Read the Official Description

Programmet är lämpligt för dem som vill flytta till kulinariska sektorn och har begränsad eller ingen erfarenhet av kulinariska konsten industrin. Det kommer att utrusta eleverna med de praktiska och ledande färdigheter som behövs för inträdesnivåer i restaurangen eller professionell köksverksamhet. Kärnfokus ligger på kulinariska färdigheter med enheter som balanserar de nödvändiga praktiska förmågorna med den teoretiska kunskap som krävs för att driva ett framgångsrikt kök eller restaurang.

Vilka är kraven för antagning?

  • Kandidatexamen i någon disciplin
  • Engelska kunskaper: 5,5 IELTS eller motsvarande107732_EA150529-K-063.jpg

Vilken kvalifikation kommer du att få?

Postdoktorsexamen i internationell kokkonst som tilldelats av IMI, Schweiz

Det finns två intag per år - februari och augusti.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by IMI International Management Institute Switzerland »

Last updated January 21, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 - 12 månader
Heltid
Pris
30,250 CHF
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum

Living and Studying at IMI Switzerland