Strathclyde MBA i Oman

College of Banking and Financial Studies

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Strathclyde MBA i Oman

College of Banking and Financial Studies

Strathclyde MBA i Oman

Den Strathclyde MBA i Oman, som förvaltas av College of Banking och finansiella studier har en flexibel typ av leverans som innehåller deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit format. Studenter kan bo i sina jobb och ta hela sin kurs på bara två år. Detta gör vårt program ett lönsamt alternativ för både dig, individen, och för ditt företag.

partnerskaps~~POS=TRUNC

University of Strathclyde Business School ger alla kärnmaterial för programmet och genomför alla seminarier med en utvald grupp av ledande professorer från sin personal i Storbritannien. De brittiska anställda är också ansvarig för ämnes frågor och stöd. Alla tillträdes och bedömningsförfaranden som har ansvaret för Strathclyde och framgångsrika deltagare kommer att tilldelas en University of Strathclyde Master of Business Administration.

Högskolan av bank- och finansstudier ger lokala administrativa tjänster samt hålla rådgivning, seminarier och undersökningar. SBS ger kärn läromedel och skickar Strathclyde University lärare till Grekland för att köra intensiva seminarier. Kollegiet har också ett antal lokala förvaltning utbildningsspecialister som ger pågående rådgivning stöd.

MBA Summer School

En höjdpunkt i Strathclyde internationella MBA kalendern är den årliga MBA sommarskola, som äger rum i Glasgow, över maj och juni. Sommarskolan är öppen för alla studievägar MBA som nått valbara studiestadiet och är en fantastisk möjlighet att studera din valbara val tillsammans med en grupp av likasinnade internationella kollegor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Oman - Muscat, Muscat Governorate
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Oman - Muscat, Muscat Governorate
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan