En världsklass forskarutbildning ERFARENHET - i en pulserande EU-land OCH TVÅ europeiska städer

Varför vår MBA?

Du vet vad du verkligen vill: att slutföra en respektabel och givande MBA-program, för att lära sig nya färdigheter och kunskaper, för att få fördjupad kunskap om ämnen vad fascinerar dig, och att ytterligare din processions karriär. Nästa, du vet hur att uppnå detta mål till er: att söka på Internet, för att undersöka lovande skolornas webbplats, att jämföra alla för- och nackdelar, och att se över ditt val med dina slutna. Dessutom, bortsett från att ha denna speciella mål och vara medveten om hur man uppnår det, är du också tillräckligt motiverade: en modern arbetsmarknad gynnar människor med olika utbildningsbevis, en bra MBA skjuter framåt dina chanser att hitta en bättre position, och Vad är det viktigaste, öppnar en bra MBA ditt sinne för lovande möjligheter.

Varför är det då att du dröjer med ditt beslut? Inleder en MBA-programmet är ett stort beslut. Du kan inte göra det lätt. Därför, trots det faktum att ditt mål att avsluta en sund MBA-programmet är på toppen av era prioriteringar, skjuta du gör något åt ​​det helt enkelt därför ett viktigt beslut kräver en hel del tid att göra och du är en upptagen professionell med familjeansvar och, alltså, du är alltid ont om tid. Som ett resultat du förhala, är du inte är säker på vilket program att välja, att du aldrig har tillräckligt med tid att fokusera ordentligt och bosätta sig på något. Följaktligen går tid genom och ingenting händer. På baksidan av ditt sinne din minns orden från "Borta med vinden" - inte slösa tid, för det är grejer liv består av. Och du inte vill att ditt liv blir brist på grund av objektiva svårigheter i samband med val av utbildningsprogram.

Vi har goda nyheter för dig. Du behöver inte fundera mycket över vår MBA - Marknadsföring och Supply Change Management Programme. Här är dess stora fördelar: Det är av hög kvalitet, lärde vare polska och internationella föreläsare och experter, baserat på en läroplan reviderats av internationella partner, och drivs av centrumet som omfattar människor som omhuldar reflektion, praktisk tillämpbarhet och som vet att det är dumt att sträva efter det som är osannolik, men det är lovvärt och värt att sträva efter att göra vad andra anser omöjligt.

Den bygger på ett format för studier som är mest ändamålsenligt för MBA-utbildning: deltidsstudier med online-innehåll. Bara två fem-dagars moduler per termin. Du behöver inte sluta ditt jobb. Ingen överdriven press på ditt privatliv. Om du inte kan delta i en given modul, kommer du att få specialuppdrag och kommer att komplettera denna modul på distans fortfarande avslutar programmet i tid.

Slutligen är det en av de bästa värdet för pengarna MBA-program du någonsin kan hitta. Du betalar bara 4000 euro för hela programmet (två terminer).

Vi tror att du har stött på en av de bästa balanserade MBA-program i världen. Naturligtvis kan du lägga till fler timmar och förlänga programmet. Du kanske vill att temperera med läroplanen. Vissa kanske hävdar att flera moduler per termin skulle vara önskvärt. Ändå andra kunde rekommendera att sänka terminsavgift. Sanningen är att om du har tre variabler (kvalitet, format och kostnader) och du vill optimera dem, vad du får är ganska mycket vårt MBA-program. Du kan inte förbättra det inte offra något viktigt. kulturella programIf vad som är skrivet ovan har fångat din uppmärksamhet, vänligen utforska ytterligare vår webbplats, skriv till oss en förfrågan eller ring oss. Vi vill inte att du ska göra ditt beslut hastigt. Samtidigt uppmanar vi dig att inte vackla längre och går med i vårt program. Vi är säker på att du kommer att finna det givande och du kommer att vilja rekommendera det till dina vänner.

I programmet ingår en kulturell del och få sammankomst middagar. Detta är något vi lägger till programmet gratis eftersom vi förstår bara alltför väl vikten av att bekanta bland dina klasskamrater och främja dina vyer i informella samtal. Polen har mycket att erbjuda i form av kulturella evenemang och läckra rätter.

Göra vänner är aldrig för sent! Och livet är knappast värt att leva utan dem.

WSPiA

MBA-programmet varar två terminer, tjänar 60 högskolepoäng och leder till att lämna in en MBA projekt. Totalt kommer det att finnas fyra fem dagars moduler (två i varje termin). Här är vad du ska studera:

 • Konsumentbeteende
 • Supply Chain Modeller
 • Corporate finance
 • Besluts fattande
 • Strategisk planering
 • Industriell ekonomi
 • International Business Strategies
 • Ledarskap i företagsekonomi
 • marknadsföring
 • Branding och innovation
 • Supply Chain Project Management
 • Juridiska frågor i företagsekonomi
 • Affärs Förhandlingar
 • Corporate Citizenship
 • Supply Chain Management, IT och logistik
 • MBA Seminar

Dessutom kommer gästföreläsare föreläsningar berikar varje modul.

Vi ägna särskild uppmärksamhet åt valet av föreläsare. Tre kriterier framstår som det viktigaste för oss. Föreläsare bör förstå vad ett individuellt förhållningssätt till en deltagare betyder. Dessutom bör de effektivt agera på denna förståelse. Den individuellt förhållningssätt innebär motivera deltagarna att använda förvärvade kunskaper och kompetenser i praktiken. Mayans och andra Mesoamericans visste hjulet men inte gjort någon nytta av det i produktion och transport. Naturligtvis, bergig terräng och brist på lämpliga djur kan förklara denna brist på fantasi, men själlös upprepning av befintliga mönster spelat en roll också. Vi kommer att lära dig hur man ska värdera begränsningar och förändra villkoren i stället för att ge efter för dem.

Ett annat kriterium är en lärarens klar uppfattning om hur mycket teori hon / han skulle sätta in i hennes / hans undervisning. Alla inser att en lämplig balans är avgörande här. Slutligen, bland föreläsare är inte bara våra lärare, men också gästprofessorer / experter. En rätt grad av internationalisering är den tredje viktigt kriterium.

Inskrivning

Antagningsförfarandet är snabb och enkel. Här förklaras det steg för steg. Du samlar följande dokument i elektroniskt format:

 • En ifylld ansökningsblankett (mottagits från oss eller genereras genom vår hemsida),
 • En kopia av din BA / BSc diplom tillsammans med sin utskrift,
 • En kopia av din officiella ID.

Om ditt examensbevis och utskrift inte är utgivna på polska, engelska, tyska, ryska eller ukrainska, måste du skicka sina auktoriserade översättningar.

Vi ber er inte att bevisa dina engelska kunskaper. Vi tar för givet att du är medveten om det faktum att MBA-studier undervisas på engelska och att din talad och skriven engelska bör vara tillräckligt bra för att slutföra studier framgångsrikt. Observera att under antagningsförfarandet genomför vi screening av kandidaternas kunskaper i engelska. Antagningsenheten Kommittén gör oftast sitt beslut i en vecka eller två. Efter det positiva beslutet, du skickade ett antagningsbesked, regler och föreskrifter i studier, ett avtal med Handelshögskolan och en modul schema.

Vi tar inte betalt en ansökningsavgift. Du skickar bara dina ansökningshandlingar och väntar för vårt beslut. Om vi ​​måste klargöra vissa frågor, kontaktar vi dig. När accepterade, kommer du att bli en del av en stor familj - en sammanslutning av personer som visserligen uppskattar vikten av att lära omkring 24 metoder för vinstgenerering, till 12 sätt bli en stor företagsledare eller 7 steg till din professionella framgång, är angelägna inte bara på effektivitet men också på att förstå varför vissa processer är det, varför saker och ting är ordnade på detta sätt och inte den andra, och hur man kan och faktiskt bör utveckla sin / sina talanger och uppfylla hans / hennes destination.

MBA Studieavgifter

Hela MBA-program terminsavgift uppgår till 16000 zloty (vilket motsvarar ca 4400 USD eller 4000 euro). Du kan betala i två omgångar av 8000 zloty (2200 USD eller 2000 euro vardera). Betalning kan ske via banköverföring i polska zloty (PLN), euro (EUR) eller US-dollar (USD). Anmälningsavgiften är 400 zloty (cirka 110 USD eller 100 euro) som ska betalas tillsammans med undervisningsavgiften (eller den första delen av studieavgiften).

mba
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
4,400 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum