32414_2.png

Är MBA-programmet rätt för dig?

Är du intresserad av att utveckla din nuvarande karriär? Letar du efter en karriärbyte som kommer att ge dig nya utmaningar och möjligheter? Eller hoppas du få ny kunskap och färdigheter för att positionera dig på bästa möjliga sätt för framtida anställning? Om så är fallet bör du överväga MBA på USFSM !

Denna professionella MBA är ett 40-timmarsprogram som exponerar studenter för ett brett spektrum av affärsfunktioner, inklusive redovisning, ekonomi, ledning, marknadsföring, informationssystem och mer. På USFSM har studenter tillgång till flera fördelar, till exempel:

  • Utbildning i USFSM : USFSM är ackrediterad av AACSB och erkänd som jämförbar i kvalitet för alla större affärsprogram i världen.
  • Utestående fakultet: Alla programfakulteter håller terminala grader, aktivt forskar och är erkända experter inom sina områden.
  • Cutting-Edge Curriculum: Eleverna kommer att bli utsatta för en rad olika ämnen och undervisningsmetoder som speglar bästa praxis inom näringsliv och utbildning.
  • Stort värde: USFSM erbjuder de relativt små klassstorlekarna av ett privat universitet till priset av ett statligt universitet.
  • Lördagsklasser: Alla våra klasser är på lördagar, så att våra studenter kan arbeta heltid och fortsätta att fortsätta sin MBA.
  • Flexibilitet: USFSM studenter kan bedriva sin MBA heltid och tjäna sin examen på så lite som 22 månader eller deltid och slutföra sin examen som deras schema tillåter. USFSM ger också eleverna möjlighet att gå in i programmet utan att behöva ta GMAT eller GRE.

32413_MBA2-1.jpg

Framtida karriärer

Oavsett om du planerar att arbeta inom tillverkning eller tjänster, för vinst eller för vinst, statliga eller privata sektorer, kommer de färdigheter du kommer att sätta i USFSM MBA-programmet till hjälp under hela resten av din karriär inom vilket område du väljer.

De underliggande principerna är desamma om du är VD för ett stort företag eller en företagare som arbetar ensam med att starta ett nytt företag. Det är inte bara det diplom som du kommer att ha när du avslutar MBA-programmet på USF Sarasota-Manatee, det är den utbildning du får när du tjänar ditt diplom som hjälper dig att hitta din framgång.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad September 18, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
22 månader
Deltid
Heltid
Pris
454 USD
per kredittid (Florida bosatta). 899,55 USD per kredittimme (icke-Florida bosatt).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum