Read the Official Description

MBA i revision

Utbildningens mål:

Programmet är utformat för att förbereda framgångsrika sökande för att utveckla en förståelse och uppskattning av värderingarna i revisionsprocessen och behovet av att upprätthålla etiska standarder vid tillämpningen av revisionspraxis. Programmet fokuserar på kunskaper och färdigheter för system- och verksamhetsrevision.

Programmets unika karaktär ligger i sin flexibilitet och praktiska tonvikt utan att kompromissa med akademisk forskning och rigor. De toppmoderna föreläsningsteaterna och faciliteterna i kombination med elektroniska läromedel för simulering av verkliga situationer och användningen av datorassisterande revisionsverktyg och andra datorprogram finns tillgängliga för att ge doktorander en exklusiv inlärningsmiljö som underlättar förhands- På erfarenhet i en bekväm miljö.

Mål sökande:

Redovisnings- och finanschefer, interna och externa revisorer och ledare inom alla sektorer samt kandidatstuderande som vill vara mer effektiva i dagens utmanande näringsliv genom att förvärva en avancerad kvalifikation inom revisionsområdet, uppmanas att ansöka.

Varaktighet: 24 månader

Behörighet:

  • Sökande som söker tillträde till MBA i revisionsprogrammet måste:
  • Ha en bra första examen från ett erkänt och ackrediterat universitet / institution, helst andra klass lägre eller bättre med redovisningsbakgrund eller,
  • Ha relevant erkänd full yrkeskvalifikation (Chartered Level) t.ex. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB.
  • Internationella sökande med examen på grundnivå och engelska kunskaper kan ansöka om vederlag.
Program taught in:
Engelska

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
24 månader
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum