Om Företagsekonomi

Vi erbjuder ett brett urval av utbildningsprogram anpassade till behoven hos studenter och yrkesverksamma som bedriver ett brett utbud av karriär. Fogelman College har både affärs- och bokföringsaccreditering från AACSB International, en ära som tjänas av mindre än 5% av handelshögskolorna över hela världen, och är den enda AACSB-skolan i Memphis huvudstadsregion. College har upprätthållit kontinuerlig ackreditering sedan 1970. Oavsett vilka av våra examensprogram du väljer kommer ett beslut att komma till Fogelman College vid University of Memphis för högre utbildning att du kan utveckla en djup förståelse för dagens utmanande och någonsin -förändrande affärsmiljö.


Vad är läroplanen?


Online Master of Business Administration

Online MBA-programmet är utformat för ambitiösa yrkesverksamma vars krävande schema och / eller geografiska plats gör det svårt att delta i klasser i person vid University of Memphis . Detta 33-timmarsprogram (utan koncentration) har ingen förutsättningskurs för kärnplanen. Studenter kommer att lära av synkron och asynkron instruktion med globalt kända fakultet 24/7.


Master of Business Administration

Master of Business Administration vid University of Memphis är utformad för de studenter som är intresserade av ledande karriärer - för dem med ledarskaps ambitioner och förmågor. Studenter kommer att få kunskap och färdigheter på ekonomisk nivå, ekonomisk rapportering och analys, verksamhet, strategisk användning av vetenskap och teknik samt skapa kund- och samhällsvärde på den globala arenan. Ett fokus på kreativitet och innovation, ledarskap och laguppbyggnad, etik och lag kommer att förbereda studenterna för sin professionella karriär.


Internationella MBA

Du har smarts och enheten. Nu behöver du bara en sak att starta din karriär. En MBA med en internationell fokusering (IMBA) från Fogelman College of Business kommer att få dig att märka av alla de bästa globala företagen. Och efter att de har lagt märke till gör du vad du älskar i en utmanande internationell affärsmiljö. IMBA-studenter kommer att coachas i företagsekonomi, kulturella IQ och en global tankegång. Du kommer att få dessa kompetenser genom in-class instruktion, studera utomlands / praktik utomlands erfarenhet och den varierande kohort av studenter du kommer att delta i programmet med. Sådana erfarenheter är unika för ett begränsat antal kandidatprogram över hela landet.


Företagsinformation och teknik (BIT)

BIT-avdelningen erbjuder majors eller koncentrationer för examensbevis, inklusive doktorsexamen (MS) och doktorsexamen (Ph.D.). Avdelningen erbjuder också flera fyra-graders Graduate Certificate Programs - Data Analytics för teknik , Data Analytics för Management , Information Assurance (Cybersecurity) , Project Management och Software Testing . Fogelman BIT är ett nationellt och internationellt erkänt program. Våra dedikerade BIT-fakultetsmedlemmar förbereder kandidater till lokala och globala positioner inom informationsteknikhantering, dataanalys och cybersäkerhet.

Forskningsassistenter och läromedel är tillgängliga för att studenten ska kunna delta på konkurrensutsatt grund och förnyas årligen.


Vad är arbetsmöjligheterna i företagsekonomi?

Efter att ha erhållit en företagsekonomisk examen / examen kan eleverna utforska ett antal karriärmöjligheter, inklusive att äga och driva egen verksamhet, förvalta företag, arbeta med kommersiella eller industriella företag eller med serviceföretag och myndigheter. Dagens företag söker anställda med utmärkta kommunikations- och interpersonella färdigheter. Kritiska tänkande färdigheter, goda beslutsförmåga och starka ledarskap är också nödvändiga. Startlön för yrkesverksamma kan sträcka sig i stor utsträckning, beroende på individens institution och specialisering. Fogelman College of Business


För mer information, email krishnan@memphis.edu .


Förkunskapskrav

Sökande måste uppfylla universitetets krav på antagning till forskarskolan .

Krav som är specifika för Fogelman College of Business

  • Sökande måste presentera en acceptabel poäng på en nyligen (fem år eller mindre) Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE);
  • En lägsta poäng på 550 på den pappersbaserade TOEFL, eller 79 på internetbaserade TOEFL (för studenter vars modersmål inte är engelska), eller åtminstone en 6,0 på IELTS;
  • En aktuell CV;
  • En professionell intresseintresse
  • Svar på de uppsatta frågorna .
  • Två brev av rekommendation.


avgifter

Undervisningsberäknare

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum