Mba Corporate Finance

Bologna Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Epas Accredited

Mba Corporate Finance

Bologna Business School

Den MBA inom Corporate Finance syftar till att ge den pedagogiska möjlighet att skapa chefer som framgångsrikt kan verka i små och medelstora företag och ger dem möjlighet att konkurrera i en alltmer globaliserad affärsmiljö. Chefer med vår MBA bakgrunden kan ge en långsiktig syn tillsammans med den senaste förvaltning kunskap samt förmåga att samverka effektivt med avancerade banksystem. Deltagarna kommer att få all den kunskap, kompetens och strategiskt tänkande krävs för att förbättra sin internationella karriär i tack finansiella sektorn till en unik möjlighet att kombinera kunskap, analytiskt förhållningssätt och problemlösningsförmåga.

I ständigt förändras miljön i finansbranschen, är det allt viktigare att ha den specifika kunskap och bekanta sig med de bästa praxis på området. Nu, mer än någonsin, stora företag samt små företag kräver utestående yrkesverksamma som är effektiva på internationell nivå.

Den Global MBA inom Corporate Finance är en 12-månaders heltid program, undervisas helt på engelska. Detta program är tillägnad studenter som redan har en gedigen arbetsbakgrund. Under den första terminen, kommer klassens aktiviteter inriktas på allmän förvaltning, vid start från den andra termen, kommer deltagarna att studera specialiserade ämnen rörande Corporate Finance sektorn. Programmet är klar när eleverna fylla en 500 timmars praktik. Praktiken kommer att hjälpa eleverna att förbättra sina problemlösning färdigheter, tillämpa sina nyutvecklade kunskap samt ge dem möjlighet att möta verkliga situationer som uppstår inom näringslivet. Våra program ger en spännande och utvecklande lärande genom att erbjuda optimala klasstorlekar, genom att integrera fallstudier verkliga, liksom genom att ge studenterna möjlighet att bli en del av BBS gemenskap.

STRUKTURERA

Magisterexamen är en 12-månaders heltid program, inklusive 518 timmar klassaktiviteter, 1300 timmar individuell och grupparbeten och en 500 timmars praktik.

Den akademiska delen är uppdelad i tre terminer. Under den första terminen studenter studerar grunderna i allmän förvaltning, medan den andra och tredje terminen kommer att inriktas på specifika frågor för varje spår.

KARRIÄRUTVECKLING

Skapa anställningsbarhet är ett av de primära målen för MBA-programmet och genomförs med hjälp av en systematisk karriärutveckling, med ett pågående arbete med att framgångsrikt kombinera professionella projekt för studenter med de behov som företagen.

Praktiken fungerar som en perfekt professionell språngbräda, speciellt med tanke på att bara sex månader efter examen, Bologna Business School MBA rankas 90% placering i gemensamt haveri.

Den Karriär Development Department hjälper deltagarna att fullfölja sina egna karriärmål och kommer att stödja dem i jobbsökande processen. Det är tillägnad karriär prospektering och uppfyllelse. En kvalificerad yrkesvägledaren kommer hjälpa eleverna med en mängd olika tjänster och resurser, inklusive jobbsökande strategier, intervjuteknik, återuppta utveckling, bedömningar karriär / personlighet och mycket mer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
27,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italien - Bologna
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Italien - Bologna
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
Stipendier och ekonomiskt stöd till förfogande