MBA avancerad jordbruksdrift

Kursen är utformad för att utbilda blivande jordbrukare, jordbruksförvaltare och företagslednings konsulter för att arbeta i den kommersiella miljön i det moderna jordbruket och jordbruksnäringen. Ett viktigt mål med kursen är att utveckla en bred medvetenhet om affärstänkande, uppmuntra dig att vara mycket anpassningsbar, öppen och kreativ i ditt sätt att odla företagsledning.

En fallstudie syn på lärande används under kursen som gör att principer och begrepp som bör utforskas i en verklighetstrogen sammanhang. Genom att använda fallstudier av befintliga företag, kan du öva ledningskompetens som du kommer att tillämpa när du lämnar. Under året kommer besökande högtalare ger dig en värdefull inblick i hela branschen från fältet till snabbköpet hyllan.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till studenter från en mängd olika bakgrunder. Under introduktionskurs är viktig vägledning i studieteknik ges för icke-akademiker och vuxenstuderande.

De flesta studenter studerar för MBA heltid, fylla den i 15 månader. Det är möjligt att studera kursen på deltid under två, tre eller fyra år. Du kan välja mönster, i samråd med programchef, som bäst passar dig

Om kursen

Den lärde del av kursen består av åtta moduler. Fem centrala moduler levereras tillsammans med de andra MBA. Dessutom tre fokus moduler ger jordbruks- och jordbruksdrift innehåll till denna kurs.

Om du kan ge akademisk styrka att de har studerat innehållet i en särskild modul, dvs en examen i detta ämne, du kan, med ledning från programchef och föremål för tidtabell tillgänglighet, ersätta upp till två moduler antingen med andra forskarutbildning eller tredje året grundmoduler.

Den lärde kursen är från oktober till mars, med avhandlingen från april och framåt. Avhandlingar kan lämnas in när som helst före 10 januari följande år.

Observera alla våra utbildningar börjar i slutet av september varje år.

Behörighet

  • Den normala posten minimikrav kommer att bli en Honours examen på övre avancerad nivå, eller en HND priset med en godkänd profil, plus minst två års post-examen arbetslivserfarenhet.
  • Äldre kandidater med betydande relevant arbetslivserfarenhet och lägre akademiska meriter kan också övervägas för inresa, efter personlig intervju med Kursansvarig.
  • Om ditt modersmål inte är engelska, kommer vi att acceptera den internationella engelskt språktest (IELTS) med minst poäng av 6,5 i genomsnitt utan inslag under 5,5.
  • Om du har andra kvalifikationer, inklusive utländska utmärkelser och alternativa engelska kvalifikationer, bör du kontakta Antagning för att diskutera lämpligheten av din utmärkelse för inträde på kursen.
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Royal Agricultural University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
15,000 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag