MBA i förvaltning av internationella affärer

Den HFU MBA kombinerar en spjutspetsläroplanen undervisas helt på engelska av en dynamisk och internationellt erfarna lärare. Den HFU Business School är en fakultet Hochschule Furtwangen University, ett statligt köra universitet ligger i pittoreska södra Tyskland.

Vår MBA-programmet är inriktat på att hantera affärer över de globala marknaderna. Den utmanar eleverna att tänka och leva globalt genom sitt läge vid korsningen av Europa. Organisatoriska ledarskap, strategisk ledning, och hantera den kulturella mångfalden är starka punkter i programmet och förbereda studenten för framgång som framtida yrkesverksamma inom affärs företag som är verksamma över nationsgränserna.

Internationell Läge

Beläget i hjärtat av Europa, lockar programmet konsekvent studenter från hela världen. Klasserna är vanligtvis består av 80% internationella studenter, vilket skapar en unik multikulturell erfarenhet i utkanten av Schwarzwald och inom en timmes bilresa till Frankrike, Schweiz, Österrike, och tre timmar till Italien.

Global Partners

Regionen är hem för många av de bästa globala företag, inklusive Porsche, Daimler, SAP, Bosch, Aesculap, och Hugo Boss. Våra studenter kan räkna med att utsättas för sådana företag genom studiebesök, företag avhandling samarbeten, och efter examen praktikplatser. Många av våra utländska studenter har gått vidare till att arbeta för dessa och andra sådana företag som Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma, och Marquardt som en del av deras utökade internationella erfarenhet från näringslivet här.

Avancerade Studieformer

HFU är en topprankad yrkeshögskola vilket framgår av den senaste tidens undersökningar av skolorna. Vår MBA-program erbjuder många fördelar.

Top bland dem är vår lilla klasstorleken begränsad till 15 studenter, vilket garanterar en intensiv inlärningsmiljö, nära samverkan med kamrater och lärare och personlig uppmärksamhet från lärare och stödpersonal.

Vår undervisning strategi innefattar innovativa metoder såsom praktisk affärssimuleringar och samarbetsprojekt med partneruniversitet runt om i världen. Dessa utmanar våra studenter att effektivt hantera kulturella skillnader, geografiska förskjutningar och även konkurrerande intressen i verkliga situationer när du arbetar för att uppnå affärsmålen.

Programmet omfattar heltid dagars studie, vilket gör den studerande att njuta av normala campus liv och helger utforska de många fritids-och kulturella utbudet i regionen.

Globalt Framställning

I slutändan kommer en MBA från HFU Business School ger dig en exceptionell "Made in Germany" grunden för en karriär inom internationell affärsverksamhet på globala företag över hela världen. Vår MBA-programmet är fullt ackrediterad av Acquin, ackrediterings, certifiering och kvalitetssäkring Institute, ett officiellt beslutande organ som garanterar företagsekonomiska examina som utfärdas vid tyska universitet uppfyller högt ställda internationella akademiska normer. Vår MBA-examen har oberoende bekräftat för likvärdighet stående i sådana länder som USA och Kanada, och är fullt erkänns i alla EU-länder.

Urval

Inträdeskraven är avsedda att säkerställa att eleverna har lämpliga kvalifikationer, akademisk bakgrund och arbetslivserfarenhet för att till fullo dra nytta av och aktivt bidra till programmet. Kraven är:

En grundutbildning (GPA) examen med en ovan genomsnittliga medeltalet

Yrkeserfarenhet omfattande minst 24 månaders relevant yrkeserfarenhet i en företagsmiljö efter examen (studerande praktik eller sommarjobb inte kvalificerar för övervägande).

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift som indikeras av

- TOEFL (vår ETS kodnummer är 8221)

- IELTS

Ett test krävs inte för sökande som har examen i Storbritannien, Irland, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

Sökande behöver inte sitta en GMAT undersökning. Men de uppmuntras att göra det. Sökande som har uppnått en hög poäng i GMAT kan ges företräde vid tidpunkten för valet. Den nuvarande genomsnittliga betyget för GMAT är ca 600. Bra MBA kandidater vanligtvis överstiga den här poängen.

Vår GMAT kodnummer är 7032

Program undervisas på:
  • Engelska
Furtwangen University/HFU Business School
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 terminer
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum