Läs den officiella beskrivningen

Strathclyde MBA i Hong Kong

Strathclyde MBA i Hong Kong, som förvaltas av Institutet för Professional och koncernledning (IPEM), har en flexibel stil leverans införliva deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit format. Studenter kan bo i sina jobb och ta hela sin kurs på bara två år. Detta gör vårt program ett lönsamt alternativ för både dig, individen, och för ditt företag.

partnerskaps~~POS=TRUNC

University of Strathclyde Business School ger alla kärnmaterial för programmet och genomför alla seminarier med en utvald grupp av ledande professorer från sin personal i Storbritannien. De brittiska anställda är också ansvarig för ämnes frågor och stöd. Alla tillträdes och bedömningsförfaranden som har ansvaret för Strathclyde och framgångsrika deltagare kommer att tilldelas en University of Strathclyde Master of Business Administration.

IPEM är ansvarig för enskild deltagare stöd i Schweiz samt anordnande av seminarier, och samordning av verksamheter med University of Strathclyde personal i Storbritannien.

MBA Summer School

En höjdpunkt i Strathclyde internationella MBA kalendern är den årliga MBA sommarskola, som äger rum i Glasgow, över maj och juni. Sommarskolan är öppen för alla studievägar MBA som nått valbara studiestadiet och är en fantastisk möjlighet att studera din valbara val tillsammans med en grupp av likasinnade internationella kollegor.

Student Testimonial

"Som en verkställande direktör för Bank Julian Baer & Co. Ltd och en certifierad Management Accountant (Aust), tror jag att utmaningarna kan visas var som helst, och det är oundvikligt att vi kommer ansikte mot ansikte med finansiella frågor, särskilt i tider då den globala ekonomin förändras snabbt. Detta är anledningen till att jag beslutat att anmäla till Strathclyde MBA-program för att uppdatera både marknad och finansiell kunskap och att ytterligare förse mig med kompetens-apparater om hur man handskas med svåra, osäkra och komplicerade situationer i den verkliga näringslivet.

Efter min slutförandet av MBA-programmet, fick jag färdigheter som skulle göra det möjligt för mig att vinna över mina konkurrenter och expandera min klient pool att vinna marknadsandelar.

Jag rekommenderar starkt MBA-programmet för dem som inte bara söker för teoretiska kunskaper och färdigheter som är tillämpliga i verkliga företag. "

Candy Wong

(MBA Graduate - Hong Kong centrum)

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum