Verkställande mba (emba)

Allmänt

Programbeskrivning

Executive MBA från SMU Cox är en bred, snabb och djupgående global ledarskapserfarenhet. Executive MBA har blivit prisad av deltagare, sponsorer, och de i näringslivet för förberedelsen erbjuder de de som är redo för de unika utmaningarna i executive suite. Konsekvent rankad som en av de bästa Executive MBA-programmen i världen är läroplanen framtänkande och undervisad av några av de mest anmärkningsvärda professorerna i den akademiska världen.


Våra Executive MBA studenter representerar de bästa sinnena i affärer från ett varierande utbud av branscher och discipliner. Genom "kohort-tillvägagångssättet" för lärande kommer du och dina kamrater att interagera genom klasser, studiegrupper, gruppbyggnadsövningar och sociala aktiviteter som ger dig nya insikter och breddar dina personliga och professionella perspektiv. Ofta kan du omedelbart tillämpa den kunskap du får i klassrummet för vardagliga utmaningar som du möter på arbetsplatsen. På samma sätt tas arbetssituationer in i klassrummet för diskussion och jämn upplösning.Executive MBA kommer att öka din förmåga att tänka globalt, planera intuitivt, kommunicera effektivt och agera strategiskt. Detta ger ett enormt karriärvärde genom att exponera dig för korsfunktionell affärskunskap, förbättrade professionella kontakter och ett ökat förtroende som ofta kommer med en livsförändrad upplevelse.


ProgramfunktionerFöljande funktioner i SMU Cox EMBA-programmet ger en rik utbildningsupplevelse till den erfarna professionella som söker nästa nivå av uppnåelse.

Professionella nätverksmöjligheter
Cox-samhället --- ett nätverk med mer än 33 000 företagsledare som spänner över de flesta branscher är en resurs och en betydande förbättring av SMU Cox-upplevelsen. Ännu mer betydelsefull är de relationer du utvecklar med dina klasskamrater inuti och utanför klassen för både personlig och professionell anrikning.

Globala lärandeupplevelser
Fördjupning i den globala ekonomin är viktig för alla kunniga affärsmän. EMBA-studenter är skyldiga att resa till både Asien och Latinamerika för företagspresentationer som lyfter fram de utländska företagen, deras kulturer och de miljöer där de arbetar, vilket ger en djupare förståelse för dynamiken i den internationella verksamheten.

Små, privata skolmiljö
Många EMBA-program sker i icke-campusinställningar som kontorsbyggnader. SMU Cox EMBA levereras på den nådiga SMU-campus, noterad för sin traditionella georgiska arkitektur. Skolans lilla storlek möjliggör ett samarbete, team-tillvägagångssätt. Medan SMU Cox EMBA är det största programmet i norra Texas är klasserna uppdelade i sektioner och vidare uppdelade i studiegrupper om fem till sju studenter, en funktion som de flesta studenter tycker är oerhört hjälpsamma och ibland viktiga.

Karriärens självbestämmande
Att söka en MBA-grad, som erkänd av studenter tidigare, var att vidareutveckla sina karriärval, vare sig inom sina organisationer eller ute. Att ha en MBA kan införa en större känsla av självförtroende och självbestämmande --- förbättra sin förmåga att ha och göra mer önskvärda livslånga val.

Plats i en dynamisk stad i världsklass
Cox School ligger mitt i Dallas, TXs blomstrande, ekonomiska epicentrum, vilket möjliggör närhet till affärsmöjligheter och företagsledare från nästan alla branscher. SMU Cox fortsätter att spela en viktig roll när det gäller att forma det intellektuella landskapet i Dallas med fortsatt starka utsikter för tillväxt och möjligheter.


Curriculum

Som en Cox Executive MBA-student kommer du att bli utsatt för mycket engagerande läroplan och banbrytande forskning som är utformad för att förbereda dig för den verkställande nivån. Under hela 21-månaders programmet kommer du att behärska sådana grundläggande som tillämpad ekonomi, ekonomisk förvaltning, organisationsbeteende, statistik, marknadsföring forskning och redovisning. Dessutom kommer du också att dyka in i sådana nya kursfel som fusioner och förvärv, förhandlingar och portföljteori. Det finns två internationella resor - en 4-dagars resa till Latinamerika i augusti andra året och en 10-dagars resa till Asien i mars av den sista modulen. Under dessa resor möts du med toppledare och besöker ett antal företag för att stärka din grundläggande förståelse för internationella affärsidéer och strategier.

Mycket av kursen kommer att äga rum inom små studiegrupper för att identifiera och lösa problem som ofta speglar verkliga utmaningar. På mindre än två år får du möjlighet att tänka, planera och agera strategiskt för att möta ledarskapets utmaningar på en konkurrensutsatt global marknad. Nedan följer kursbeskrivningarna.

Senast uppdaterad Sep 2017

Om skolan

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Läs mer

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Läs mindre