av klasstiden ägnas åt förvärv av ny kunskap inom ämnesområdet, medan resterande tid tilldelas praktiska arbets- och fallstudier (i IKT eller Utility Management).


Undervisningsspråk


Engelska är det enda undervisningsspråket. Deltagare i iimt kurser kräver därför kunskap om det språket.


undersökningar


Var och en av de 30 modulerna följs av en skriftlig eller muntlig tentamen baserad på materialet som omfattas av kurserna.


Högskolepoäng


Genom att genomföra en EMBA får studenterna 90 ECTS-poäng inklusive den internationellt erkända Executive Master of Business Administration i ICT eller Utility Management vid University of Fribourg.

fördelar

  • Omfattande IKT och Utility Content

Alla kurser har en integrerad bild av IKT eller Utility Management. Med vetenskapliga föreläsare och företagsexperter garanteras en balans mellan teoretisk kunskap och praktiska färdigheter.

  • Flexibel programstruktur

Kurserna är utformade för att möjliggöra parallell strävan efter yrkesverksamhet och studier. Den modulära strukturen erbjuder en individuell och flexibel utformning av studier från helt till deltidskurser.

  • internationell miljö

Iimts omfattande nätverk av professorer och ledande IKT- eller Utility-experter erbjuder kursdeltagare den mest avancerade träningen som finns tillgänglig.

  • Cross-Industry Networking

Fakultetsmedlemmar och deltagare kan bygga upp ett nätverk av kollegor. Att bli en del av iimt möjliggör ett förbättrat nätverk på 3 nivåer: studenter, lärare och institutet med iimt alumni-nätverket.

  • Universitetsexamen

Genom den uppnådda universitetsexamen kommer dina studier att bli erkända över hela världen.

  • Personalutveckling

Genom de förbättrade ledarskapsfärdigheterna i kombination med din teoretiska know-how, kommer du att främja din personalutveckling och stärka dina ledarskap.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Den iimt är ett ledande kompetenscentrum för informations-och kommunikationsteknik (IKT) och Utility (el, gas och vatten) Management erbjuder verkställande utbildningsprogram och forskning. Genom sina ... Läs mer

Den iimt är ett ledande kompetenscentrum för informations-och kommunikationsteknik (IKT) och Utility (el, gas och vatten) Management erbjuder verkställande utbildningsprogram och forskning. Genom sina högt utvecklade internationella nätverk av samarbetspartners och sponsorer från både industrin och den akademiska världen, iimt ständigt förbättrar sin kompetens och tar en utmärkt och konkurrenskraftig ställning på den nationella och globala marknaden. För att ytterligare stärka sitt nätverk, är iimt ansluten till flera prestigefyllda organisationer och stödjas genom dess organ. En del av universitetet i Fribourg &nbsp Universitetet i Freiburg är den enda helt tvåspråkiga universitet i Europa. Både staden Freiburg och universitetet utgör en mötesplats för två olika kulturer: franska och tyska. Utifrån dessa kulturella mångfalden, i december 1995 inrättade universitetet i Fribourg internationella Institute of Management i teknik (iimt) i samarbete med industrin. &nbsp Institutet stöds till stor del av medel från industrin som kompletterar finansiering från universitetet. Därför fortsättningen av institutet och dess arbete kan garanteras utan att äventyra sin akademiska självständighet. &nbsp&nbsp Den iimt idag &nbsp Den iimt är den enda akademiska institut i Europa utbildningsprogram erbjuda verkställande program med särskild inriktning på IT eller Utility Management. Den iimt kombinerar de senaste teoretiska förvaltning begrepp med praktisk kunskap om den internationella IT eller Utility sektorn, vilket ger en inblick i vitt skilda kulturer och mentaliteter, och möjliggöra korrekt bedömning av förhållandena på andra marknader. Läs mindre