Switzerland mba program

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Program

Genom att erkänna den globala efterfrågan på diverse och välutbildade företagsledare har Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University och Hotel Institute Montreux (HIM) bildat en strategisk allians för att erbjuda Master of Business Administration grad. Detta innovativa akademiska partnerskap med HIM ger studenterna möjlighet att driva en världsklass, ackrediterad amerikansk kandidatexamen på HIMs vackra Montreux, Schweiz campus. Programmet kombinerar Northwoods akademiska innehåll och tillvägagångssätt med HIMs förstklassiga studenttjänster för att erbjuda en unik pedagogisk och kulturell upplevelse. Det accelererade ettåriga programmet består av fyra, nio veckors moduler levererade av enastående DeVos fakultet från USA.

Detta heltidsprogram är utformat för högkaliberande studenter från grundutbildningsprogram och företag över hela världen. Programmet förbereder eleverna att inte bara överleva i dagens komplexa globala ekonomi, men förbereder också eleverna att driva förändringar inom den. DeVos akademiker är redo att utmärka sig och överträffa sina motsvarigheter i sina karriärer snabbare än någonsin kunde förväntas. Vi uppnår denna prestation genom att ge våra studenter en verkligt dynamisk studentdriven inlärningsmetod. Med integrerade förvaltningsplaner lär DeVos elever att hantera genom att praktisera ledningen i ett interaktivt format med hjälp av signatur DeVos fallstudiemetodik.

Undervisningstimmar

Programmet lärs i fyra moduler om nio veckor vardera. Kurser levereras som två veckorseminarier - t.ex. kurs I i vecka 2 och 6, kurs II i veckorna 3 och 7 och kurs III i veckorna 4 och 8 i varje modul. Veckorna 1, 5 och 9 i varje modul är dedikerade till individuella och gruppleveranser.

Kvalificering

Magisterexamen i företagsekonomi utdelad av Richard DeVos Graduate School of Management vid Northwood University.

Senast uppdaterad Sep 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Värderingar och Filosofi Först och främst, värderingar DeVos sina elever och deras utveckling. Våra studenter fram som ledare, chefer och entreprenörer helt förstå vikten av en marknadsekonomi som dr ... Läs mer

Värderingar och Filosofi Först och främst, värderingar DeVos sina elever och deras utveckling. Våra studenter fram som ledare, chefer och entreprenörer helt förstå vikten av en marknadsekonomi som drivs av individuell frihet, valfrihet och ansvar. DeVos förvandlar studenter till mycket effektiva och chefer med kompetens att: Hitta och åtgärda problem. Identifiera och dra nytta av möjligheter. Skapa en vision och påverka andra att följa. Öka i underordnade, kollegor och överordnade. En betydande del av ledarskap och utveckling bör förbättra emotionella kompetens. De flesta MBA-program fokuserar nästan uteslutande på utvecklingen av intellektuella färdigheter. Viktiga dessa kognitiva färdigheter eller IQ (kunskap, analys, resonemang och logik) är av underordnad betydelse för emotionell kompetens eller EQ (självinsikt, självkontroll, social medvetenhet och relationshantering). Forskning har föreslagit att EQ är en viktigare drivkraft för arbetsplatsen framgång än IQ. EQ, medan instinktiva i naturen, kan lära sig. Intellektuella utveckling är mer än att lägga till nya teorier, verktyg och tekniker. Att lära sig att vända sig till en verksamhet projekt med nya sätt att tänka, unika för varje individs personliga styrkor, lära sig att utveckla andra i denna process och lärande de verktyg som krävs för att agera på affärslösningar är grundläggande för DeVos skillnaden. Slutligen, i en elevcentrerad miljö, studerande utveckla förmågan att se de olika perspektiven av olika discipliner, branscher, kulturer, länder, och särskilt av olika människor. DeVos forskarstuderande med den yrkeskompetens som praktiseras av internationella företagsledare. Läs mindre
Midland , Troy , Montreux + 2 Mer Mindre