Programfunktioner

US News and World Report rankades USF: s MBA nr 53 bland offentliga universitet och nr 92 i hela landet. Vårt program hjälper eleverna att utveckla analytiska färdigheter och kreativa förmågor och främjar samarbete med erfarna och olika klasskamrater. I USF: s MBA lär du dig från världsklass fakultet, gästtalare och industriledare.

Drivs av Analytics, Driven av Kreativitet

Uttrycket "dataanalys" kan verka numeriskt och kallt på dess yta, men det kan ta många mänskliga former i affärer: En chef pågår en reality-tv-show för att ta reda på vad hennes anställda verkligen tycker om företag. Ett sportlag som bestämmer hur mycket fansen är villig att betala för biljetter. FedEx beslutar att leverera på mors dag så mammor kan få blommor, men inte på de flesta söndagar. Företag har berg av data som kan berätta för dem vad som händer nu och att göra utbildade gissningar om vad som kan hända imorgon - men den här informationen är bara användbar när den kan förstås. Inte alla kan se på dessa data och koppla samman resultaträkningen.

Även om kreativitet anses vara en medfödd färdighet, har forskning visat att kreativitet kan och bör odlas i klassrummet. Medan kreativitet överstiger traditionella idéer för att skapa nya former, metoder och tolkningar, används analyser för att beskriva, förutsäga och förbättra företagets prestanda. Dessa två kompetenser ger våra elever en konkurrensfördel.

Viktiga delar av USF: s MBA

 • Individualiserade studieområden
 • Utökad ledarskapsutveckling och engagerande erfarenhetslärande
 • Nätverksmöjligheter och arbetsgivarinformationssessioner
 • mentorskap
 • Fall tävlingar
 • Karriär Mässor
 • Career Advancement Assistance
 • Omfattar en global strategi

Individualiserade satsningsområden

Du kommer att ha möjlighet att bestämma dina valmöjligheter enligt dina karriärs önskemål. USF Muma College of Business har styrkor i affärsanalys och kreativitet som vävs in i läroplanen. Vi erbjuder koncentrationer i:

 • Supply Chain Management

Dessutom erbjuder vi kurser inom följande områden:

 • Leadership Concepts
 • Analytics
 • Kreativitet och innovation
 • Digital marknadsföring
 • Entreprenörskap (Graduate Certificate också tillgängligt)
 • Finansiera
 • Healthcare Management
 • Internationell verksamhet
 • Management Information Systems
 • Marknadsföringsstrategi
 • Projekt- och processhantering
 • Hållbart företag

Utökad ledarskapsutveckling och engagerande erfarenhetslärande

Team samarbeten är en del av din inlärningserfarenhet hos USF som hjälper till att stärka dina ledarskapsförmågor i verkliga situationer. De flesta kurser kräver samarbete med ett team av studenter för att göra forskning, analysera fallstudier och leverera presentationer. Capstone-kursen är Integrated Business Applications, som omfattar ett djupgående konsultprojekt för ett liveföretag i strategi, marknadsföring och finansiering med handlingsbara rekommendationer.

Dessutom erbjuder vi kurser i ledarskap och bjuder in C-nivå-högtalare med respekterad och beprövad ledarskapsförmåga för att dela med sig av sina bästa praxis. Muma MBAs lär sig av välutbildade fakultet såväl som branschledare.

Nätverksmöjligheter och arbetsgivarinformationssessioner

Nätverk med klasskamrater och arbetsgivare är en mycket viktig del av din MBA-upplevelse. Du kommer att utveckla ditt professionella nätverk när du går igenom dina kurser, lär dig tillsammans med studenter med arbetslivserfarenhet och en mängd olika bakgrunder. Utöver klassrummet erbjuder Graduate Business Association och andra studentorganisationer flera möjligheter till social interaktion, såsom fotbollsbackgates eller titta på fester eller pizza sammankomster före lektionerna. GBA arrangerar företagsresor för studenter, samt andra sociala möten som kan förbättra dina nätverkskunskaper.

För att hjälpa dig att fördjupa din karriär hyser högskolan två händelser i Corporate Connections årligen, nätverkshändelser som är uteslutande för doktorander och låter dig interagera med företagsrekryterare. Företag som Tech Data, Coca-Cola, Tribridge, Bank of America och Northwestern Mutual deltar i dessa nätverksprogram.

mentorskap

Muma MBA-studenter har möjlighet att begära placering med en alumni mentor. En mentor kan ge tips om hur du balanserar dina nya arbetslivsförpliktelser eller diskuterar potentiella karriärvägar du kan ta när du examinerar. Mentorer hjälper till att utöka ditt professionella nätverk och ge tillgång till nätverksmöjligheter inom området.

Fall tävlingar

Dessa maratonkonkurrenser testar kollegialagens förmåga att snabbt läsa och förstå ett fall, undersöka företaget i fråga och förbereda och presentera en strategisk plan för företaget - allt på mindre än 24 timmar! USF är värd för den årliga Florida Intercollegiate Case Competition, som omfattar lag från Florida International University, Florida State University, University of Florida, University of Miami, Rollins College, Florida Atlantic University, och, naturligtvis, USF.

Karriär Mässor

På universitetsnivå arrangerar USF Career Services en karriärmässa varje termin och ritar representanter från nationella och lokala företag på campus.

Career Advancement Assistance

Vi vet att de flesta väljer att fortsätta en MBA för att utveckla sin karriär - eller ändra yrken. Vi hjälper till att göra det enklare genom att erbjuda en mängd tjänster för att hjälpa dig. Den professionella personalen är alltid tillgänglig för att ge feedback på din resumé och hjälpa dig att förbereda försäkringsbrev när du ansöker om jobb. Vi erbjuder professionella utvecklingsprogram under hela året, inklusive workshops som fokuserar på hur man landar en intervju, affärs etikett och säljer dig till en potentiell arbetsgivare.

Omfattar en global strategi

Vi lever på en global marknad och internationella frågor påverkar alla segment av verksamheten. Muma MBA läroplanen tar en internationell strategi som fakulteten innehåller internationella affärsmodeller och fallstudier som en del av diskussionen i klassrummet. Dessutom främjar vi relationer som främjar internationella fakultets- och studentutbyten. Vi är värd för många internationella studenter och tar med forskare från hela världen, vilket gör att olika synvinklar ingår i samtalet.

Detta globala tillvägagångssätt omfattar att studera utomlands möjligheter. USF erbjuder studier utomlands erfarenheter för studenter - kortare erfarenheter för arbetande vuxna samt semester-långa möjligheter för dem som kan spendera mer tid utomlands. Dessa kraftfulla pedagogiska erfarenheter hjälper eleverna att förstå hur verksamheten skiljer sig från nation till nation och hjälper dem att lära sig att anpassa sig och lyckas i en förändrad affärsverksamhet.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad October 23, 2018
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
18 - 36 månader
Heltid
Pris
467 USD
per kredittid (Florida bosatta). 913,08 USD per kredittimme (icke-Florida bosatt).
Deadline
Okt 15, 2019
Kontakt Skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Dec 31, 2021
Sista anmälningsdag
Okt 15, 2019
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Aug 31, 2021
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Okt 15, 2019
Slutdatum
Dec 31, 2021

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug 31, 2021