Mba i gästfrihet och lyxvarumärkesförvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

MBA i Hospitality & Luxury Brands Management

MBA-programmet för CMH är internationellt erkänt som 5-årigt och 6-årigt efter examen nivå grad. Eleverna har höga positioner och de är omedelbart operativa tack vare en uppdaterad utbildning relaterad till professionella evenemang.


MBA svarar perfekt för företagens behov och söker erfarna och operativa kandidater med en verklig internationell dimension och en stor anpassningsförmåga.


Utbildningen betonar personlig utveckling, karriärplanering och personlig uppföljning.


MBA - Master of Business Administration är:

  • En global syn på företaget
  • En internationell syn på affärer
  • Entreprenörskapsinriktning i Hospitality and Luxury Brands Industry

Möjligheter / Karriärplan


International Hospitality Management


Hotellchef, Spa Center Manager, Marknadschef, Reklam, Kommunikation, PR, Administration och Finans, Personal, Försäljning eller Inköp inom Hospitality Industry, F & B, Seminarier och Bankett arrangör, Researrangör, Hotell / Restaurang Konsult etc.


International Luxury Brands Management


Utvecklingschef för ett lyxigt varumärke, lyxhotellchef, spa centerchef, lyxbutiker, marknadschef, kommunikation, reklam, PR, administration och ekonomi, personal, försäljning eller inköp i lyxindustrin, evenemang arrangör inom lyxområdet Varumärken, Luxury Travel Organizer, Varumärkeschef, Management / Marketing Consultant in Luxury, etc.


International Tourism Management


Turismutvecklingschef i territoriella myndigheter (kollektiviteter), turistkontorchef, hotellchef, spa centerchef, marknadschef, kommunikation, reklam, PR, administration och finans, personal, försäljning eller inköp på hotell eller turistmål Arrangör, reseorganisatör, ledning / marknadsföringskonsulent inom turistsektorn, turismutvecklingsprojektledare, turismprodukter chef för marknadsföring, lokal eller departementell turismutvecklingschef, etc.


Kommunikation & PR


Marknadschef, Kommunikation, Reklam, PR, Pressansvarig, Reklamhändelser Arrangör, Kommunikationsbyråchef, Mässa och Trade Show Organizer, Kommunikationsprojektledare, Merchandising Supervisor, Business Journalist, Kommunikationskonsulent, etc.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

I över 35 år har vår mission varit att möta behoven på den internationella marknaden när det gäller chef och verkställande utbildningsprogram i Hospitality Management, Tourism, Brands Lyx och internat ... Läs mer

I över 35 år har vår mission varit att möta behoven på den internationella marknaden när det gäller chef och verkställande utbildningsprogram i Hospitality Management, Tourism, Brands Lyx och internationella frågor. Vår grupp utvecklar utbytet och förlänger sin internationella närvaro i Europa, Syd-Östra Asien, Kina och Östeuropa i samarbete med företag och företagens universitet. Våra styrkor: En innovativ och lyhörd undervisning med program som kombinerar de mest moderna metoderna för internationell förvaltning och traditioner excellens i Hospitality Business and Brands lyx. En direkt inblandning i branschen, med kurser och utbildningar ledning väcka eleverna att snabbt tillgodogöra sig teoretiska kunskaper och tekniska-praktiska färdigheter som tillhandahålls av kurserna, och därmed vara i full drift i slutet av sina studier. En hög nivå fakulteten, som består av professorer, från högt rankade amerikanska och europeiska universitet, internationella experter och yrkesverksamma. En professionell och individuell coaching med en coach. Coaching hjälper deltagarna att sätta sina karriärplaner och personlig utveckling. En mångkulturell miljö med studenter från över 41 nationaliteter. Detta gör att våra deltagare att interagera med varandra, inte bara genom språket men också genom kulturen och mentaliteten. Ett arbetsprogram-baserat program, som erbjuder möjlighet att starta en deltid yrkesverksamhet för deltagare från och med andra året och på heltid en för MBA-studenter. Ett tvåspråkigt program (franska / engelska) så riktigt tvåspråkighet. Europeisk och internationell erkännande av våra examina.Våra kurser är ackrediterade av ECBE - Europeiska rådet för Business Education - och ACBSP - Association of Collegiate Business skolor och program, som ger dem europeiska och internationella erkännande. Tack vare de ackrediteringar, våra elever har möjlighet att tillbringa en termin utomlands i ett av våra 750 partneruniversitet i nätverket ACBSP-ECBE-ECMU och validera en dubbel examen. Läs mindre