Tongji International MBA-programmet

Få en Tongji International MBA: En unik upplevelse

Föreställ dig att vara inskriven i ett MBA-program som ligger i en av världens mest dynamiska och levande städer - Shanghai. Välkommen till Tongji MBA. Vi har väntat på dig.

Tongji International MBA-programmet är avsett att utrusta deltagarna med en omfattande, teoretisk och praktisk förståelse för modern ledning i en multikulturell miljö. Baserat på de disciplinära fördelarna med Tongji University, har MBA-programmet gradvis utvecklat sina egna professionella egenskaper, särskilt inom projektledning, fastighets-, service- och driftshantering och finans.

Internationella MBA-program

 • Studenter ska få MBA-examen från Tongji University efter framgångsrikt genomförande av det 2-åriga programmet.
 • Programmet börjar i september varje år och lärs på engelska.
 • Vänligen kolla på webbplatsen för senaste uppdatering av studieavgift.

Vad gör oss annorlunda?

 1. PLATS. Vi är i Shanghai, där människor som pratar olika språk spränger med kreativ inspiration. Shanghai är avsett att snart bli den nya porten till Asien och världen.
 2. Läroplan. Ett intensivt integrerat program kombinerar fallstudier, erfarenhetsprojekt, studieresor och ett brett utbud av aktiviteter. Kursen kombinerar kinesisk erfarenhet av global kunskap.
 3. FAKULTET. Förutom undervisning som leds av seniormedlemmar i Tongji-fakulteten väljer IMBA-programmet professorer från världens mest kända handelshögskolor, med inriktning på deras undervisningsförmåga och praktiska erfarenheter.
 4. INTERNATIONALISERING. Skolan är ackrediterad av AACSB, AMBA och EQUIS och erbjuder utbytesprogram till 50+ av världens berömda handelshögskolor.
 5. Nätverk och karriär. 500 IMBA-kandidater och 5500 MBA-kandidater delar ett energiskt, magnetiskt alumni-nätverk över hela världen. MBA Career Development Center underlättar olika aktiviteter för att förbereda studenterna för deras framtida anställning.
 6. LIV. Universitetet ligger i stadsdelen och det är lätt tillgång till den bekväma kollektivtrafiken. Dessutom finns det olika samhällen som du kanske vill bli med.

Klassprofil

 • Klassstorlek: 30-40
 • Kvinna Pris: 52%
 • Internationell Studentpris: 17%
 • Medelålder: 30 år gammal
 • Studenter Arbetserfarenhet: Genomsnittlig 7,5 år
 • Post MBA Sysselsättningsgrad: 99%

Några höjdpunkter

 • Över 60% fakultetsmedlemmar i IMBA-programmet är utländska professorer.
 • Nästan 100% fakultetsmedlemmar i IMBA-programmet har internationell och praktisk erfarenhet.
 • SEM rankas Topp 5 i tillämpad forskning i handelshögskolor i Kina.
 • 200+ lärare i SEM. Många av dem har positioner i nationella akademiska och regeringskommittéer.
 • 2700+ publikationer (baserat på CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas 24 sökresultat) av SEM fakulteten registrerades under de senaste fem åren (2011-2015).
 • SEM har etablerat nära samarbete med ett antal ledande företag på konsulttjänster över hela världen, som BAOSTEEL, Disney, Honeywell, HSBC, IBM, Volkswagen.

Curriculum

Övrig Modul: Masterkurser & seminarier; Företagsforskningsprojekt, studieresa, internationellt utbytesprogram, examensarbete. * Med förbehåll för ändringar enligt den faktiska situationen.

Liv @ Tongji

Tongji campus är en grön oas i hjärtat av Shanghai med avsedda byggnader och ett nätverk av bostadsområden både på campus och över hela staden. Med Tongji Station ligger på tunnelbanelinjen 10, kan du enkelt och ekonomiskt resa runt Shanghai.

Campus är utrustad med den senaste tekniken för att möjliggöra och förbättra lärande och kommunikation, med multimedieklassrum, biblioteksdatabas och skräddarsydda onlinekommunikationssystem för studenter och fakulteter samt projektstationer med handels- och hanteringsimuleringsprogram.

Tongji har ett brett utbud av restauranger, klubbar och idrottsanläggningar, inklusive sitt eget natatorium, gym och flera domstolar för basket, tennis och fotboll.

"Jag hittade Tongji IMBA-programmet så att det passar perfekt i mina behov och förväntningar: fantastisk blandning av kinesiska och utländska lärare med utmärkt kunskap och erfarenhet, ett solidt och utmärkt program baserat i reella fall som fokuserar på att främja studentinteraktionen och det som är viktigare Enligt min åsikt fantastiska vänliga människor inklusive mina kompisar, lärare och MBA-personal som alltid hjälper mig i alla situationer. "
--Jordi Picazo Spanien IMBA 2009

"Delta i IMBA-programmet i Tongji University var utmanande, upplysande och roligt! Det berikade inte bara min kunskap helt och hållet, men fick mig också att göra stora vänner och fantastiska affärskontakter. Jag är övertygad om att de erfarenheter jag har ritat kommer att vara av betydande värde för min framtida karriär. "
--Kaan Fabian Kekec Germany Inbound Exchange Student 2010

Hur ansöker man?

För internationella sökande: Online-ansökan> Inlämning av pappersmaterial> Intervju genom inbjudan> Anmälan om beslutsberättelse> Inskrivningsbekräftelse Vänligen kolla vår hemsida för ansökningschecklistan.

Kontakta oss

MBA Admissions Office
School of Economics and Management, Tongji University
7 / F, Tongji Building A, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Tongji University, School of Economics and Management »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum