Läs den officiella beskrivningen

Strathclyde MBA i Grekland

Den Strathclyde MBA i Grekland, som förvaltas av International Management Services (IMS) har en flexibel typ av leverans som innehåller deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit format. Studenter kan bo i sina jobb och ta hela sin kurs på bara två år. Detta gör vårt program ett lönsamt alternativ för både dig, individen, och för ditt företag.

partnerskaps~~POS=TRUNC

University of Strathclyde Business School ger alla kärnmaterial för programmet och genomför alla seminarier med en utvald grupp av ledande professorer från sin personal i Storbritannien. De brittiska anställda är också ansvarig för ämnes frågor och stöd. Alla tillträdes och bedömningsförfaranden som har ansvaret för Strathclyde och framgångsrika deltagare kommer att tilldelas en University of Strathclyde Master of Business Administration.

IMS i Aten ger lokala administrativa tjänster samt hålla rådgivning, seminarier och undersökningar. SBS ger kärn läromedel och skickar Strathclyde University lärare till Grekland för att köra intensiva seminarier. IMS har också ett antal lokala förvaltning utbildningsspecialister som ger pågående rådgivning stöd.

MBA Summer School

En höjdpunkt i Strathclyde internationella MBA kalendern är den årliga MBA sommarskola, som äger rum i Glasgow, över maj och juni. Sommarskolan är öppen för alla studievägar MBA som nått valbara studiestadiet och är en fantastisk möjlighet att studera din valbara val tillsammans med en grupp av likasinnade internationella kollegor.

Student Vittnesmål

"Den Strathclyde MBA-kurs var en lärande resa som förändrat mitt tänkande och försett mig med den kompetens som krävs för att förstå och utforska olika perspektiv i en tvetydig affärsmiljö. MBA Kursen kräver personlig ansträngning och engagemang men välstrukturerad kurs och stödet från Strathclyde professorer garanterar en givande upplevelse och välkända MBA "

Athanassios Liakopoulos

Internationella MBA Grekland

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum