Read the Official Description

Över 75% av företagen kräver yrkesprofiler färdigheter och kunskaper inom verksamheten, kunna fatta beslut, ta ansvar, lagarbete, ta ledningen och ledningen kommunicera ordentligt.

Omkring 16.000 yrkesverksamma med denna profil anställdes förra året i Spanien. I en studie av konsultföretaget McKinsey upptäckt en viktig lucka i yrkesskicklighet: 27% av företagen i EU-länderna lämna utrymmen obesatta på grund av yrkesskicklighet.

Av denna anledning är född MFI Heltid MBA Business School, ger den nödvändiga för utvecklingen av dessa färdigheter kunskap.

 • 580 kontakt timmar och 10 moduler tillsammans med ett slutprojekt.
 • Synnerligen praktiskt och stöds av verkliga fall.
 • Roundtables mellan studenter och utövare av de områden som berörs.
 • Med exklusiv för att förstärka var och en av modulerna med verkliga erfarenheter av yrkesverksamma mästarkurser.
 • Nätverks intensivt program.
 • Praxis garanteras i Madrid.

MÅL Heltid MBA - Master i Management och Business Administration

Huvudsyftet med Master of Business Administration (MBA) på heltid är att de studerande får de kunskaper och färdigheter som behövs för att utföra affärshanteringsfunktioner förbättrar verkliga nätverk mellan studenter och lärare. Tränings Innehållet baseras på aktuella fallstudier. nödvändig kompetens för att utöva beslutsfattandet i olika delar av företaget, såsom marknadsföring, personal och ekonomiavdelningen och andra behandlas.

Studenten också:

 1. Det kommer att analysera grunderna för strategisk ledning genom att studera dess fundamenta, konkurrensutsatt miljö analys, för att göra det möjligt för honom att utformningen, genomförandet och uppföljningen av en framgångsrik förvaltningsstrategi.
 2. Det kommer att utformas så att, som chef, kunna bedöma lämpligheten av en affärsstrategi, analysera marknadsföringsplan i vilken den är baserad, beslutar de lämpligaste marknadsföringskanaler, etc. vilket säkerställer de önskade resultat för ditt företag.
 3. Det kommer att förvärva grundläggande kunskaper för att kunna utföra förvaltningen av ett företags verksamhet och kommer att vara kvalificerade för att kunna undersöka eller utveckla omdömesgillt en logistikplanen och produktion samt för integration av styrsystem och information i företaget .
 4. Det kommer att närma sig som framtida ledare, att äga förvaltning av mänskliga resurser discipliner, vilket ger de nödvändiga tekniska resurser för ledning och samordning av detta område i ditt företag.
 5. Han assimilerade den finansiella kunskap som krävs för att genomföra ekonomisk och finansiell analys av situationen i bolaget, vilket gör det möjligt att fatta strategiska beslut med garanterad framgång.
 6. Du får de kunskaper som behövs för ledarskap och management discipliner som möjliggör en väl fungerande företag, behärska de grundläggande riktlinjerna för skapandet och genomförandet av vart och ett av dem.

Metodik och utvärdering

METODIK

Läge: Madrid
Varaktighet: 8 månader + 1 Projekt
Start: 20 Feb 2017
Face to Face sessioner: 4 timmar per dag måndag till fredag
Nätverks Intensive Program Programmet består av 10 moduler som lärs ut i 580 kontakt timmar, åtföljd av ett slutprojekt. Tränings Innehållet baseras på aktuella fallstudier.

Roundtables mellan studenter och utövare av de områden som berörs, samt exklusiva för att förstärka var och en av modulerna med verkliga erfarenheter av yrkesverksamma mästarkurser.

UTVÄRDERING

Kontinuerlig bedömning framsteg i studien av detta MBA klassrummet. Varje modul är bedömas genom kombinationen av delaktighet, undersökning och utveckling av fallstudier.

Likaså är det nödvändigt att utveckla ett examensarbete, som kommer att läggas fram i domstol i slutet av Master.

Den slutliga erhålla magisterexamen från University Camilo Jose Cela och Master av MFI Business School, är föremål för att övervinna varje modul och utvecklingsarbete för att bemästra.

Karriärmöjligheter

Vid slutet av denna magisterexamen MBA kan du fungera som:

 • Principal / administratör / ett företag.
 • Konsult / ett strategiskt / a inom olika delar av företaget.
 • Ansvarig för affärsutveckling.
 • Direktör / a av de kommersiella, försäljning eller marknadsföring.
 • Product Manager.
 • Brand Manager.
 • Analytiker utredare eller kapitalförvaltning.
 • Entreprenör.

Eleverna har yrken inom viktiga sektorer av ekonomin: finans, detaljhandel, turism, industri, telekom, konsument, media, rådgivning, sjukvård, företagstjänster, och så vidare. De har också möjlighet att utföra sitt arbete i alla funktionella områden i företaget: ekonomiavdelningen, personal, marknadsföring, inköp, etc.

garanterade praxis

IMF garanterar deras metoder i Madrid Heltid MBA-studenter.

Bland de företag som IMF upprätthåller avtal utbildningssamarbete för utbildning i yrken, bland annat:

Partners114

Pris och stipendier

I MFI erbjuda våra studenter stora betalningsmöjligheter:

 • Bidrag på upp till 50%
 • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bank ingripande (se villkor)
 • Betalning: Kontant (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
Program taught in:
Spansk
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
9 månader
Heltid
Pris
8,400 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum