Översikt

Full-time Syracuse MBA-programmet är utformat för att ge dig en samarbetande och anpassad erfarenhet som förbereder dig för framgång i dagens ständigt föränderliga globala marknadsplats. Genom praktiska lärandes erfarenheter och fördjupade specialiseringar kommer du att få de färdigheter som krävs för att bli en effektiv ledare. Full-time Syracuse MBA-programmet erbjuder en relevant och rigorös läroplan, förstärkt genom vårt unika erfarenhetsprogram som ger praktisk praktik för att utveckla kritiska tänkande färdigheter och tillämpa klassrumslektioner för att lösa komplexa affärsscenarier. Full-time Syracuse MBA-studenter väljer att specialisera sig i en av sju koncentrationer, inklusive redovisning, affärsanalys, entreprenörskap och nya företag, finans, marknadsförvaltning, fastigheter och supply chain management.

Syracuse MBA Curriculum

Full-time Syracuse MBA läroplanen bygger på att bygga starka analytiska och beslutsfattande färdigheter, en hög grad av flexibilitet för att skräddarsy ett program och specialisering som passar dig, och praktisk teori genom Experiential Learning och verkliga applikationer. Vårt heltids Syracuse MBA är ett 54-timmarsprogram, med 36 kärnkurs och 18 valkurser färdigställda under en period om två år.

Syracuse MBA Skillnaden

Vårt Syracuse MBA-program är utformat för att fungera för dig. Det är det som gör oss annorlunda. Vi vet att det handlar om mer än bara en rigorös läroplan och företagskurser - det handlar om att ge de fördelar, möjligheter och erfarenheter du behöver för att möta dina mål och för att lyckas i dagens globala globala affärsmiljö.

  • Det handlar om att tillhandahålla en mångsidig studentgemenskap och en samordnad, anpassad akademisk erfarenhet.
  • Det handlar om verkliga, praktiska erfarenhetslärande krav som bättre förbereder dig för att lösa verkliga affärsproblem.
  • Det handlar om fördjupade specialiseringar som ger dig de färdigheter du behöver för att bli ledande inom ditt område.
  • Det handlar om resurser i stort, multinationellt, mångkulturellt universitet, men med intima klassstorlekar och enkel tillgång till dina professorer.
  • Det handlar om ditt liv utanför klassrummet och möjligheter att resa utomlands.
  • Det handlar om dubbla utbildningsprogram som kompletterar dina affärsintressen.

Det handlar om dig och din framtid, och den syracuse MBA-upplevelse som fungerar för dig. Vi kallar det Whitman Difference. Planera ett besök nu.

Syracuse MBA Studentprofil

Sminken i vårt Syracuse MBA-program är väldigt varierande, med 79 procent från icke-företagsekonomiska undergrader och en mängd arbetslivserfarenhet.

Ange profil för klass 2018

Genomsnittlig GMAT: 623

GMAT-intervall (20-80: e percentil): 600-650

Genomsnittlig grundnivå GPA: 3,44

GPA-intervall (20-80: e percentilen): 3,00-3,89

Genomsnittlig arbetslivserfarenhet: 38 månader

Placering detaljer vid examen (klass av 2016)

Genomsnittlig grundlön: $ 75.879

Median baslön: $ 72.000

Baslöneintervall: $ 48,000 - $ 120,000

Ingen formel används i antagningsbeslut. Whitman Admissions Committee syftar till att utveckla en grundlig förståelse för varje sökande innan de fattar ett beslut. Kandidater utvärderas individuellt, med särskild hänsyn till yrkeserfarenhet och prestation, inklusive potential för karriärutveckling. Andra faktorer som beaktas inkluderar tidigare akademisk framgång, prestanda på GMAT och kommunikationsförmåga som framgår av ansökningsuppsatsen.

Arbetslivserfarenhet är att föredra, men inte nödvändig för antagning. Vi accepterar kvalificerade kandidater utan yrkeserfarenhet som bland annat har exceptionellt starka akademiska bakgrunder, demonstrerat ledarskap och en stark potential för framgång i verksamheten.
Historiskt sett har ett av våra Syracuse MBA-programmets största styrkor varit mångfalden i vår studentkår. Vi fortsätter att söka kandidater med olika ras, etniska, sociala, akademiska och professionella bakgrunder och karriärmål.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
46,770 USD
Undervisning: 1: a år: $ 46,770 / 2: a år: $ 37,416
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum