Strukturen och rigoriteten i HCM-programmet liknar den allmänna MBA med ytterligare kurser relaterade till vårdsektorn. Det är avsett för dem som är intresserade av att göra en ledarkarriär inom sjukvården

Internationell smak

Läroplanen är utformad så att den innehåller diskurs om global hälsa och jämförande hälsoanalyser mellan olika länder. Kurser om global hälsodiplomati, hälsofinansiering, introduktion till läkemedel etc. ger en kandidat med ett brett spektrum av internationella hälsovårdsinställningar.

GIM har kopplingar till sex europeiska handelshögskolor som välkomnar våra kandidater för gemensamma praktikplatser och forskningsprojekt. Varje år besöker mer än 5 kandidater en av våra partnerinstitutioner för att samla ovärderlig erfarenhet.

behörighet

GMAT-poäng av provet som tagits inom de senaste 2 åren och före 31 december 2018. Vidare skulle kandidaterna skicka följande dokument:

1. Curriculum Vitae

2. Förklaring av syftet

3. Rekommendationsbrev

Vanliga frågor

1. Har programmet några ackrediteringar?

GIM är en stolt medlem av The Association till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Programmet är godkänt av All India Council for Technical Education (AICTE) och vi har nyligen ansökt om National Accreditation Certification, vilket skulle göra det till "motsvarande MBA" -program.

2. Hur annorlunda är det från ett program för folkhälsovetenskap (MPH)?

Ett typiskt MPH-program fokuserar mer på folkhälso-system och deras funktion, det vill säga på sjukhus, försäkring och läkemedel. Vårt program är bredare i sin struktur och är avsett för chefer inom vårdsområdet som omfattar alla intressenter, inklusive IT-företag och tankar. Vi förbereder framtida ledare som kan utforma hälsopolitiken i framtiden och gå med i branschen med fokus på hållbarhet.

3. Är det ett bostadsprogram?

Ja, kandidater är skyldiga att stanna på den pittoreska campus med bekväma studentboende med alla toppmoderna faciliteter dygnet runt.

4. Vad är avgiften? Finns det något avgiftsbistånd?

För detaljer om avgifter, lån, stipendium, hänvisa till upptagningsdelen av vår hemsida.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Goa Institute of Management »

Senast uppdaterad September 16, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Juli 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum