Nanyang emba (deltid)

Nanyang Business School, NTU Singapore

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Nanyang emba (deltid)

Nanyang Business School, NTU Singapore

Om Nanyang EMBA

Nanyang Executive MBA är utformad för ledande befattningshavare som vill förbättra sina ledarskapsförmåga utan att avbryta sin karriär och bidra positivt till deras företag och samhället som helhet.

Nanyang EMBA

Varför Nanyang EMBA

Deltagarna kan välja mellan flera industrin spår att specialisera sig på:

  • Allmän förvaltning
  • Aviation & Air Transport
  • hospitality management

Deltagarna får internationell exponering genom utländska moduler som spänner åtminstone två kontinenter beroende på banan de väljer, och dra nytta av en unik asiatisk läroplan som väver samman östra och västra affärsmässiga principer.

Programmet lockar utestående deltagare från Asien, Europa, Afrika, USA och Mellanöstern som skryter en meritlista i ledande befattningar och återspeglar otaliga bakgrunder, sektorer och nationaliteter.

Du kommer att undervisas av en av regionens mest erfarna affärs lärare och du kommer att dra nytta av vår starka nätverk av globala universitet och utbildningsinstitutioner.

Rankning

Financial Times Executive MBA Ranking 2016

  • Rankat 18 i världen

Allmän förvaltning

Den General Management spåret behandlar viktiga affärsfunktioner såsom corporate finance, personalstrategi, värdering av företag och analys, fusioner och förvärv, operationer, asiatiska ledar grundsatser och företags strategy.This spår omfattar bostadsmoduler på två av de mest prestigefyllda amerikanska universitet : Wharton School vid University of Pennsylvania och University of California, Berkeley.

Aviation och luftfart

Aviation och flyg Transport Management spår erbjuder en rigorös allmän ram hantering och kraftfulla insikter från världens mest framstående industriledare.

Förutom centrala moduler på NTU Singapore campus deltagarna delta i en två veckors segment på IATAs Training and Development Institute i Geneve, Schweiz, där de analyserar drivbänk frågorna branschen såsom luftfartsrätt, flygplats strategisk ledning, och luftfart säkerhet och trygghet.

hospitality management

Nanyang Business School och Cornell University School of Hotel Administration har gått samman för att skapa en Hospitality Management spår i Nanyang Executive MBA program avsett för högre tjänstemän inom hotell- och restaurangbranschen.

Förutom kurser vid NTU och Cornell, kan deltagarna också fördjupa sin förståelse av hållbara affärsmodeller, företagets strategi och besluts grundsatser genom att delta i en valfri modul vid Wharton School of Business.

Live Industrial Consultancy (LINC) Projekt

I denna pedagogiska samarbete mellan fadderföretag och Nanyang EMBA programmet deltagarna arbeta i grupper och ta på en levande strategisk konsultprojekt. Deltagarna mentor av kända tänkare och företags pionjärer på en 9-månaders konsultprojekt för att vässa sina beslutsfattande och ledarskap.

Ledande High Impact Team

Detta transformerande 3-dagars program syftar till att utveckla deltagarnas ledarskap kommunikation väsentliga i dagens globala affärsmiljö, och kommer att fokusera på äkthet, övertalning och opinionsbildning.

Förkunskapskrav

  • Exceptionell chef med minst 8 års erfarenhet, inklusive 5 år i ledande roll
  • Stark karriärutveckling och beprövad ambitionen att lyckas
  • Enastående branschspecifika erfarenhet för flyg- och gästfrihet spår
  • Grundexamen från ett erkänt universitet eller yrkeskvalifikationer
  • Goda kunskaper i engelska
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Deltid
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Singapore - Singapore
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan