AACSB Accredited
1

Som en medlem av University of Wisconsin-system Vi har utmärkta nationella och internationella namn erkännande och har ett enastående rykte för utbildning av hög kvalitet!

Vårt program är det enda AACSB International ackrediterat program i regionen. AACSB är den premiärminister ackreditering av organ för affärsprogram. AACSB ackreditering är mycket svårt att få tag på och är ett tecken på hög kvalitet som är känd över hela världen.

Vår examen fakulteten är enastående - 100% är på heltid och alla håller doktorsexamina. Inget annat regionalt program uppfyller dessa höga krav.

En University of Wisconsin-La Crosse MBA-examen kommer att ge den bästa avkastningen för din utbildningsinvesteringar.

MBA-programmet Beskrivning

Strukturerad som en allmän förberedelse för ledande karriärer, förbereder MBA studenterna för ansvarspositioner i näringslivet, utbildning och regering. Programmet erbjuds på kvällen och ger mångsidighet antingen deltid eller heltid. Varje kurs motsvarar en kväll i veckan, M-TH. Programmet är tillgängligt för alla kvalificerade studenter oavsett grund större.

Vårt program utmanar studenter med problem som kräver dem att ta itu med alla relevanta aspekter av viktiga beslut på ett nytt sätt. Eleverna kommer att uppleva en strategi som kommer att kräva dem att integrera sina befintliga kunskapsbas och "blanda och oskärpa" över funktionella discipliner mycket hur de kommer att krävas för att under hela sitt yrkesliv.

Programmet består av en fundament fas och en examen fas. Elever kan ha genomgått en del eller alla av grundkrav genom sina grund grad program. Heltidsstuderande som avslutat sin grundutbildning i affärsområden kan fylla i vårt MBA-program under ett kalenderår. Majoriteten av deltidsstuderande avsluta programmet i två till tre år. De har upp till sju år att slutföra programmet.

MBA-programmet Uppdrag:

Att ge Masters of Business Administration studenter en exceptionell, integrerad verksamhet utbildning som ger dem att fatta välgrundade beslut som tjänar organisationer och samhällen som socialt ansvarstagande medborgare i en global miljö.

MBA-programmet vision:

För att bli erkänd för kvalitet som skolan erbjuder de ledande Masters of Business Administration programmet bland regionala och statliga omfattande universitet.

Resultat av en MBA:

 • Utveckling av beslutsfattande färdigheter
 • Problemidentifiering och problemlösning
 • Integrative och kritiskt tänkande
 • Förståelse och användning av teknik
 • Effektivt samarbete
 • ledarskap
 • Kommunikationsfärdigheter
 • En uppskattning av den globala, ekonomiska och kulturella krafter
 • En ökad medvetenhet om de etiska ansvar chefer

Fördelarna med en UWL MBA

University of Wisconsin systemet skolor har utmärkta nationella och internationella namn erkännande och har ett enastående rykte för utbildning av hög kvalitet. Vår examen bär alla dessa förmåner och andra. Vår avsikt är att utmana eleverna att tänka kritiskt om frågor och problem som vi har valt att organisera sig kring tre teman:

 • Föränderlig teknisk miljö
 • Glob
 • Socialt och miljömässigt ansvar

Uppgiften att konfrontera våra studenter är att utveckla en frågande och utmanande mind-set om dessa kritiska frågor samtidigt införa nya / avancerade ledarskap och tekniker. Studenterna kommer att utveckla en förmåga till kritiskt tänkande och självständigt lärande.

MBA Foundation Fas Krav

 • Redovisnings ACC 221 (eller ACC 703 Internet)

Studera boksluts strategi för att förklara och tillämpa grundläggande principer för redovisning.

 • Managerial Accounting ACC 222 (eller ACC 704 Internet)

Undersök redovisningsprinciper som de hänför sig till ledningen beslutsfattande och kostnadsbestämning.

 • Makro ECO 120 (eller ECO 704 Internet)

Lära sig att tillämpa ekonomiska principer för inhemska och internationella problem.

 • Mikro ECO 110 (eller ECO 703 Internet)

Undersök mikro principer och deras tillämpning på beslutsfattande individer, företag och myndigheter.

 • Information Systems IS 220

Studera användningen av informationssystem för att hjälpa ledningen i planering, ledning och styrning av verksamheten i en organisation.

 • Financial Management FIN 355 (eller FIN 701 Internet)

Studera den ekonomiska förvaltningen av en fast och finansfunktionen.

 • Marketing MKT 309 (eller MKT 700 Internet)

Utforska studiet av marknadsföring i företag och andra organisationer.

 • Organisationsbeteende MGT 308 (eller MGT 703 Internet)

Undersök nuvarande bidragen från beteendevetenskap att beskriva och analysera beteendet hos individer och grupper i organisationer.

 • Production Management MGT 393 (eller MGT 702 Internet)

Undersök den teoretiska grunden för beslutsfattandet i produktionen.

 • Statistik MTH 145 (eller buss 710 Internet)

Lär dig grunderna i moderna statistiska metoder.

MBA av examen Fas Krav

Kärnkurser: Kärnan ger eleverna möjlighet att utveckla och tillämpa analys och problemlösningsförmåga över flera kurser. Detta inkluderar kurser i:

 • Kvantitativa metoder för Business Decision Making
 • Beslut Inramning och beslutsfattande i komplexa miljöer
 • Hantera Ändra teknisk miljö
 • Hantera på ett miljömässigt och socialt medveten World
 • Hantera i en global miljö
Valfria kurser (högst 9 sp.): Valfria ämnen kan väljas från flera olika alternativ: Valfria ämnen inom de olika verksamhetsområdena: Ekonomi (ECO), Ekonomi (FIN), Informationssystem (IS), Management (MGT) ), Marknadsföring (MKT), MBA (BUS) MBA valbara kurser från UW System högskolor eller andra institutioner med godkännande av MBA program direktör.

Direktstudier och forskningsprojekt Graduate Electives från andra UWL-högskolor om de godkänts av MBA Director. Förhandsgodkännande krävs.

Valbara kurser och koncentrationer: Valbara kurser ger möjlighet att skräddarsy programmet till individuella behov och mål. Dessa kurser ger djup inom ämnesområden och hjälpa eleverna anpassa deras MBA-program. Totalt 9 valbara kredit timmar krävs, med möjlighet att skapa en koncentration.

Vi erbjuder mer än 50 electives på campus och online från olika affärsdiscipliner. Valfria ämnen kan väljas från flera olika alternativ: Valfria ämnen inom de olika affärsdisciplinerna: Ekonomi (ECO), Ekonomi (FIN), Informationssystem IS), Management (MGT), Marknadsföring (MKT), MBA (BUS).

MBA valbara kurser från UW System skolor eller andra institutioner med godkännande av MBA-programmet direktören.

Riktade undersökningar och forskningsprojekt. Förhandsgodkännande krävs.

Graduate Tillval från andra UWL Högskolor om godkänts av MBA Director.

Ansökan till programmet

Amerikanska sökande måste ansöka online. Frågor kan ställas till Office of Antagnings, Cleary Alumni & Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Ansökan tidslinje: Vi har en rullande inresepolitik. Kandidaterna uppmanas att lämna in sina ansökningar till universitetet när som helst. Vi kommer att granska ansökningarna och meddela sökandena om vårt beslut inom några veckor från inlämnandet.

Internationella sökande hittar tillämpningsanvisningar från Office of Antagnings på http://www.uwlax.edu/admissions/international-student/ (Graduate) Cleary Alumni & Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Genomförda program måste innehålla officiella utskrifter av alla grund (och forskarutbildning) kurser och Graduate Management Admissions Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE) poäng. Tre till fem års arbetslivserfarenhet är att föredra men inget krav.

Program undervisas på:
 • Engelska
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 - 7 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum