Executive MBA-formatet i Darden MBA-programmet är utformat för yrkesverksamma med krävande scheman . Med Darden EMBA hittar du betydligt färre resor hemifrån och på kontoret än du kan förvänta dig - i genomsnitt en gång i månaden. Du har flexibilitet att studera på ditt eget schema mellan grunderna, men har tillräckligt med tid hos Darden för att skapa ett starkt lärande och nätverk.

Programmet använder en blandad modell av programleverans:

Månatliga Weekendboende

Du kommer vanligtvis till Darden en gång i månaden för sessioner som äger rum torsdag till lördag. Handlingsorienterade klasser innefattar falldiskussioner, simuleringar och individuella och grupppresentationer. Weekendboenden styrker ditt lärande och cementerar relationerna mellan studenter, lärare och personal som är så viktiga för Darden-upplevelsen.

Fyra veckors ledarskaps residens

Under 21 månader kommer du också att delta i fyra veckolånga ledarskapsboenden - varav tre äger rum på Darden och en på en internationell plats . Dessa intensiva, upplevelseboende bostäder ger nya perspektiv på de utmaningar du möter varje dag. Du förbättrar dina ledarskap genom workshops, coaching och reflektion.

Distansutbildning

För att upprätthålla den intensiva interaktionshastigheten och hålla kontakten med Darden-samhället mellan bostäder, kommer du att använda distansinlärningsteknik för att interagera med professorer, hålla virtuella inlärningsmöten , arbeta med lagleveranser och lämna in tentor. Du kan studera online var som helst, när som helst.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University of Virginia Darden School of Business »

Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
21 månader
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019