Ta din karriär till nästa nivå

Certifikat, doktorsexamen eller magisterexamen i företagsekonomi - välj kvalifikationer med inmatningskrav, tidsintyg och karriärförmåner som passar dig.

Du kommer att behärska verktyg och modeller som förbättrar strategiskt tänkande, beslutsfattande och ledarskap genom en familj av professionella program som låter dig välja den kvalifikation som passar.

Lär dig av akademiska och professionella ledare och bygg upp kraftfulla nätverk med dina medstudenter. Du utvecklar praktiska färdigheter som du omedelbart kan använda i ditt yrkesliv. Du får möjlighet att fokusera på områden av intresse för att maximera fördelarna med din karriär.

Internationellt erkännande

Victoria MBA-program är ackrediterat till British-based Association of MBAs (AMBA), en internationellt erkänd global standard för alla MBA-program.

Victoria Business School är en av en liten grupp handelshögskolor världen över som håller "Triple Crown" av internationella företagsekonomiska ackrediteringar. Du kan vara säker på att din kvalifikation kommer att stå emot det bästa runt om i världen.

gemenskap

Du kommer att sparka av din studie med en detaljerad programorientering.

Du har också möjligheter att delta i evenemang, workshops, sociala funktioner och seminarier. Studerandeförbundet kan ge dig information och ge dig en röst för dig på campus.

Återkommer för att studera

Många elever tar upp forskarutbildning efter flera år eller har inte studerat på tertiär nivå tidigare. Om det har varit ett tag sedan du har studerat kan våra kontaktpersoner hjälpa dig att komma in i universitetslivet.

Karriärer

Ställ dina synpunkter på roller som verkställande direktör, chef operatör, ekonomichef, chef marknadschef, chefsinformatör och generalchef.

Många Victoria MBAs är nu C suite affärer och offentlig sektor chefer, både i Nya Zeeland och utomlands.

Prestationshissen och möjligheterna till befordran som MBA-kvalifikationer erbjuder kan öka din inkomster kraftigt.

stipendier

Du kan söka stipendier baserat på din studietivå, ämnesområde och bakgrund.

Arbetsgivarstöd

Den förmåga som du får från att göra ett MBA-program innebär att din arbetsgivare kan vara villig att betala några eller alla dina kostnader.

Utländsk utbyte

Ta din MBA globala genom att fylla i en del av din studie utomlands hos en av våra partnerinstitutioner.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad September 17, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Kontakt Skolan
Mar 2, 2020
Duration
16 - 30 månader
Deltid
Heltid
Pris
20,642 NZD
per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Mar 2, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum