Mba Innovation Management

Bologna Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Epas Accredited

Mba Innovation Management

Bologna Business School

Innovation och entreprenörskap blir alltmer grundläggande krav för framgång för ett företag idag. MBA i Innovation Management / Mekanik & Automation förbättrar båda aspekterna, forma chefer och företagare som kan skapa värde och gör skillnad. Allt som möjliggörs genom starka relationer med en unik regional miljö, som bildas av företag som är verksamma i avancerad mekanik, inom industriell automation och tillverkning.

samtalen innovation

Bologna Business School bygger på styrkan i Emilia Romagna, en lång nationell och internationell ledare inom området, vilket ger deltagarna en direkt kanal till experter, forskare och företagsledare som alla arbetar aktivt mot att föra framtiden närmare. Innovation kräver kreativitet och engagemang av en hel organisation med chefer som är kapabla att bemästra gränslösa natur Innovation Management och styr det sakkunnigt. För att komplettera våra regionala ledare är en internationell fakultet och en klass med deltagare från över 30 nationaliteter.

Den Global MBA i mekanik och automation är en 12-månaders heltid program, undervisas helt på engelska. Detta program är tillägnad studenter som redan har en gedigen arbetsbakgrund. Under den första terminen, kommer klassens aktiviteter inriktas på allmän förvaltning, vid start från den andra termen, kommer deltagarna att studera specialiserade ämnen rörande mekanik och automation. Programmet är klar när eleverna fylla en 500 timmars praktik. Praktiken kommer att hjälpa eleverna att förbättra sina problemlösning färdigheter, tillämpa sina nyutvecklade kunskap samt ge dem möjlighet att möta verkliga situationer som uppstår inom näringslivet.

Våra program ger en spännande och utvecklande lärande erfarenhet genom att erbjuda optimala klasstorlekar, genom att integrera fallstudier verkliga, liksom genom att ge studenterna möjlighet att bli en del av BBS gemenskap.

STRUKTURERA

Magisterexamen är en 12-månaders heltid program, inklusive 518 timmar klassaktiviteter, 1300 timmar individuell och grupparbeten och en 500 timmars praktik.

Den akademiska delen är uppdelad i tre terminer. Under den första terminen studenter studerar grunderna i allmän förvaltning, medan den andra och tredje terminen kommer att inriktas på specifika frågor för varje spår.

samtalen innovation

KARRIÄRUTVECKLING

Skapa anställningsbarhet är ett av de primära målen för vårt MBA-program som uppnås genom systematiskt tillvägagångssätt karriärutveckling samt en strävan att på ett effektivt sätt anpassa professionella projekt hos våra studenter med de behov som företag.

Praktiken fungerar som en perfekt professionell språngbräda, speciellt med tanke på att bara sex månader efter examen, har Bologna Business School historiskt uppnått en 90% placering i gemensamt haveri.

Career Development Department hjälper deltagarna fortsätta sina karriärmål och kommer att stödja dem under hela arbetssökande processen. Denna specialiserade avdelning är tillägnad karriär prospektering och uppfyllelse. En kvalificerad yrkesvägledaren kommer hjälpa eleverna med en mängd olika tjänster och resurser, inklusive jobbsökande strategier, intervjuteknik, återuppta utveckling, bedömningar karriär / personlighet och mycket mer.

Karriärutveckling Sessions

En särskild karriärutveckling session hålls som en del av den ursprungliga praktik program. Denna workshop fokuserar på chefs anställbarhet, en översikt av framgångsrika tips för att intervjua samt ordna håna intervjuer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
27,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Locations
Italien - Bologna
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Italien - Bologna
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II)
Slutdatum Kontakt Skolan