Read the Official Description

Kostnad: $ 12 400 eller begär upp till 50% Scholarship Detta program erbjuds helt online (distansutbildning).

Om du letar efter ett prestigefyllt och högt rankat amerikanskt universitet, som Harvard eller MIT, var vänlig och sök inte på Brentwood University. Detta universitet är INTE ett bra val för dig.

Om du letar efter ett flexibelt och inte dyrt universitet med hög utbildning, kan Brentwood University vara det bästa valet för dig. Vänligen ansök.

Den MBA-programmet vid Brentwood University Är utformad för yrkesverksamma av alla erfarenhetsnivåer, av vilka vissa kan se för att avancera i sin karriär och andra för att förändra affärsområdet. Ännu viktigare är MBA-programmet vid Brentwood University en förberedelse för studenter som vill starta och driva eget företag.

Programmål

Studenter som genomför Master of Business Administration examen kommer att förvärva följande kompetenser:

 • Kritiskt tänkande: lösa administrativa problem med kritiskt tänkande och kvantitativ analys;
 • Etiska resonemang: utvärdera de moraliska och etiska principer praktiseras i organisations inställning;
 • Team Development: analysera användningen av ledning och ledarskap för att utveckla produktiva lag;
 • Beslutsfattandet och Utförande: forskning affärsinformation för att stödja beslutsfattandet och verkställa beslut,
 • Effektiv kommunikation: utvärdera interna och externa kommunikationsmetoder som används i verksamheten, och
 • Global Thinking: analysera affärsmöjligheter och utmaningar ur ett globalt perspektiv.

Examensuppgifter

För att kunna tilldelas Master of Business Administration grad måste alla studenter fylla 36 program krediter. Instruktionen levereras i sex 6-credit hour kurser ,. En student bör räkna med att ta 12 månader att slutföra Master of Business Administration examenskraven, under förutsättning att en oavbruten och normal progression genom programmet.

Master of Business Administration kurser

Student krävs för att slutföra sex av nio följande kurser för slutförandet av Master of Business Administration programmet och utdelningen av MBA-examen.

 • BU 151.101 Organisation och ledarskap (6 poäng)
 • BU 151.102 innovation och teknik Ledarskap (6 poäng)
 • BU 151.103 redovisning och finansiering (6 poäng)
 • BU 151.104 Mikro- och makroekonomi (6 poäng)
 • BU 151.105 marknadsföring och entreprenörskap (6 poäng)
 • BU 151.106 Business Strategy (6 poäng)
 • BU 151.202 Managerial Redovisning och Financial Management (6 poäng)
 • BU 151.204 Human Resources Management (6 poäng)
 • BU 151206 Essentials Of Project Management (6 poäng)

Nödvändiga läromedel

Varje kurs kommer att ha en utsedd lärobok att eleverna är ansvariga för att få på egen hand. De Learning Management System (LMS) stöder användningen av ytterligare läromedel, inklusive multimedia föreläsningspresentationer, diskussionsforum och e-bibliotek läsmaterial samling. Kursmaterial efter bedömning av enskilda lärare, men genomgår granskning och godkännande av Chief Academic Officer innan de används i en levande kurs.

Praktisk träning

För närvarande är studenter vid Brentwood University inte krävs för att slutföra några praktiska praktikplatser eller extern. Eftersom vår universitetet catering till en majoritet av vuxenstuderande, kommer de redan engagerade i arbete i affärer eller andra områden. Brentwood University erbjuder inte högskolepoäng på liv och arbete upplevelser.

Graduate Arbetsmöjligheter

Utexaminerade från Brentwood University program kan få anställning på marknaden med någon arbetsgivare som är villiga att anställa dem. Statistiken visar att studenter som får sin magisterexamen kan förvänta betydligt högre inkomster livslängd jämfört med de med en kandidatexamen eller enbart yrkesexamina. Brentwood University erbjuder inte arbetsförmedling för examen studenter, kan inte heller garantera förvärvsarbete till sina studenter. Brentwood University kan hjälpa eleverna med att identifiera ansedda arbets förbindelser (myndigheter och headhunters), och kan ge referensmaterial för att hjälpa eleverna att förbereda sina meritförteckningar eller förbättra sina intervjuer färdigheter

Graduation Policy - MBA-program

För att få en Master of Business Administration grad måste en student uppfylla krav som gäller termin poäng, medeltalet, utbildningen och kurser. Akademiska framsteg rådgivare (PA) är tillgängliga för att hjälpa studenter med och vägleda dem genom processen. Studenter som har uppfyllt alla krav för examen, bör lämna in en ansökan för gradering till Chief Academic Officer.

För att erhålla Masters of Business Administration grad, en student måste slutföra följande:

 • Tjäna minst 36 termin krediter genom att ta sex grundläggande MBA kurser.
 • Upprätthålla en institutionell GPA på 2,0 (på en 4,0-system).
 • Tjäna minst kurs betyget 2,0 (på en 4,0-system) för varje kurs i programmet.

Delegering datum är den dag då studentens grad officiellt tilldelas. Efter slutförandet av alla obligatoriska kurser, inlämnandet av examen ansökan och lösa eventuella utestående ekonomiska åtaganden, kommer studenter som har träffat alla akademiska och administrativa krav, får två officiella avskrifter och deras diplom.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Deltid
Pris
12,400 USD
$ 12 400 eller begär upp till 50% Stipendier och betalningsplan
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum