Läs den officiella beskrivningen

Programmet är lämpligt för dem som vill flytta till kulinariska sektorn och har begränsad eller ingen erfarenhet av kulinariska konsten industrin. Det kommer att utrusta eleverna med de praktiska och ledande färdigheter som behövs för inträdesnivåer i restaurangen eller professionell köksverksamhet. Kärnfokus ligger på kulinariska färdigheter med enheter som balanserar de nödvändiga praktiska förmågorna med den teoretiska kunskap som krävs för att driva ett framgångsrikt kök eller restaurang.

Vilka är kraven för antagning?

  • Kandidatexamen i någon disciplin
  • Engelska kunskaper: 5,5 IELTS eller motsvarande107732_EA150529-K-063.jpg

Vilken kvalifikation kommer du att få?

Postdoktorsexamen i internationell kokkonst som tilldelats av IMI, Schweiz

Det finns två intag per år - februari och augusti.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från IMI International Management Institute Switzerland »

Senast uppdaterad January 21, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
6 - 12 månader
Heltid
Pris
30,250 CHF
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Living and Studying at IMI Switzerland