Master of Business Administration

Allmänt

5 tillgängliga platser
Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Vill du utöka eller fördjupa dina kunskaper efter att du har fått en kandidatexamen? Välj Master of Business Administration (MBA).

Tio ger studenter otaliga möjligheter att anmäla sig till ett magisterprogram. Det kan relateras till ditt Tio-program eller beröra ett helt annat område. Du kan anmäla dig till ett magisterprogram med en kandidatexamen från Tio eller motsvarande examen.

Master of Business Administration på 2 minuter

Varför välja ett masterprogram?

Ett magisterprogram erbjuder akademisk underbyggning av dina kunskaper och färdigheter. Du närmar dig frågor från olika vinklar. Detta lär dig att lösa komplexa problem och tänka på innovativa sätt. Du utvecklar omfattande och djupgående insikter och förbättrar dina kritiska tänkande färdigheter. Detta leder till fler jobbmöjligheter och en högre startnivå och startlön. För ambitiösa studenter är ett magisterprogram en investering i deras karriär.

Magisterexamen på bara ett år

Master of Business Administration (MBA) -programmet (ISAT-kod 70024) är ett magisterprogram för tolv månader som du kan registrera dig efter att du har fått din kandidatexamen. Under magisterprogrammet är du specialiserad inom internationell ledning, gästfrihet eller kommersiell ledning. Med denna MBA ger Tio dig möjlighet att anmäla dig till ett magisterprogram i en liten miljö. Du kan njuta av de många fördelarna med Tios personliga och högkvalitativa utbildning.

Denna Master of Business Administration (ISAT-kod 70024) har ackrediterats av NVAO och utbildar studenter på ett år för den internationellt erkända titeln Master of Business Administration (MBA) 4). Denna Master of Business Administration (MBA) görs tillgänglig i samarbete med vår affärspartner NTI.

Varför välja Master of Business Administration?

Varför ska du välja Tio University och Master of Business Administration? Eftersom näringslivet är desperat efter högutbildade chefer som du med rätt kompetens. Med denna magisterexamen kan du också ha positioner som du inte kan få med bara en kandidatexamen. Du är allmänt anställbar och näringslivet gillar att arbeta med proffs som har praktisk erfarenhet, men som också har välutvecklade analytiska färdigheter.

Nedan kan du läsa mer om varför studenter väljer denna magisterexamen vid Tio University.

Ambition

Är du en ambitiös student som strävar efter en karriär på toppen? Tios MBA-program erbjuder akademisk underbyggnad av dina kunskaper och färdigheter och låter dig utveckla ett omfattande ramverk för företagsadministration. Programmet förbereder dig för ett jobb i den högre ledningen.

Fördjupning och utvidgning av kunskap

Välj du ett magisterprogram som låter dig fördjupa dina kunskaper eller vill du hellre utöka dina kunskaper med ett program inom ett annat område helt? Med denna MBA är det upp till dig.

Samarbete med sektor

Tio samarbetar nära med branschorganisationer och nätverksorganisationer för att se till att läroplanen binder till de senaste trenderna och utvecklingen inom sektorn.

Högkvalitativ examen

Tio skyddar noggrant kvaliteten och de slutliga kvalifikationerna i sin utbildning. Detta garanterar värdet av din examen. När du har fått din examen kan du använda den internationellt erkända titeln MBA (Master of Business Administration).

Hög startlön

Studier visar att startlönen för personer med magisterexamen är högre än för personer med kandidatexamen. Den månatliga startlönen för nyutexaminerade från ett ekonomi eller företagsekonomi, t.ex. MBA-programmet, är cirka 3 108 € (Master Guide 2019).

Ingen arbetserfarenhet behövs

Du behöver inte ha någon arbetserfarenhet för att bli antagen till detta MBA-program.

Mycket användbar

Master of Business Administration är ett omfattande kommersiellt studieprogram som förbereder studenterna för en mängd olika jobb, kompetensområden och sektorer. Oavsett vilken specialisering du väljer kommer du att vara allmänt anställd.

Lärande genom att göra

Under MBA-programmet lär du dig genom att göra. Du överbryggar ständigt klyftan mellan teori och praktik genom att slutföra uppgifter och praktiska fall. Du undervisas av toppföreläsare med omfattande praktisk erfarenhet. De vet exakt vad som händer i branschen och kan därför ge utmärkt vägledning.

Fler arbetstillfällen

Företag älskar att arbeta tillsammans med yrkesverksamma som har både de praktiska färdigheterna från ett kandidatprogram och den analytiska insikt som förvärvats under ett magisterprogram. Dessutom kan en magisterexamen hjälpa dig att få ett jobb som du inte skulle få med bara en kandidatexamen. Det betyder att du har fler jobbmöjligheter och är mer benägna att hitta ditt drömjobb.

Massor av vägledning

I genomsnitt har du cirka 12 till 16 kontakttimmar per vecka. På grund av den lilla gruppstorleken finns det mycket personlig uppmärksamhet. Medan du arbetar med ditt slutuppsatsprojekt får du utmärkt vägledning från din uppsatshandledare.

Små klasser

Du kommer att delta i föreläsningar i grupper om högst ± 16 studenter.

Accelererat lärande

Efter att du har avslutat din kandidatexamen kan du tjäna din MBA-examen på bara ett år.

Nätverk

De nära förbindelserna med företag, föreläsarna med praktisk erfarenhet och ditt slutuppsatsprojekt ger dig otaliga möjligheter att utveckla ett stort nätverk.

Frihet att välja

Du kan fylla i mer än 50% av läroplanen själv. Du kan till exempel välja en av tre olika specialiseringar: internationell ledning, gästfrihet eller kommersiell förvaltning. Du får också välja temat för ditt slutprojekt.

Garanterade föreläsningar

Alla lektioner som avbryts kommer att omplaneras vid ett senare datum och vid ett senare tillfälle.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Ett glimt av din framtid

Det finns många vägar öppna för dig när du tjänar en examen i Master of Business Administration. Vad sägs om att arbeta som senior vice president på en finansiell rådgivningstjänst i London, chef för Meltwater eller chef för hållbarhet på TUI. Vill du veta mer om dina många alternativ? Ta en titt på karriärmöjligheterna och läs intervjuer med alumner.

Ingångslön

Den månatliga startlönen för nyutexaminerade från ett ekonomi eller företagsekonomi, t.ex. MBA-programmet, är cirka 3 108 € (Master Guide 2019).

Fler arbetstillfällen

Företag älskar att arbeta tillsammans med yrkesverksamma som har både de praktiska färdigheterna från ett kandidatprogram och den analytiska insikt som förvärvats under ett magisterprogram. Dessutom kan en magisterexamen hjälpa dig att få ett jobb som du inte skulle få med bara en kandidatexamen. Det betyder att du har fler jobbmöjligheter och är mer benägna att hitta ditt drömjobb.

Vad kan du göra och var kan du arbeta?

Vad kan du göra när du har slutfört civilingenjörsexamen vid Tio University of Applied Sciences ?

Du är allmänt anställbar och näringslivet gillar att arbeta med proffs som har praktisk erfarenhet, men som också har välutvecklade analytiska färdigheter. Massor av jobbmöjligheter!

Tänk på yrken som:

 • VD
 • Marknadsansvarig
 • Konsult
 • Försäljningschef
 • Områdeschef
 • Entreprenör
 • Forskare
 • Account Manager
 • Ekonomichef
 • Polisansvarig

Var kan du arbeta? Exempel inkluderar:

 • Multinationella
 • banker
 • Försäkringsbolag
 • Statliga institutioner
 • Läroanstalter
 • Reklam- och kommunikationsbyråer
 • Detaljhandelsorganisationer
 • Forsknings- och konsultföretag
 • SME
 • Hälso- och sjukvårdsinstitutioner
 • Ditt eget företag
Senast uppdaterad Nov 2020

Om skolan

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Läs mer

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Läs mindre
amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Mer Mindre