En värld av möjligheter

Vill du fördjupa din karriär inom förvaltning och entreprenörskap? Är du angelägen att tillämpa de senaste ledningsverktygen och ramarna för din organisation, start-up venture eller familjeföretag?

Det är din tid att katapult! PGMBE på ISME är ett 11-månaders program som ger dig en dynamisk blandning av kunskaper och färdigheter inom fyra kritiska ämnen: management, finans, strategi och entreprenörskap. ISME: s erfarna fakultet, företags- och globala förbindelser, toppmodern infrastruktur och pivotal plats kommer att ge dig en fenomenal fördel. Kursen gör det möjligt för studenter att fullt ut utnyttja kreativitet, att leverera sociala och ekonomiska fördelar genom entreprenörsföretag, familjeföretag och företagsplaceringar.

På ISME kommer du till nätverk med de 500 plusföretag som besöker campus för samarbetsprojekt, gästföreläsningar eller praktikplatser och rekryteringar. Under året får du också gott om erfarenhetsmöjligheter för att få praktisk erfarenhet av verkliga företag och att lösa verkliga problem.

Experientiellt lärande

Entreprenörskap och innovation

Våra 3 inkubatorer ger supportstudent entreprenörer som är intresserade av att utveckla affärsverksamheter genom att ge dem fakultet och student support, kontorslokaler, tillgång till teknisk expertis och andra inkubationstjänster.

Studera utomlands Pathways

Våra studenter har en unik studie utomlands möjlighet att slutföra en MBA från York St.John University, Storbritannien i 1 år som en del av Global Pathways Program på ISME. Studenterna avslutar 2 terminer i de första 6 månaderna i Mumbai och nästa halvår på 6 månader vid York St.John University.

Företagsprojekt

Studenter får anställningsmöjligheter med ledande företag inom områdena finans, marknadsföring, media, ledning och konsultation. Studenter har säkrat placeringar på företag som Deloitte, YES Bank, Knight Frank, Discovery Channel, Schbang, Grey Group, ICICI bland andra ledande företag. Samtidigt som du studerar kan du också arbeta med levande projekt med företag som Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Indian School of Management & Entrepreneurship »

Senast uppdaterad August 29, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
11 månader
Heltid
Pris
Kontakta skolan
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan