Integritetspolicy

Internet är ett fantastiskt verktyg. Det har makten att förändra hur vi lever, och vi börjar se denna potential i dag. Med bara några få musklick kan du följa nyheterna, titta upp fakta, köpa varor och tjänster, och kommunicera med andra från hela världen. Det är viktigt att Masterstudies att hjälpa våra användare och kunder behålla sitt privatliv när de drar nytta av allt Internet har att erbjuda.

Vi anser att företaget är ingen annans. Din integritet är viktig för dig och för oss. Så vi ska skydda den information du delar med oss. För att skydda din integritet, följande Masterstudies olika principer i enlighet med internationell praxis för kundens integritet och dataskydd.

  • Vi kommer inte att sälja eller ge bort ditt namn, postadress, telefonnummer, e-postadress eller annan information till någon.
  • Vi kommer att använda state-of-the-art säkerhetsåtgärder för att skydda din information från obehöriga användare.

&nbsp

MEDDELANDE

Vi kommer att fråga dig när vi behöver information som identifierar dig (personuppgifter) eller tillåter oss att kontakta dig. I allmänhet är detta uppgifter som begärs när du skapar en registrerings-ID på hemsidan eller när du ladda ner gratis programvara, deltar i en tävling, beställa nyhetsbrev eller gå en begränsad åtkomst premie webbplats. Vi använder dina personuppgifter för fyra huvudsakliga syften:

  • Att göra webbplatsen lättare för dig att använda genom att inte behöva mata in information mer t Han gång.
  • För att hjälpa dig att snabbt hitta programvara, tjänster eller information.
  • För att hjälpa oss att skapa innehåll som är mest relevanta för dig.
  • Göra dig uppmärksam på att produkten uppgraderingar, specialerbjudanden, uppdaterad information och andra nya tjänster från Masterstudies.

&nbsp

SAMTYCKE

Om du väljer att inte registrera dig eller lämna personlig information, kan du fortfarande använda de flesta av vår webbplats. Men du kommer inte att kunna komma åt områden som kräver registrering ningen.

Om du väljer att registrera dig, kommer du att kunna välja den typ av information du vill ha från oss genom att prenumerera på olika tjänster, såsom vårt elektroniska nyhetsbrev. Om du inte vill att vi ska kommunicera med dig om andra erbjudanden om Masterstudies produkter, program, evenemang eller tjänster via e-post, vanlig post eller telefon kan du välja det alternativ som anger att du inte vill ta emot reklam meddelanden från Masterstudies.

Masterstudies allo ibland var andra företag att erbjuda våra registrerade kunder information om sina produkter och tjänster med hjälp av e-post. Om du inte vill få dessa erbjudanden kan du välja det alternativ som anger att du inte vill ta emot marknadsföringsmaterial från tredje part.

&nbsp

TILLTRÄDE

Vi ger dig möjlighet att se till att din personliga information är korrekt och aktuell. Du kan granska och uppdatera denna information när som helst på ou r hemsida. Där kan du:

  • Visa och redigera personlig information som du redan har gett oss.
  • Berätta för oss om du vill att vi ska skicka marknadsinformation, eller om du vill tredje parter att skicka sina anbud via vanlig post.
  • Anmäl dig till elektroniska nyhetsbrev om våra tjänster och produkter.
  • Registrera. När du registrerar, behöver du inte göra det igen. Vart du än går på vår hemsida, håller din information med dig.

&nbsp

SÄKERHET

Masterstudies har vidtagit kraftfulla åtgärder för att skydda säkerheten för din personliga information och för att säkerställa att dina val för dess avsedda användning respekteras. Vi tar starkt försiktighetsåtgärder för att skydda dina data från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande, ändring, eller förstörelse. .

Masterstudies skyddar strikt säkerheten för din personliga information och utmärkelser dina val för avsedd användning. Vi skyddar noga du r data från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande, ändring, eller förstörelse.

Din personliga information delas aldrig utanför företaget utan ditt tillstånd, utom på de villkor som anges ovan. Inom företaget, lagras data i lösenordsskyddade kontrollerade servrar med begränsad åtkomst. Dina uppgifter kan lagras och bearbetas i länder där Masterstudies, dess dotterbolag, filialer eller agenter finns.

Du har också en viktig roll i att skydda yo ur information. Ingen kan se eller redigera din personliga information utan att veta ditt användarnamn och lösenord, så att inte dela dessa med andra.

&nbsp

GENOMDRIVANDE

Om du av någon anledning tror Masterstudies inte har levt upp till dessa principer, vänligen meddela oss via webmaster@masterstudies.com och vi gör vårt bästa för att fastställa och åtgärda problemet snarast. Var säker på att orden sekretesspolicy är i ärenderaden.

&nbsp

Kundprofiler

Som nämnts ovan har varje registrerad kund en unik personlig profil. Varje profil har tilldelats ett unikt personnummer, vilket hjälper oss att se till att endast du kan komma åt din profil.

När du registrerar dig skapar vi din profil, tilldela ett personnummer, och sedan sända personnummer tillbaka till din hårddisk i form av en cookie, som är en mycket liten bit kod. Denna kod uniquel y din. Det är ditt pass till en oavbruten färd över Masterstudies webbplats.

&nbsp

Vad vi gör med informationen du delar

När du går med oss, ger du oss dina kontaktuppgifter, inklusive ditt namn och e-postadress. Vi använder denna information för att skicka uppdateringar om ditt konto, frågeformulär mäta hur nöjd med vår service och meddelanden om nya och spännande tjänster som vi erbjuder.

Vi anlitar ibland andra företag att tillhandahålla begränsade tjänster på vårt uppdrag, även besvara kundfrågor om produkter eller tjänster, post och behandling vid registrering. Vi kommer endast att ge dessa företag den information de behöver för att leverera tjänsten, och de är förbjudna att använda informationen för andra ändamål.

Masterstudies kommer endast lämna ut din personliga information, utan förvarning, endast om så krävs enligt lag eller i god tro att sådan åtgärd är nöd digt att (a) överensstämmer med påbud i lag eller rätta juridiska processer i Masterstudies eller webbplatsen, (b) skydda och försvara rättigheter eller egendom Masterstudies och dess familj av webbplatser, och (c) agera i brådskande omständigheter skydda den personliga säkerheten för användare av Masterstudies, dess webbplatser eller allmänheten.