Detta är det bästa programmet för kandidater som inte har beslutat ledning av sin karriär ännu. Det kommer att hjälpa dem att lära sig att leda och hantera organisation, global strategi, International Business, marknadsföring, företagaranda och Projektledning. Efter avslutad din MBA-program, kommer du att kunna fylla en lucka i branschen med stora Business and Management kunskaper och färdigheter inom sektorn för ditt val. Det finns olika tvingande skäl för studenter att delta i denna program. Du kommer att fylla en lucka i branschen för investment banking färdigheter på en analytiker eller på ett intresseföretag nivå globalt. Det finns olika tvingande skäl för studenter att delta i denna program.

 • Mentorskap och arbetshjälp
 • fullt stöd till studenter som identifierar den särskilda roll i början av sin karriär
 • Praktisk och tillämpad lärande garanteras av lärare som är inom branschen med bred
 • erfarenhet inom sitt område
 • Plats: London, en mycket dynamisk och kosmopolitisk stad som lockar multinationella och internationella Corporates 'kontor
 • Global Banking School varumärke och möjligheter till nätverkande i Business, bank och finans
 • företag över hela världen

Detta MBA Programmet betonar på att utveckla ledaregenskaper genom akademisk teori i underbyggnad tillämpas funktionella färdigheter med en mycket särskild inriktning på att hjälpa studenten att relatera detta till sin egen karriärutveckling som en framtida chef. Detta mycket personligt förhållningssätt är det som skiljer detta program från andra forskarutbildningskurser.

Oavsett ditt ledarskap ambitioner, att den höga nivån av interaktion mellan teoretiska begrepp och tillämpning kommer att öka dina kunskaper, färdigheter och visioner utmärka sig i konkurrensutsatta globala marknaderna.

Detta program är speacially utformad för att buid karriär i;

 • företagsekonomi
 • företagande
 • Projektledning
 • Operations Management
 • Teknisk ledning
 • Allmän förvaltning

Karriärutveckling och anställbarhet

Global Banking School tar din karriär på största allvar. Vi börjar att hjälpa dina karriärmöjligheter från dag ett. Du kommer att ha en till en session med din karriär rådgivare för att identifiera dina styrkor och svagheter mot de bästa roller du vill uppnå efter din examen. Det finns olika steg du måste gå igenom: Anpassa din pitch: På du först sikt kommer vi att hjälpa dig att anpassa ditt CV enligt branschen och önskad roll. Vi guidar dig att bygga ditt personliga varumärke på sociala medier. Vi skulle hjälpa dig med fallstudier, håna intervjuer och psykometriska tester. Konferens: Du kommer att uppmuntras att delta i att hjälpa laget för industrin konferenser om olika ämnen. föreningar: GBS kommer att föreslå dig att ta volontär roll i olika finans- och investerings samhällen att ta kontakt med branschfolk. Värderings olympiaden: GBS anordnar varje år Värderings olympiaden Konkurrens och lag från olika delar av världen deltar i den. Du kommer att uppmanas att delta i den och jämföra dig mot dina konkurrenter. Corporate Training: GBS utbildar yrkesverksamma inom investmentbanker, private equity, hedgefonder, konsultföretag och företag världen över. Du kanske har goda chanser att möta företagens team och be om kulturen i företaget innan du börja introducera dig till dessa företag. debatter: GBS kommer att driva dig att utveckla dina fritids färdigheter. Du bör aktivt organisera och delta debatter att bemästra din kommunikationsförmåga. Vår största tillgång är vårt alumninätverk Vi uppmuntrar dig att delta i alumner nätverksbyggande i olika städer och hitta mentorer som delar den gemensamma visionen med dig.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Global Banking School »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
- stipendier tillgängliga
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum