Read the Official Description

Den EMBA-programmet serverar mitt i karriären chefer förbereder sig för nästa nivå, samt ledande befattningshavare som vill förbättra sina kunskaper och ledarskap effektivitet. Detta 2 år Executive MBA-program är speciellt utformad för lovande chefer med betydande erfarenhet. Programmet innehåller de senaste globala verktyg och begrepp, som gör det möjligt EMBA deltagarna att utveckla ledningens färdigheter som är väsentliga för att driva företag och andra organisationer, på nationell, regional och internationell nivå. Programmet levereras på engelska, i Bangkok, Thailand - i hjärtat av Sydostasien.

Från och med 2012 kommer EMBA undervisas på fredagkvällar och hela dagen lördag. Fredag ​​övernattning kommer att finnas tillgänglig på Sasa Hus till programdeltagare, på en 50% rabatt.

Detta kommer att göra programmet mer bekvämt för chefer som måste resa under veckan. Och för första gången kommer att göra vårt program lättillgängligt för dem som bor utanför Bangkok.

Struktur

Kurser planeras under sex fem veckors "moduler" varje år, med deltagare tar två kurser per modul. Varje kurs är värd tre kredit-timmar; Deltagarna måste fylla totalt tjugofyra kurser (72 kredit-timmar). För exakta modul datum se Viktiga datum. Det är undervisas av gästprofessorer från många världsklass program samt av Sasin på heltid lärare och andra experter i Thailand och Sydostasien.

Work

Även enskilda uppgifter krävs studiecirklar och lagarbete är avgörande för EMBA erfarenhet med många klassprojekt tilldelas grupper, snarare än till enskilda. EMBA deltagarna bildar normalt grupper om fem till sju ledamöter med olika akademiska och / eller yrkesbakgrund. Under hela programmet, EMBA eleverna lära sig att arbeta effektivt med andra, förbättra sina färdigheter i att arbeta som en del av ett team, och utveckla personliga vänskapsband och livslångt nätverk.

KLASSER

Klasserna är normalt schemalagda på fredag ​​18:00 till 21:15 och lördag från 8:30 till 16:30. Ibland är make-up klasser hålls vid andra tillfällen. Regelbunden klass närvaro krävs. Studenterna förväntas delta i alla möten i kurser för vilka de är registrerade och kommer att tillåtas att ta prov endast om de uppfyller en närvarokrav 80%. Deltagarna bör förvänta informellt möte en gång eller två gånger i veckan för att arbeta med fallstudier och bör förvänta sig att tillbringa minst 15 timmar per vecka i out-of-class studie.

EMBA Learning Mål

  • Analytisk, beslutsfattandet och kreativa färdigheter - självtillit och entreprenörskap - Teamwork och ledarskap - effektiv kommunikation, presentation och förhandlingsförmåga - Corporate etik, socialt ansvar och miljömässig hållbarhet - Medvetenhet om kulturell mångfald Vi ser fram emot att välkomna dig till Sasin .
Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Maj 2019
Juni 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
2,080,000 THB
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum