Online MBA

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) är stolt över att kunna erbjuda sitt MBA-program i klassrummet, online och i kombinationen av både att tillhandahålla:

 • On-line tillgång till inlärningsservern och resurser
 • Tillgänglighet från någon del av världen 24/7
 • Effektiva och intensiva former av utbildning.

Vårt program är inriktat på den traditionella MBA-läroplanen och exemplifierar en bra balans mellan kvalitativa och kvantitativa kurser. Kurser utbildas ur mitten och ledningsperspektivet och utvecklar färdigheter, kunskaper och insikter som möjliggör en övergång från funktionell expertis till bredbaserat strategiskt ledarskap. Deltagarna får solida grundämnen tillsammans med de verktyg som kan tillämpas omedelbart i en nuvarande affärsinställning. Vårt mål är att förbereda en kompetent och självsäker ledare som kan möta morgondagens utmaningar.

Vi strävar efter kontinuerlig förbättring och excellens inom vår MBA-skola. Vi bedömer vad vi gör och mäter hur effektivt vi är i att uppnå våra mål. Vi har fakultet och personal som är dedikerade till ConcordiaUA och är oroliga för varje elevs framgång.

FIBAA Ackreditering

Den 6 juli 2018 återfördes MBA-programmet vid det Ukrainian-American Concordia University för ytterligare 7 år av byrån för International Business Administration Accreditation (FIBAA), som är starkt respekterad i världsomspännande och akademiska kretsar. Syftet med FIBAA är att främja kvalitet och öppenhet i utbildning och vetenskap genom att tilldela kvalitetscertifikat till utbildningsprogram och utbildningsinstitutioner inom högre utbildning och fortsatt yrkesutveckling. Det faktum att ConcordiaUA fick denna ackreditering är en signatur av högsta kvalitet på MBA-programmet. Praktiska fördelar som MBA-kandidater kan få är många, bland annat ökade möjligheter inom sysselsättning och fortsatt utbildning i Europa och USA.

MBA-studenter är berättigade till Dual Master Degrees

- Dual Master Degree Med Koblenz State Land University - MBA, Internationell Förvaltning, Civilingenjör I Informationshantering (Major In Entrepreneurship, Technology and Innovation Management)

href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/universitat-koblenz-landau/

- Dubbel MBA-grad (med ett antal specialiseringar)

med vår grundare Concordia University Wisconsin / Ann Arbor href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/cuw/

- Dual Master Degree med University of Occupational Safety Management (UOSM) i Katowice (Polen) - MBA, Internationell Förvaltning, Projektledning och Psykologi i International Business href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners / universitet / universitet-of-arbets-säkerhetshantering-in-Katowice /

Dubbelprogram på ConcordiaUA:

 • University of Minnesota Crookston (USA)
 • Universitetet i Koblenz-Landau (Tyskland)
 • Högskolan för arbetssäkerhetshantering i Katowice (Polen)
 • Concordia University Wisconsin / Ann Arbor (USA)

Utbytesprogram på ConcordiaUA:

 • Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor
 • Universitetet i Trier (Tyskland)
 • University of Applied Sciences Worms (Tyskland)
 • University of Management Varna (Bulgarien)
 • Richmond International American University (London, Storbritannien)

Välkommen till ConcordiaUA-programmen!

Program undervisas på:
 • Engelska
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum