Tvåårig MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Vem väljer Emorys tvååriga MBA?

Designad för att ge dig en exceptionell utbildning som utrustar dig för att leda dig i en ständigt föränderlig marknad, är tvåårig MBA avsiktlig i tillvägagångssätt och fokuserad på dina resultat.

 • # 20 Bästa USA Heltid MBA (Finanical Times, 2019)
 • $ 155 783 medelstart baslön plus bonus (klass 2018)
 • 95% studenter med arbetsuppgifter inom 3 månader efter examen (klass 2018)


Du är enbart Goizueta

Goizueta MBA är det enda topp 20-MBA-programmet som erbjuder världsklassa akademiker och småklasser som levereras i en dynamisk global stad . Tjäna en internationellt erkänd MBA och få högkvalitativ, personlig feedback samt tillgång till Fortune 500s och nya företag.

Han är bäst av alla världar

Du behöver inte handla tillgång för intimitet eller kompromiss på världsklass företagsutbildning. Goizuetas MBA levererar alla tre.

W orld-klass företagsutbildning

Inte bara kommer du att lära dig från världsberömd fakultet, men du kommer också att engagera dig med en bäst i klassens MBA-läroplan som är praktisk, kundfokuserad och fördjupad. Du behöver inte ta vårt ord för det. US News

Jag trivs lärmiljö

Goizueta är liten av design. Med en 5 till 1 student till fakultetsförhållande - det lägsta av något topp 25 rankat MBA-program - vi garanterar att du får den personliga uppmärksamhet du förtjänar både inom och utanför klassrummet. Du skapar varaktiga relationer med fakultet, program och karriärpersonal, och dina klasskamrater lika som kommer att förbättra din akademiska erfarenhet och berika din karriär.

D ynamic, global stad

Att bedriva din Goizueta MBA innebär tillgång till alla Atlanta har att erbjuda. Med multinationella företag, inklusive Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta och SunTrust, alla baserade i Atlanta, rankas det tredje i nationen bland städer med mest FORTUNE 500-högkvarter. Lägg till i en livlig startkultur, världens mest trafikerade flygplats och världsklass konst, underhållning och sport - och du kommer att upptäcka Atlanta har mer att erbjuda än bra väder och södra charm.

 • # 20 Bästa USA Heltids MBA (Financial Times, 2019)
 • 5: 1 student till fakultetsförhållande, den minsta klassstorleken för någon topp 25-heltids MBA
 • # 3 Atlanta rankas bland amerikanska städer med högst 500 huvudkontor (FORTUNE, 2017)


Gå utöver akademiker

Vårt genomtänkt utformade, omfattande MBA-läroplan ger problemlösning och ledarskap för att du ska vara "Day One Ready". Genom klientfokuserade projekt , hands-on ledarskapsutbildning och fördjupad global exponering anpassar du en akademisk upplevelse anpassad till dina professionella och personliga mål.

F ront laddad kärna, fullt laddade valfria alternativ

Vårt fokus på att förbereda dig för framgång i dag ett innebär att du är beredd att slå marken och springa utan att missa ett steg. I slutet av ditt första år kommer du att träda in i din sommar praktik som är befordrad med verktygen för att utmärka sig. Vid slutet av din sekund kommer du vara redo att komma tillbaka till jobbet med ett ben på din tävling.

Din examen kommer att fortsätta arbeta för dig - hålla takt som du och din karriär växer.

En progressiv inställning till programstrukturen

Från dina frontladdade kärnklasser till dina integrerade karriärutvecklingskurser till en mängd valfria ämnen inom ett ämnesområde, har tvåårig MBA allt du behöver för att hålla din dynamik stark.

Dina första termins kurser är staplade med kritiska kurser för att utveckla den kunskap som krävs för att slutföra en topp MBA som vår. Från början kommer du att bygga robust affärsinsikt genom kurser som Data och Decision Analytics, Marketing och Finance. Karriärutvecklingsverksamheten är också integrerad i läroplanen, inklusive vår professionella utvecklingskurs undervisad av vår karriärstyrningspersonal. Att leverera ett sådant viktigt karriärinnehåll parallellt med viktiga akademiska kurser lär dig att sätta ditt lärande i praktiken och skärpa din leverans och resultat.

När du når andra halvåret har du redan en robust uppsättning färdigheter som gör att du är redo att ta itu med valfria val som runda ut din inlärning. Att välja från mer än 90 valfria innebär att du har fullständig kontroll över ditt fokus i ett program med kompetens inom otaliga områden. Denna förberedelse ger djup till dina studier och låter dig bidra till dag ett av din praktik och varje jobb därefter.

 • 90 valfria kurser tillgängliga
 • 5 internationella resealternativ som finns tillgängliga varje år
 • 20 koncentrationer erbjuds

Fördelar med ett litet program

Grundar för karriärväxlare

Att göra skillnad i utbildning

Erfarenhetsundervisning

Klassrumsteori är kritisk, men det tar mer att utvecklas till en väl avrundad affärsledare och tänkare. Emory är en pionjär i erfarenhetslärande - att gifta sig med teori och praktik på ett sätt som ger klassrummet till liv - och din framtid i fokus.

Globala möjligheter

Bild för globala möjligheter Business handlar inte om var du är idag - det handlar om var världen är på väg. Därför gör varje Emory MBA-program globalt perspektiv ett kännetecken för programmet. Utforska ett annat land, studera ett annat språk - till och med arbete med projekt från hela världen. Ta det globala lärandet på allvar och det tar dig till nästa nivå.


L ifetime karriärförtroende

Goizueta rankas konsekvent bland de 10 bästa MBA-programmen för sysselsättning * eftersom vi utvecklar vår karriärtjänst för att stödja dina individuella karriärmål. Få tillgång till praktik innan du ens sätter fot på campus och jobbar med en personlig karriär coach som matchar dina intressen. På Goizueta hittar du ovärderliga resurser och engagerade alumner som stöder varje steg i din karriärresa. (* US News

 • # 1 rank för det lägsta antalet genomsnittliga antal år till återbetalning (3.6, Forbes 2017)
 • $ 155 783 medelstart baslön plus bonus (klass 2018)
 • 95% studenter med arbetsuppgifter inom 3 månader efter examen (klass 2018)

En partner från början

På Goizueta är din karriär alltid en topprioritet. Vi är engagerade i dig och din karriär innan du sätter fot på campus. Med hjälp av vår personal, vårdnadshavare och vårdnadshavare, kommer du att vara redo på dag ett för att utmärka dig i ditt program samt intervjuer, praktikplatser och din heltidskarriär.

Karriärstrategier

Innan du börjar klassar kommer CMC att para dig med en karriärtränare baserat på dina karriärmål. Du kommer att slutföra en självbedömning som ger värdefull inblick i dina styrkor, svagheter, passioner och optimala karriärmöjligheter. Genom denna självupptäckt börjar du få den information som behövs för att utforska olika karriärvägar och definiera mål som är unika för dig.

När du anländer på campus samarbetar CMC med dig individuellt för att utveckla personliga resultat, hjälpa till att fördjupa karriärmålen och förbereda dig sedan på eftertraktade positioner. Du kommer att utforska specifika intresseområden på olika karriärpaneler och nätverkshändelser. Dessa kopplingar mellan branscher, fält och funktioner skapar flera möjligheter för dig att identifiera din idealiska karriärpassform.

Även efter examen får du tillgång till vårt kraftfulla nätverk genom vår Alumni Career Services. På Goizueta hjälper vårt stöd dig att lyckas för en livstid.


antagning

En startpunkt för din framgång

Grattis på att börja din väg till en MBA! Här hittar du deadlines, ansökningssteg och information om hur du finansierar din Goizueta MBA. Vårt mål är att ge en god förståelse för vad man kan förvänta sig när man ansöker om Goizuetas tvååriga MBA, så att du kan börja din morgon idag.

Vår omfattande tvååriga MBA är avsedd för studenter som:

 • Vunnit en kandidatexamen och har en stark akademisk akademisk rekord
 • Erhållen minst två års post-bachelor, heltid arbetslivserfarenhet (om inte ansökan till ett gemensamt examensarbete)
 • Erhölls konkurrenskraftiga poäng på GMAT eller GRE och för icke-inhemska engelska talare, TOEFL, PTE eller IETLS
 • Kom och förbered dig för att göra värdefulla bidrag i klassrummet
 • Har visat förmågan att utmärka, leda, lära och växa

Ansökningsfrister för 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Föredragen tidsfrist för enårig MBA-sökande, internationella sökande och sökande som är intresserade av att ta hänsyn till högst uppkallade stipendier

** Slutdatum för allmänna meriterbaserade stipendier

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Läs mer

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Läs mindre