Master of Business Administration

Allmänt

Programbeskrivning

Brunel Business School , beläget i Uxbridge, London, har över 50 års akademisk kompetens och har dubbel ackreditering från AACSB och AMBA.

Brunel MBA har ett intensivt ett års heltidsprogram eller två års deltid med flexibla närvaroalternativ. Du kan också välja mellan tre specialiseringar: allmän förvaltning, hälso- och sjukvård eller flygledning.

Oavsett om du vill främja din befintliga karriär, flytta till ett nytt område eller starta ditt eget företag kan Brunel MBA ge dig de verktyg du behöver. Varje aspekt av kursen är praktisk, uppfyllande, integrerad och tack vare våra undervisnings- och forskningsanläggningar i världsklass, alltid relevanta för dagens ständigt föränderliga affärsmiljö.

Som Brunel MBA-student får du de bästa möjligheterna att maximera din affärs karriär; genom banbrytande ledningsmoduler, Leadership Masterclass och ett personligt karriärutvecklingsprogram. Du kommer också att dra nytta av en rik kalender med interna och externa evenemang med högprofilerade företagshögtalare samt en valfri utlandsresa till Milan.

127256_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpeg

Foto av Alexis Brown på Unsplash

Brunel MBA-översikt

Brunel MBA är en av den utmärkta gruppen av MBA-program världen över som har uppnått ackreditering av Association of MBAs (AMBA) medan Brunel Business School är ackrediterad av den prestigefyllda Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Det är utformat för de som söker utveckla sina ledarskap och ledarskapskapacitet och fokusera dem mot att utveckla en bredare allmän ledningssätt i alla organisatoriska sammanhang.

MBA är ett 1-års heltids- och 2-årigt deltidsprogram i General Management som börjar två gånger om året i januari och september och erbjuder två ytterligare specialiseringar: Aviation Management och Healthcare Management.

Den allmänna MBA-specialiseringen kan hjälpa dig att bli en mer utförlig chef allround. Från finansiering till internationell strategi, utnyttjande av teknik och marknadsföring hjälper den här kursen dig med beslutsfattande i ledningen och lösa affärsfrågor. Vi stöder dig när du identifierar dina styrkor och svagheter och arbetar med dem för att hjälpa dig att utvecklas.

Aviation Management MBA är utformad för yrkesverksamma som arbetar för flygbolag, flygplatsmyndigheter och leverantörs- och supporttjänster inom flygbranschen som teknik, logistik, catering, last, energi, säkerhet, säkerhet, IT och resor och turism. Det stöds av vår närhet till världens mest trafikerade passagerarnav i Heathrow, Brunels växande rykte inom flyg- och miljöforskning och våra nära kopplingar till flygindustrin.

Healthcare Management MBA fokuserar på tillämpning av kunskap i sjukvårdsindustrin och gör det möjligt för elever att utveckla ledaregenskaper för att hantera verkliga affärssituationer i sektorn. Kursen MBA (Healthcare Management) är utformad för yrkesverksamma inom strategiska hälsomyndigheter, primärvården och sjukhusadministration, och för dem som arbetar inom privat sjukvård, utanför leverantörer och konsulter.

Brunel MBA syftar till att producera välinformerade, kritiska och kreativa tänkare som är inriktade på tillämpningen av lärande på arbetsplatsen. Utöver klassrumsundervisningen erbjuder programmet workshops för personlig kompetensutveckling, valfri utlandsstudietur (till Milano, Italien) och regelbundna branschbesök och gästföreläsningar.

Länk: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london

Heltid MBA

Brunel MBA på heltid är en ettårig intensiv kurs som ger dig en examen som innebär engagemang för fortsatt utveckling i ditt yrke.

Denna kurs är idealisk om du vill genomföra din MBA på kort tid, vilket kan vara användbart om du är en internationell kandidat. Brunel MBA-studenter representerar stor mångfald i olika industrier, yrken, kulturer och länder som de kommer från och detta är en av nyckelstyrkorna i vårt program. De människor du träffar på din MBA utgör ett värdefullt nätverk av affärskontakter och vänner för livet.

Det internationella kvalitetsrapport för MBA säger att det representerar en "masterutbildning för praktikutveckling". Följaktligen är Brunel MBA en MBA efter erfarenhet, vilket innebär att alla deltagare måste ha betydande arbetslivserfarenhet, inklusive minst tre års erfarenhet på ledningsnivå eller professionell nivå innan de går in på kursen.

Länk: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/full-time-mba

Översikt över Brunel MBA på deltid

Deltid Brunel MBA är en tvåårig kurs med två intag per år, en i september och en i januari. Det här programmet är idealiskt om du arbetar heltid, deltid, har familjeförpliktelser eller bara vill studera i en långsammare takt.

Brunel MBA-studenter representerar stor mångfald i olika industrier, yrken, kulturer och länder som de kommer från och detta är en av nyckelstyrkorna i vårt program. De människor du träffar på din MBA utgör ett värdefullt nätverk och möjliga vänner för livet.

Det internationella kvalitetsrapport för MBA säger att det representerar en "masterutbildning för praktikutveckling". Följaktligen är Brunel MBA en MBA efter erfarenhet, vilket innebär att alla deltagare måste ha betydande arbetslivserfarenhet, inklusive minst tre års erfarenhet på ledningsnivå eller professionell nivå innan de går in på kursen.

Länk: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/part-time-mba

Varför studera med Brunel?

  • Gå med i Leadership Masterclass-serien för att utveckla dina ledaregenskaper och ledarprestanda
  • Dra nytta av våra länkar till industrin med tillgång till många initiativ i vårt affärslivsprogram
  • Personliga karriärutvecklingssessioner
  • Valfri utlandsresa till Milan
  • Stipendier finns tillgängliga - du kan få ett stipendium från avgifter från 6 500 - 11 000 pund
  • Avgifterna är 22 880 £ per program - heltid eller deltid (deltidsstudenter betalar 11 440 £ per år).
  • Tillgång till ett speciellt MBA-center - du kommer att lära dig i flaggskeppet Eastern Gateway Building på Brunel University London campus i Uxbridge, London.
  • Vi är ett samhälle på campus inom motorvägen M25, bara 15 minuter med bil från Heathrow och 20 minuters promenad till tunnelbanestationen Uxbridge med tåg till Londons centrum.

Studenttest

"MBA vid Brunel Business School erbjuder en mängd kunskap och ovärderliga upplevelser. Kombinationen av tillämpad strategi och utveckling av ledningsförmågor förbereder sina kandidater med starka yrkeskunskaper. Det olika internationella nätverket och erfaren personal är verkligen ovärderliga." Chatchawin Lertvanarin, MBA

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and a ... Läs mer

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and advancement, and giving the UK the knowledge base it needed to compete on the international stage. Läs mindre

Ackrediteringar