Läs den officiella beskrivningen

Den professionella MBA (PMBA) erfarenhet

Professional MBA (PMBA) är ett av de mest kraftfulla verktyg som du kan använda för att optimera din framgång i dagens konkurrenskraftiga marknadsplats. Genom att låta studenterna studera medan de är kvar i arbetskraften, tillåter SMU Cox Professional MBA dig omedelbart att tillämpa det du lär dig.

Den Professional MBA (PMBA) erfarenhet är utformad för att avancera dig till nästa nivå av din karriär. Det är självklart ... SMU Cox har ett starkt rykte. SMU Cox Schools PMBA-program rankas nationellt av US News and World Report som en 15-talskollegium. Men det finns mer att vara den bästa investeringen för din karriär.

SMU Cox ger dig flexibilitet med campus i Dallas och Plano. Medan du deltar i klasser i den kollegiala miljön på SMU: s Dallas-campus, har du också möjligheter att interagera med andra MBA, inklusive dem från full-time och Executive MBA-program. Vår lilla personliga miljö gör det möjligt för lärare och personal att vara ledig heltid och uppmärksam på dina individuella behov. Det nya tvåårsprogrammet tillåter dig att stanna kvar i arbetskraften samtidigt som du får din MBA på rekordtid.

SMU Cox fokuserar på att förbättra dina karriärmöjligheter. Med full karriärservice, mentorskap, ett val av koncentrationer och ledarskapsutbildning, kan SMU Cox skräddarsy MBA för att maximera dina karriärbehov.

När du har examen med en SMU Cox Professional MBA, har du kunskap, självförtroende och ledarskapsförmåga för att utmärka sig på vilken karriärväg du väljer. Fakulteten och personalen välkomnar dig varmt till nästa steg för att uppnå din professionella potential.


Grunden: Akademiker

På grund av de ökande kraven på arbetsplatsen idag har du förmodligen lite, om någon tid på jobbet, att förvärva nya färdigheter eller bredda dina affärsperspektiv. Coxs PMBA-program erbjuder en krävande, kvantitativt rigorös studieutbildning där du kan uppleva enastående instruktion, innovativ läroplan och nära samverkan med kamrater i en akademisk miljö utanför din professionella arbetsmiljö. Precis lika viktigt, vårt program gör att du kan slutföra din examen om två år samtidigt som du går på bekvämt planerade klasser som ligger nära hemmet eller jobbet.

Cox PMBA tas över sex på varandra följande terminer. Klasser hålls på weeknights och, endast på Dallas campus, lördag morgon. SMU i Plano erbjuder kärnklasser på måndag och onsdagskvällar. Klasser lärs i både föreläsnings- och fallstudieformat för att säkerställa att kandidater mäter grunderna i verksamheten och tillämpar dessa verktyg i verkliga erfarenheter. Du måste kunna göra ett tvåårigt engagemang och godkänna att delta i alla klasser utom i nödfall. Du bör också vara beredd att ägna tillräcklig ledig tid för att förbereda uppdrag och mötas i små studiegrupper - en viktig del av den övergripande lärandeprocessen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Cox School of Business, Southern Methodist University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
Pris
36,590 USD
Endast kursavgifter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum