Läs den officiella beskrivningen

Business Administration (MBA)

• Kraften som driver UM-Flints MBA-program är teambaserat projektarbete, ett tillvägagångssätt för lärande som drar direkt från dagens mest framgångsrika affärsinriktningar till innovation, genomförande, riskhantering, beslutsfattande med mera.

• UM-Flints MBA-program ger dig möjlighet att utveckla mer djup kompetens inom specialiserade områden genom koncentrationer inom redovisning, datorsystem, finans, hälsovårdshantering, internationell verksamhet, leanproduktion och marknadsföring.

• Liksom alla University of Michigan-fakulteter är UM-Flints MBA-instruktörer sanna "ledare och bäst" - erfarna, testade och respekterade experter på deras område.

Flexibilitet

• UM-Flint MBA erbjuds i två leveranslägen som passar din livsstil:

1. Traditionell MBA: På campus, 20- till 32-månaders program med klasser på kvällen


2. NetPlus! MBA: blandat läge, 15- till 24-månaders program som kombinerar onlinekurser med campus sessioner var sjätte vecka

• Dubbelstudier tillgängliga:


- MBA / MS i datavetenskap och informationssystem

- MBA / MA i samhällsvetenskap

- MBA / MS i Manufacturing Operations (med Kettering University)

• Anpassade programplaner gör att du kan slutföra programmet i önskat tempo.

Traditionell MBA (20-32 månader)

Det traditionella MBA-programmet är inriktat mot yrkesverksamma genom att erbjuda kurs på kvällen på UM-Flint campus. Små klassstorlekar förbättrar dina peer-interaktioner och fakultetssamråd. Gruppupplevelsen uppmuntrar dig att utveckla ett livslångt professionellt nätverk.

Studenter registrerar vanligtvis i två kurser under hösten och vintern, och en kurs på vår- eller sommarperioden. Du kan bedriva det traditionella MBA-programmet på heltid genom att ta tre kurser (nio kredittimmar) under hösten och vintern.

NetPlus! MBA (15-24 månader)

NetPlus! MBA-programmet är ett innovativt mixed-mode-program som kombinerar den personliga interaktionen mellan traditionella klassrumsaktiviteter och när som helst, bekvämligheten med modern online-lärande. Det är utformat för att göra UM-Flint MBA-programmet bekvämt tillgängligt för upptagna proffs från ett brett geografiskt område. Detta program kommer inte bara att ge dig den kunskap som krävs för att lyckas, men ger dig också en teknisk kant på en konkurrensutsatt marknad. På en alltmer global marknad är kommunikations- och tekniska färdigheter som utvecklats i ett distansutbildningsprogram ovärderligt.

Weekendklassesemester (fre-lör), som hålls vart sjätte vecka på campus, ökar kvaliteten på inlärningsupplevelsen och ger dig möjlighet att göra globala affärskontakter. Studenter anmäler vanligtvis i två kurser på hösten, vintern, våren och sommarvillkoren (12 veckor).

Accreditation

Handelshögskolan är ackrediterad av AACSB International-The Association till Advance Collegiate Schools of Business. AACSB ackreditering representerar den högsta standarden av prestation för handelshögskolor i världen. Medlemsinstitut som tjänar ackreditering bekräftar sitt engagemang för kvalitet och kontinuerlig förbättring genom ett strikt och omfattande peer review system. AACSB-ackreditering anses vara känt för excellens inom ledarskapsutbildning.

Förkunskapskrav

Tillträde till MBA-programmet är öppet för kvalificerade akademiker med en kandidatexamen i konst, vetenskap, teknik eller företagsekonomi från en ackrediterad högskola eller universitet.

Inträde baseras på kriterier som har visat sig förutsäga framgång i kandidatexamen, inklusive tidigare akademiska prestationer, Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE) resultat och arbetslivserfarenhet.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
15 - 32 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum