Read the Official Description

Master of Business Administration grad ger studenterna med kapacitet för strategiskt och kritiskt tänkande som behövs för ett effektivt ledarskap i en global ekonomi där kreativ hantering av både människor och teknik är avgörande. Läroplanen börjar med en solid, vanlig grundkunskaper i funktionella affärsområden och kombinerar denna grund med den flexibilitet som gör att studenter att specialisera sig på en eller två kompetensområden. I klassrummet, eleverna lära sig de senaste teorier och begrepp, och hur de kan tillämpas omedelbart för att lösa problem på arbetsplatsen.

MBA-programmet kräver 72 kvartal kredit timmar och består av 18 kurser, varav nio är ägnas åt kärn funktionella områden och nio finns i koncentration områden och som valfria. Alla kurser i Saunders College bär fyra kredit timmar.

Behörighetskrav


Ansökningar tas emot för alla fyra akademiska kvartal. De flesta heltidsstuderande börja sitt program för studier i höst. Studenter kan slutföra sina studier på hel- eller deltid.

Genomförda ansökningar om uppehållstillstånd ska vara på filen i Office of Graduate Enrollment Services minst fyra veckor före registrering för nästa akademiska kvartal för studenter från USA, och upp till 10 veckor före för internationella studenter söker studentvisum.

För att komma ifråga för antagning till MBA-programmet, måste en kandidat:

  • har en studentexamen examen från en ackrediterad institution och praktiska kunskaper om algebra och statistik,
  • skicka utskrifter från alla tidigare grund-och doktorandkurs arbete,
  • överlämna resultaten av Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) (GMAT dras för internationella sökande och dem som ansöker om stipendier).,
  • skicka ett personligt brev och ett CV, andcomplete en ansökan om forskarutbildning.


Internationella sökande måste lämna in resultaten från Test av engelska som främmande språk med minst poäng av 580 (pappersbaserat), 237 (datorbaserat), eller 92 (Internet-baserad). Internationella engelska Testing Language System (IELTS) Testresultaten kommer att accepteras av RIT i stället för TOEFL examen. Den minsta acceptabla poängen är 7,0. TOEFL eller IELTS krav frångås för engelska som modersmål och för dem som lämnar avskrifter och diplom från ackrediterade amerikanska institutioner.

Accepterade studenter kan skjuta inskrivning i upp till ett år. Efter ett år, måste en ny ansökan lämnas in och kommer att omvärderas baserat på de mest aktuella tillträdeskrav.

Program taught in:
Engelska
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 1 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum