Read the Official Description

Modular Executive MBA

&nbsp

Den modulära Executive MBA-program i Lagos Business School är ett intensivt program utformat för upptagen yrkesverksamma som söker kvalitet ledarskapsutbildning som kombinerar flexibilitet med en stark akademisk bakgrund.


Vi inser att dagens arbetsgivare behöver chefer med bred kompetens som en MBA ger, och så vår allmänna förvaltningen perspektiv säkerställer tillfredsställande förberedelse för din framgångsrik övergång till högre nivåer av ansvar.


Vi har gjort vår utbildning mer tillgänglig för yrkesverksamma inom och utanför Nigeria, så att du kan stanna på ditt jobb samtidigt som du tjänar din MBA. Strukturen av Modular Executive MBA-program ger också deltagarna omedelbart tillämpa nya kunskaper till sina jobb, och därmed lägga omätligt värde till organisationer.


Detta program ger också ytterligare fördelar med att öka förståelsen för verksamheten genom en unik blandning av konsultuppdrag som utförs lokalt, och en internationell modul som erbjuds av våra institutionella partners i Asien, Europa och Amerika. Modern arbetsplats färdigheter utvecklas och ny kunskap för att möta dagens och framtidens organisatoriska behov.


Programmet är uppdelat i två akademiska sessioner. Varje session börjar i september och pågår fram till juli. Akademiskt arbete kommer att ske i sex moduler lokalt och ett främmande modul inom tvåårsperioden.

Informationsmöten


Ett besök i Lagos Business School, är Pan-afrikanska Universitet välkomna under arbetstid. Regelbundna informationsmöten hålls också på lördagar på Handelshögskolan.Vid informationsmöten, kommer du att få utförlig information om Modular Executive MBA-program och LBS miljön .. 

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS) »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum