Om Nanyang Fellows MBA

Nanyang Fellows MBA är en heltid ettåriga MBA program avsett för exceptionella mitten av sin karriär befattningshavare avsedda för höjdpunkten av leadership.It är en heltid program för ledande befattningshavare som vill få djup global verksamhetskunnande och asiatiska insikter.

Nanyang Fellows

Programmet lanserades 1998 av Dr Tony Tan, sedan vice premiärminister och nuvarande ordförande Singapore. Varje år, en liten och utvald grupp på ca 20 deltagare varje år, från både den privata och offentliga sektorn och över kontinenterna, gå med i programmet för en resa av djupgående och intensiv lärande.

internationellt format

Året av ledarskap resa kommer att förbättras ytterligare genom den internationella segment av programmet. Den lärande på tre globalt välrenommerade institutioner i USA djupgående - University of California, Berkeley, den Wharton School och Georgetown University möjliggör Nanyang Fellows att slå samman det bästa av öst och väst praxis. Dessa ställa in Nanyang Fellows isär och ge dem konkurrensfördelar att vässa sina strategiska ledning och ledarskap perspektiv, flytta upp dem i karriären tryggt.

Overseas Business studieresa (BSM)

Syftet med BSM resan är att exponera Nanyang Fellows till de kulturella, sociala, politiska och ekonomiska dynamik som ingår i större regional eller internationell plattform för konkurrenskraftiga spelare i marketplace.Previous BSM inkluderar Argentina, Chile, Kina, Tyskland, Spanien och globala affärs nav.

Affärsledarskapsseminarier

Nanyang Fellows MBA-programmet innehåller en rad affärs Ledarskap Seminarier där deltagarna få privilegierade insikter från erfarenheterna av topp asiatiska och internationella VD: ar och affärs och regeringschefer genom stängda dörrar dialoger.

Programstruktur

Nanyang Fellows MBA-programmet sträcker sig över en period på 12 månader, bestående av följande:

  • Tre trimestern i Singapore på cirka 13 veckor vardera
  • En veckolång utländska företag studieresa
  • En 4-veckors University of California, Berkeley, The Wharton School och Georgetown University Residential programmet i USA

Förkunskapskrav

  • En bra kandidatexamen
  • Minst 8 års förvaltning eller senior yrkeserfarenhet
  • Dokumenterad kunskaper i engelska och en bra poäng i TOEFL eller IELTS (för internationella sökande för vilka undervisnings var inte på engelska på högskolenivå)
Program undervisas på:
  • Engelska

Se 3 fler kurser från Nanyang Business School, NTU Singapore »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
75,000 SGD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum