Mba i redovisning och ekonomi

Utbildningens mål:

Programmet är utformat för att förbereda framgångsrika sökande för att strategiskt hantera sina organisationers ekonomiska och andra nyckelresurser. Målet är att utveckla de studerandes kunskaper inom viktiga finansiella områden, samtidigt som de utvecklar sin verksamhet och ledarskapsförmåga, som endast kan förvärvas genom att ha en avancerad examen vid UPSA. Redovisnings- och finanschefer och ledare inom alla sektorer samt kandidatstuderande som vill bli mer effektiva i dagens utmanande näringsliv är uppmuntrade att ansöka.

Programmets unika karaktär ligger i dess flexibilitet och praktiska betoning utan att äventyra akademisk forskning och rigor. De moderna toppmoderna teatrarna och faciliteterna i kombination med elektroniska läromedel med trådlös internetuppkoppling samt elektroniska biblioteksfaciliteter ger studenterna en exklusiv miljö som underlättar avancerad undervisning och inlärning i en bekväm miljö.

Mål sökande:

Dessa inkluderar praktiserande revisorer, ekonomichefer och ledningsrevisorer inom alla sektorer, nationella och internationella organisationer samt studenter.

Programmets varaktighet: 24 månader

Behörighet:

Sökande som söker tillträde till MBA Accounting and Finance-programmet måste:

  • Ha en bra första examen från ett erkänt och ackrediterat universitet / institution helst andra klass lägre eller bättre i redovisning / finans eller,
  • Har relevant erkänd fullständig yrkeskvalifikation (Chartered Level) t.ex. .ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB eller,
  • Internationella sökande med en första examen och engelska kunskaper kan ansöka om vederlag.
Program undervisas på:
Engelska

Se 6 fler kurser från University Of Professional Studies Accra »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
24 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum