Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Northwestern Wisconsin enda ackrediterade MBA


Vårt MBA-program erbjuds på kvällen för att möta behoven hos arbetande vuxna. Du kan också kombinera campuskurser med online som erbjuds genom University of Wisconsin MBA Consortium.

Programöversikt

UW-Eau Claire MBA-programmet ger dig en bred, praktisk förståelse för affärer och den dynamiska, globala miljön där den fungerar. Du kommer att utveckla den kompetens och entreprenörsanda som behövs för att hantera förändringar och känna igen de möjligheter det skapar. Och du kommer att lära dig riktlinjer för att konfrontera situationer på ett etiskt och socialt ansvarligt sätt.

Som student i vårt 30-åriga MBA-program kommer du att anmäla dig till:

»16 hp MBA-moduler
»2 poäng av obligatoriska minimoduler: Ledarskap och mångfald
»12 hp valbara ämnen.

Du kan slutföra din MBA genom att ta alla dina kurser på campus vid UW-Eau Claire. Kurser på campus erbjuds på kvällen för att tillgodose ditt arbetsschema. Eller du kan kombinera MBA-kurser på campus med online som erbjuds av UW-Eau Claire och dess universitet i Wisconsin MBA Consortium partners-UW-La Crosse, UW-Oshkosh och UW-Parkside.

På campus och online klasser är det bekvämt små och studenter i vårt MBA-program lär känna varandra och fakulteten. Klassdiskussioner är mycket rika med fakultetsmedlemmar som tjänar mer som diskussionsinstruktörer än de stand-up-and-lecture professorer du kommer ihåg från dina grundutbildningstillfällen.

Behörighetskrav

UW-Eau Claire MBA-programmet var utformat för att tillgodose behoven hos akademiker i arbetskraften liksom studenter som söker direkt antagning från sina grundutbildningsprogram. Vi välkomnar också ansökningar från internationella studenter och personer som är intresserade av det 150-timmars BBA / MBA-programmet.

Din grundutbildning behöver inte vara i ett affärsområde. Men individer utan baccalaureate business grader måste tillgodose MBA program kursförutsättningar. Kontakta MBA-chefen om du vill diskutera strategier för att tillgodose MBA-kursens förutsättningar.

För att bli antagen till MBA-programmet i full stående måste studenterna uppfylla följande krav:

  • Baccalaureatexamen från en regionalt ackrediterad högskola eller universitet
  • Kumulativt grundexempel på minst 2,75 (på en 4,0-skala)
  • Tillfredsställande slutförande av MBA-kursens förutsättningar
  • Godkänd Graduate Management Admission Test® (GMAT®) eller Graduate Record Examinations® Allmän Test (GRE® General Test) poäng.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Eau Claire, Wisconsin
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Amerikas förenta stater - Eau Claire, Wisconsin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan