106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

Handelshögskolan vid California State University, Sonoma (Sonoma State University) erbjuder fyra AACSB-ackrediterade MBA-programalternativ:

  • Sonoma Executive MBA
  • Sonoma Executive MBA i vinhandel
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA i vinhandel

Sonoma MBAs levereras på ett flexibelt schema som är utformat för yrkesverksamma. Våra program har ett 50-50 förhållande mellan män och kvinnor. Eleverna representerar olika branscher, inklusive redovisning, energi, regering, transport, alkoholhaltig dryck, konsumentförpackning, detaljhandelskonsult, finansiella tjänster, ideell, teknik, underhållning och hälso- och sjukvård, bland andra sektorer.

Retur på utbildning:

  • 2017 och 2018 akademiker av våra Sonoma Executive MBA-program rapporterade en genomsnittlig 25% löneökning.
  • 45% av 2018 kandidater från våra MBA-program i Sonoma rapporterade att de fick en kampanj när de deltog i programmen.

Mer information: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

Under de senaste 17 månaderna erbjuder cohort-stil Executive MBA en transformativ erfarenhet som integrerar ledarskapsutveckling och strategiskt tänkande, och utrustade studenter med de färdigheter som krävs för att analysera affärssituationer och kartlägga och genomföra strategiska initiativ för att leda organisationen framåt. Programmets fokus på strategiskt beslutsfattande, affärsintelligens och kommunikationsförmåga erbjuder studenterna kompetens och förtroende att konversera och leda på en verkställande nivå med alla funktionella verksamhetsområden. Studenter har möjlighet att inleda en två veckors internationell affärsrådgivningsresa för att förbättra förståelsen för hur man bedriver verksamhet framgångsrikt i en annan kultur och ekonomi.

”Komplexiteten i sjukvården kräver djup förståelse för affärer, ledarskap och innovation. Sonoma MBA för chefer utrustade mig med de viktigaste för att lyckas som sjuksköterska ledare . "

- Surani Hayre-Kwan '14, chef för patientutredningen hos Sutter Health

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Sonoma Executive MBA i vinhandel

Under 2012 lanserade Wine Business Institute i Business and Economics School (SBE) vid Sonoma State University i samarbete med vinindustrin Förenta staternas första Executive MBA med inriktning på vinets verksamhet. Den Sonoma Executive MBA i Wine Business programmet erbjuds i två format: lågboende och campus-baserade.

  • Det 17-månaders campusbaserade programmet erbjuder en upplevelse som inte matchas av någon annan institution för högre utbildning. Studenterna har förstklassig tillgång till en världsklass vinutbildning som ligger vid korsningen mellan Napa, Sonoma och San Francisco. Kurser hålls i Wine Spectator Learning Center, ett innovativt inlärningsutrymme förgyllt med avancerad teknik och flexibla läromedelar.
  • Lägenhetsformatet, som kallas Global Executive MBA i Wine Business, består av fyra "ledarskapsintensiva" i Kalifornien, Australien och Frankrike samt tre månaders segment av ett onlinefall och projektbaserat lärande och lärarutbildning. Studenter har det sällsynta möjligheten att studera med vår framstående vinaffärsfakultet från hela USA och världen.

Studenter i Sonoma Executive MBA i Wine Business har möjlighet att inleda en två veckors internationell affärsrådgivning resa för att förbättra förståelsen för hur man bedriver affärer framgångsrikt i en annan kultur och ekonomi. De deltar också i en seglingsträning i helgen i San Diego Bay med America's Cup veteraner.

" Th e Sonoma Executive MBA i Wine Business passar mina utbildnings-, karriär- och familjebehov. Jag bodde i New York City med min man och småbarn medan du startade en vingård i Napa. Tack vare mina professors expertkunskaper och de olika perspektiven i min kohort tog jag examen med entreprenörskap, ökat förtroende som ledare och tydlighet i hur vi positivt kan påverka vår regionala vinindustri . "

- Aimee Chang '15, Ägare av Nine Suns Winery

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg

Sonoma MBA

Sonoma MBA är utformad med ett flexibelt schema för yrkesverksamma. Kvällskurser ger eleverna möjligheter, eftersom de får praktisk kunskap och tekniska färdigheter som kan tillämpas direkt på sin verksamhet. Inskrivna elever har möjlighet att slutföra programmet på en års, heltid eller tvåårig deltid.

" The Sonoma MBA har ett flexibelt schema som gjorde det möjligt för mig att driva min mästare medan du arbetar heltid. Programmet gav dynamiska projekt som betonade effektiv kommunikation och förståelse för att skapa och upprätthålla ett företag. Den bästa takeawayen är de anslutningar som kommer att vara en livstid . "

- Ranjot "Ricky" Sidhu '15, Redovisningschef på Green Toys, Inc.

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA i vinhandel

Den Sonoma MBA i Wine Business är den enda i sitt slag i USA och utrustade studenter med vinaffärskunskap och branschspecifika verktyg för att leverera resultat i dagens konkurrenskraftiga globala vinmarknad. Veckodagskvällar uppmuntrar elevernas potential eftersom de får kunskap och erfarenhet att konstruera och presentera kvantitativ analys. Studenter utvecklar också ledarskaps- och kommunikationsförmåga för att hantera människor etiskt och effektivt för att uppnå mål och främja initiativ på uppdrag av någon organisation.

" Jag gjorde en karriärbyte från underhållning till vinindustrin och hade aldrig en formell företagsutbildning. De färdigheter som jag har fått i programmet och de många kontakter jag har gjort genom nätverk har hjälpt mig att starta mitt eget framgångsrika vinföretag. "

- Palmer Emmitt'13, Samägare

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad March 11, 2019
Denna kurs är På campus, Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
- Executive MBA alternativ: Studieavgift på campus är $ 49 500. MBA-alternativen: Undervisningsavgiften på campus börjar vid 25 000 USD beroende på varje studerandes examensframsteg och antalet inskrivna kurser.
Deadline
Kontakt Skolan
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
Kontakt Skolan
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
Startdatum
Nov 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Sonoma Executive MBA and the Global Executive MBA in Wine Business
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Sonoma Executive MBA in Wine Business
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for the Sonoma MBA & Sonomba MBA in Wine Business
Slutdatum

Nov 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
for Sonoma Executive MBA and the Global Executive MBA in Wine Business
Slutdatum

Wine Spectator Learning Center Grand Opening