Läs den officiella beskrivningen

Programöversikt:

Rutgers Executive Master of Business Administration (EMBA) är det främsta valet av företagsutbildning för den mycket motiverade yrkesmässiga med ambitioner för en ökad karriärtillväxt och utveckling. Executive MBA ger en hållbar erfarenhet på hög nivå som kommer att hålla din hela din karriär där ett korsning av teori och övning ger maximal nytta för individer som avser att göra varje klassräkning. Applicera vad du lärde dig i klassen idag till dina affärsutmaningar när du är tillbaka på kontoret på måndag.

The Rutgers Advantage:

Högt rankad. Vissa citat inkluderar: Financial Times: # 2 i ekonomi, # 3i n Corporate Strategy

Minimal ledighet från arbetet. Fullborda EMBA i 14,5 månader i deltidsläge. EMBA är utformad i ett modulärt format för upptagna proffs för att minimera arbetsplatsavbrott och maximal behållning och tillämpning av ny kunskap och färdigheter på din arbetsplats.

Omfattande val av ämnen. EMBA-programmet består av 18 moduler som omfattar ett brett spektrum av ämnen som affärsstrategi, internationell finansiell strategi, global marknadsstrategi, finansiell redovisning, ekonomisk förvaltning, internationellt företagande, globalt ledarskap och supply chain management. Val av avancerade valfria erbjuds varje år.

Lärande från en Distinguished Faculty. Klasser levereras helt och hållet i Singapore av vår fakultet, respekterad för både kvaliteten på deras undervisning och deras forskningsresultat, av vilka vissa har slutfört kvalifikationer från institutioner som Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania , och Wisconsin, Madison.

Diverse Studentprofil. Rutgers EMBA väljer utmärkta chefer som kan bidra till klassrummet. EMBA-kohorterna speglar en mängd olika yrkesprofiler, industrier och kulturella bakgrunder för att berika peer-to-peer learning. I genomsnitt har våra EMBA-chefer i genomsnitt 16 års erfarenhet från över 10 industrier från MNC, SMF, GLC och lagstadgade organ. Värda kontakter och varaktiga vänskap är en viktig biprodukt av studiegrupper

Accredited av Association till Advance Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School har ackrediterats av föreningen till Advance Collegiate School of Business (AACSB) sedan 1941. AACSB ackrediterar 755 av världens bästa handelshögskolor i 51 länder och territorier.

Livslångt lärande möjligheter. Rutgers är engagerad i livslångt lärande och välkomnar alumni tillbaka för att delta i en EMBA-klass när som helst utan kostnad.

Curriculum:

EMBA har totalt 18 moduler levereras med varje modul bestående av 38 timmar ansikte mot ansikte klassrumstid. EMBA-programmet använder en "blockblock" -metod där varje modul bygger på den föregående. Undervisningsmetoder omfattar föreläsningar, falldiskussioner, presentationer, rollspel, industrins gästhögtalare och besök på platsen. Varje modul bedöms genom kurser och / eller tentamen.

Varaktighet:

14,5 månader

avgifter:

SGD75,000 (utsatt för 7% GST). Undervisningsavgiften inkluderar kursmaterial.

Förkunskapskrav:

  • En kandidatexamen eller internationell motsvarighet från ett ackrediterat universitet
  • Minst 8-10 års erfarenhet är att föredra
  • Minsta ålder 28 år gammal
  • Kandidater med högt ansvar och internationell erfarenhet
  • Mognad och motivation att lyckas i EMBA
  • Kunskaper i muntlig och skriftlig engelska

GMAT / GRE är inte obligatorisk för tillträde till programmet. Undantagsvis kommer kandidater med andra akademiska / yrkesmässiga kvalifikationer och har stor arbetserfarenhet på högre ledningsnivå att behandlas från fall till fall. Programmet är öppet för Singapores, fast bosatta och anställningsvisuminnehavare.

Start datum:

9 februari 2019. Ansökan avslutas den 9 januari 2019.

Program undervisas på:
Engelska
Rutgers Business School Asia Pacific
Senast uppdaterad November 5, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
14 - 15 månader
Deltid
Pris
75,000 SGD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum