Läs den officiella beskrivningen

Skapades 1992 för att bilda företagsledare, har denna banbrytande kurs starkt erkännande i nationell och internationell nivå. Det är den definitiva kurs för dem som har gjort andra MBA eller öka sina kunskaper och färdigheter för en internationell karriär och söker en intensiv utbyte av kunskap från de mer erfarna studenter från Brasilien.

FIA Executive MBA

Den internationella Executive MBA har uppnått resultat som är jämförbara med de mest kända institutioner i världen tillfredsställelse student, enligt de utvärderingar av Executive MBA rådets USA. År 2004 blev den första och enda "Executive MBA" 100% brasilianska att vara bland de 100 bästa MBA Befattningshavare i världen, enligt Financial Times of London. Sedan dess är Executive MBA en vanlig MBA Business eller "Executive Education" sedan 2003, blev den internationella Executive MBA första MBA brasilianska att vara godkänd av AMBA - Association of MBA baserade i Storbritannien, efter de rigorösa internationella normer för ledarskapsutbildning. AMBA är ackreditera enhet ledande skolor i 80 länder, däribland London Business School, Insead, IMD bland andra. I Brasilien har FIA rekord i MEC - undervisningsministeriet, som en institution för högre utbildning, och är ackrediterat av ANAMBA - National Association of MBA, den enhet som samlar de 10 MBA-program i Brasilien med internationell standard.

Sedan starten 1992, är FIA anslutna till Executive MBA rådets USA, den första brasilianska institutionen att följa internationella normer för MBA Executive. FIA är också undertecknat PRME - principer för ansvarsfulla Management Education, en organisation uppbyggd av FN för att sprida begreppen företagens sociala ansvar, ett område där vi har stor vikt, spridning av bästa praxis för att mer än 17 länder i Europa, Asien och Amerika.

Klicka här För mer information och / eller delta i urvalsprocessen att göra en intervju och få feedback från en av våra koordinatorer

Klicka här att se vårt programinnehåll

MÅL

Den internationella Executive MBA syftar till att uppdatera och göra det möjligt för den verkställande för att utveckla kritiskt tänkande, global strategisk vision och förmåga att leda förändringsprocesser i företag i en internationell konkurrens.

metodik

Kursen ges i en dynamisk miljö som främjar lärande, som kombinerar teori och praktiska fall. De används nationella och internationella fall, enligt ett avtal med Harvard, ta itu med verkliga problem för företag på allt mer konkurrensutsatta marknader.

Resultaten av detta program är jämförbara med de mest prestigefyllda lärosäten i världen, enligt de utvärderingar av Executive MBA rådets USA.

Förutom expertisen hos sin fakultet, sin höga kvalitet resultat från användningen av en pedagogik som omfattar instrument och berömda didaktiska och pedagogiska metoder såsom:

 • deltagande metoder, simuleringar och erfarenhetsutbyte motsvarar cirka 50% av de klasser
 • Avtal med Harvard för användning av undervisningsmaterial, artiklar, simuleringar och fall.
 • Arbetet i klassrummet grupp och avstånd.
 • Utvecklingsprojekt avslutad tillämpas på affärsvärldens verklighet.

PROGRAMMET

Kursen varar 20 månader, med en total arbetsbelastning 500 timmar klassrummet och 100 timmar efter det att arbetet. Aktiviteter i klass fördelar sig enligt följande:

 • Under 20 månader, klasser på fredag ​​eftermiddag och heltid på lördagar, varannan vecka.
 • Upp till två intensiva veckor av klasser utomlands, i utvalda regioner.
 • Ett strikt program som låter dig kombinera internationell standard studier med sitt arbete.
 • Internationella föreläsningar och internationella konkurrenskraft seminarier.
 • Ett innovativt sekvens: företagets inriktning, organisation och genomförande internationell standard.
 • Den slutliga MBA, som bildar och omvandlar den professionella, medborgare och företag, att få en helhetssyn och internationell syn
 • slutförandet av projekt: en affärsplan tillämpas.
 • Använd möjligheten att kredit på upp till fyra valfria för studenter som senare ansluter sig till Professional Master i Business Management.

Det uppskattas i genomsnitt engagemang 10 timmar per vecka för enskilda studier.

Nya insikter med en innovativ program!

EMBA_Diagrama
Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 2 fler kurser från FIA – Fundação Instituto de Administração »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
20 månader
Deltid
Pris
99,451 BRL
Deadline
Efter plats
Efter datum