Solvay Executive MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Solvay Executive MBA är ett unikt program i hjärtat av Europa, skapat av Solvay Brussels School of Economics and Management för att följa med chefer i sin karriärutveckling och tillväxt. Solvay Executive MBA innehåller spetskurser, världsklass professorer, inspirerande gästtalare, mångkulturell mångfald i klassrummet, personlig utveckling och individuell coachning. Genom ett starkt personligt tillvägagångssätt hjälper vi våra deltagare att omvandla sina egna liv och karriärer för att göra en stor skillnad i samhället i stort och samarbeta i namnet "Att vara i affärer för att skapa en bättre värld.

Vi erbjuder ett 18-månaders program som är kompatibelt med en personlig och professionell livsbalans tack vare klasserna som äger rum på en lång vecka varje 3 veckor i Bryssel.

Vem är det till

Solvay Executive MBA är inriktad på dynamiska chefer och chefer som ser fram emot att fördjupa sig i sin karriär samt att förbättra kunskapen om de senaste hanteringsverktygen.

Det är också skräddarsydd för yrkesverksamma som vill fördjupa sin karriär till ledningsposition eller ändra sin nuvarande fält- eller karriärväg.

6 skäl att ta Solvay Executive MBA

LÄGENHETSBESTÄMMELSE FOKUS

Solvay Executive MBA kommer att göra dig till världsledande ledare och ge dig en konkurrensfördel på den internationella arbetsmarknaden. Ledarskapet är inte tillräckligt längre. Du måste vända din talang, prestationer, karaktär och potential till en värdefull position som sätter dig i spetsen. Med karriärutvecklingsprogrammet får du professionell coachning och metoder för att möta marknaden med klara mål, överlägsna färdigheter och förtroendet för att vinna det utmanande och givande tillfälle du söker.

HOLISTIC 360 ° Approach

Solvay Executive MBA omvandlar teorin till praktiken. Dagens näringsliv kräver kunskap och skicklighet, strategisk vision och detaljerad expertis, proaktivt individuellt initiativ och banbrytande lagarbete. Från och med den första dagen integrerar du kunskaper från ämnen och tillämpar dina insikter på verkliga affärssituationer, både hårda och mjuka färdigheter samt en resursförmåga som hjälper dig att anpassa dig till en ny situation. Du kommer att vara redo att genomföra din kunskap på jobbet från dag ett. Den verkliga utmaningen kulminerar med ett verkligt projekt i Entrepreneurship Lab, Strategy Lab eller Advisory Lab. ty INTERNATIONELLT LÄRMILJÖ

Solvay Executive MBA ger en stimulerande mångkulturell erfarenhet på engelska. Vi lockar deltagare från över 30 länder, med olika yrkesbakgrunder, inklusive vetenskap och teknik, finans, handel, lag, marknadsföring, offentliga angelägenheter, konsultverksamhet och konst. Vårt engagemang för diversialt = "ty garanterar övergripande befruktning av idéer och metoder, skapar innovation och synergier och förbereder dig för de komplexa utmaningarna i de globala förändringarna. GLOBAL ALUMNI NETWORKS I dagens mobila ekonomi gör ett starkt internationellt nätverk den kritiska skillnaden i din karriär, dina resultat och din prestation. Vår aktiva och engagerade alumniorganisation lägger till mer än 20.000 aktiva medlemmar, baserade i mer än 100 länder. Det ger dig livslånga kontakter för affärsmöjligheter, lösningar och mentorskap, var du än är, UTRUSTANDE INTERNATIONELL FAKULTUR En dynamisk och högkvalificerad faculalt = "ty från hela världen är en ledande kraft i framgången för Solvay Executive MBA. Under hela programmet drar du nytta av toppmodern företagsutbildning skräddarsydd för dig av kända internationella chefer, akademiker, utövare och experter. Du är säker på att bli utsatt för kanten av affärspraxis, till kunskap från alla hörn av världen och till olika synvinklar. BRUSSEL, Europas hjärta Med Solvay Executive MBA klassrum kan du gå in i det snabbt växande sociala och ekonomiska företaget som är Europa. Ta tillfället i akt för att lära dig att behärska europeisk verksamhet och ta dina kunskaper i världen. Solvay Ponts är din port till och från Europa, med partners campus i Vietnam, USA och Mexiko, för att koppla samman med den mest kraftfulla verksamheten nätverk internationellt. Förkunskapskrav Sökande krävs:

  • Att ha betydande och värdefull arbetslivserfarenhet;
  • Enastående akademisk rekord - Kunskaper i näringslivet engelska;
  • En önskan att arbeta i en internationell miljö och öppenhet för diversialt = "ty;
  • Professionell ambition;
  • Ledarskapsförmåga och flitighet, i kombination med abilialt = "ty att arbeta under stress.

Vi strävar efter att skapa en gemensam del av deltagare som skulle bidra till diversifieringen av MBA-programmet. Därför kommer behörighetskommittén att noga granska den biografiska och akademiska bakgrundsinformationen, GMAT-poängen, prestationerna, utmärkelserna och utmärkelserna, anställningshistoriken och rekommendationsbrev.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Läs mer

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Läs mindre
bryssel , Georgetown town~~POS=HEADCOMP , Milan + 2 Mer Mindre

Ackrediteringar