Programuppdrag

Fakulteten och personalen vid College of Business är starkt engagerade i att erbjuda en akademiskt rigorös utbildningsprocess för yrkesverksamma som söker framsteg till mellan- och överordnade ledande befattningar. MBA-programmets grundläggande syfte är att utveckla professionella chefer / ledare som kan göra värdefulla bidrag till systemet för mångfald och tillväxt i sina utvalda organisationer. Programmets primära geografiska inriktning har varit individer belägna i hela Albany, Georgiens storstadsområde, sydvästra Georgien och Sydostasien. Med distansutbildning och andra tekniska framsteg, som online kurser, når programmet ut till affärsverksamma över hela landet och världen.

Programkrav

 1. Baccalaureat examen uppnådd inom något område från en regionalt ackrediterad högskola eller universitet
 2. Inlämning av avslutad ansökan om antagning
 3. En officiell kopia av akademiska transkript från alla högskolor och universitet deltog
 4. Två referensbrev som fokuserar på kandidatens potentiella framgång i utbildningen
 5. Ett 1000 ord uttalande om syfte. Om engelska inte är sökandens språkkunskap krävs provet engelska som utländsk språk (TOEFL) och beaktas enligt de internationella studentkraven nedan.

Internationella studentkrav

Internationella sökande uppmanas starkt att ansöka om tillträde till Albany State University Graduate Programs in Business. Förutom standardansökningsförfarandet finns det flera ytterligare steg som måste vidtas.

 • Redovisning av finansiellt ansvar
 • Affidavit of Support
 • TOEFL - måste lämnas in om inte engelska är modersmål. Minsta poäng: 500 (Paper Based Test), 173 (datorbaserat test), 61 (Internet Based Test)
 • WES - Utvärdering av utländska utbildningsreferenser) - Utskrifter från institutioner utanför USA måste först skickas till World Education Services, Inc. för en kurs genom kursutvärdering innan de skickas till Admissionsdirektören
 • VISA / PASSPORT kopia
 • Certifikat om F-1 behörighet
 • I-20 (Om du kommer från en annan amerikansk institution krävs en kopia av din I-94 och I-20) När den sökandes fil har slutförts och ett antagningsbeslut har fattats kommer den internationella studentkoordinatorn att skicka studenten en I-20 Form, som gör det möjligt för studenten att ansöka om ett VISA

Programdetaljer

Master of Business Administration (Allmän MBA)

College of Business erbjuder den allmänna mästaren i företagsekonomi (MBA) examensprogram. MBA är en 30-termins examen examen. MBA-kandidater har möjlighet att förvärva kunskap, färdigheter och ledarskapskapacitet för att fungera effektivt i komplexa och snabbt föränderliga miljöer. De kan utveckla strategier och reagera proaktivt på affärsutmaningar och möjligheter. Kandidater lär sig att integrera funktionell kompetens inom sömlösa organisationer och skapa pluralistiska organisatoriska kulturer som är anpassade till företagsklimatet. Sådana kulturer genererar bästa möjliga lösningar på problem, underlättar utvecklingen av verkligt innovativa produkter och tjänster som gör det möjligt för organisationer att konkurrera på globala marknader och ge varje anställd möjlighet att bidra sitt bästa och därigenom främja över genomsnittet avkastning.

Master of Business Administration i redovisning

Den femåriga BS / MBA-graden (Accounting Concentration) i College of Business vid Albany State University är utformad för att göra det möjligt för studenter att sitta för CPA-examen och kvalificera sig som certifierade revisorer efter avslutad examen. Studenter som lyckats slutföra kraven för den 5-åriga MBA-examen kommer att tilldelas både en BS-examen i redovisning och en MBA-examen.

Magister i företagsekonomi i sjukvården

Master of Business Administration med en koncentration i Healthcare-programmet är en 33-terminsexamen examen. De kan utveckla strategier och reagera proaktivt på affärsutmaningar och möjligheter inom hälsovården. Kandidater lär sig att integrera funktionell kompetens inom sömlösa organisationer och skapa pluralistiska organisatoriska kulturer som är anpassade till företagsklimatet.


Master of Business Administration i Supply Chain och Logistik

Master of Business Administration med en koncentration i Supply Chain och Logistik programmet är en 33-semester examen examen. Efter avslutad kurs kan eleverna utveckla strategier och reagera proaktivt på affärsutmaningar och möjligheter inom verksamhetsområdena. Kandidater lär sig att integrera funktionell kompetens inom sömlösa organisationer och skapa pluralistiska organisatoriska kulturer som är anpassade till företagsklimatet.


Civilingenjörsexamen i offentlig förvaltning

Magisterexamen i företagsekonomi i offentlig förvaltning programmet är en 33-termins examen examen. Efter avslutad kurs kan eleverna utveckla strategier och reagera proaktivt på affärsutmaningar och möjligheter för chefer i offentliga administrativa positioner. Förutom kärnverksamhetsbeslutsförmåga införlivar eleverna kunskaper om aktiviteter och ansvarsområden som är specifika för statliga och närstående offentliga organisationer.

Program undervisas på:
 • Engelska
Senast uppdaterad September 11, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
189 USD
per kredittimme (in-state). 755 per kredittimme (Out-of-State).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum