Läs den officiella beskrivningen

Program

Genom att erkänna den globala efterfrågan på diverse och välutbildade företagsledare har Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University och Hotel Institute Montreux (HIM) bildat en strategisk allians för att erbjuda Master of Business Administration grad. Detta innovativa akademiska partnerskap med HIM ger studenterna möjlighet att driva en världsklass, ackrediterad amerikansk kandidatexamen på HIMs vackra Montreux, Schweiz campus. Programmet kombinerar Northwoods akademiska innehåll och tillvägagångssätt med HIMs förstklassiga studenttjänster för att erbjuda en unik pedagogisk och kulturell upplevelse. Det accelererade ettåriga programmet består av fyra, nio veckors moduler levererade av enastående DeVos fakultet från USA.

Detta heltidsprogram är utformat för högkaliberande studenter från grundutbildningsprogram och företag över hela världen. Programmet förbereder eleverna att inte bara överleva i dagens komplexa globala ekonomi, men förbereder också eleverna att driva förändringar inom den. DeVos akademiker är redo att utmärka sig och överträffa sina motsvarigheter i sina karriärer snabbare än någonsin kunde förväntas. Vi uppnår denna prestation genom att ge våra studenter en verkligt dynamisk studentdriven inlärningsmetod. Med integrerade förvaltningsplaner lär DeVos elever att hantera genom att praktisera ledningen i ett interaktivt format med hjälp av signatur DeVos fallstudiemetodik.

Undervisningstimmar

Programmet lärs i fyra moduler om nio veckor vardera. Kurser levereras som två veckorseminarier - t.ex. kurs I i vecka 2 och 6, kurs II i veckorna 3 och 7 och kurs III i veckorna 4 och 8 i varje modul. Veckorna 1, 5 och 9 i varje modul är dedikerade till individuella och gruppleveranser.

Kvalificering

Magisterexamen i företagsekonomi utdelad av Richard DeVos Graduate School of Management vid Northwood University.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
52,400 CHF
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum