Programbeskrivning

Din sanna potential väntar. Nå det med Odette MBA. Vårt progressiva affärsprogram kombinerar avancerad utbildning, intensivt samarbete och stödjande inspiration. Om du vill bli omformad - inte bara lärt - så uppmanar vi dig att börja din resa med Odette MBA.

Vår Odette MBA-chef är ett intensivt 14-månadersprogram med en integrerad läroplan som kombinerar föreläsningar, fallstudier, datasimuleringar och presentationer för att förbereda dig för framgång i näringslivet. Detta program är utformat för att ge dig en solid grundning i de grundläggande handelsområdena, samt att ge aktuell täckning av de senaste affärsutvecklingarna. Med en Odette MBA, kommer du att njuta av en högre avkastning på din utbildning och skörda större karriärutdelningar.

Vad gör Odette MBA så värdefull?

Odette MBA kombinerar avancerad utbildning, intensivt samarbete och stödjande inspiration. Vi uppmanar dig att upptäcka de spännande funktionerna som gör det till ett unikt erfarenhetsintegrerat och integrerat program.

APEX Corporate partnerskap ger verklig erfarenhet

För att verkligen lära sig om affärer, måste du spendera allvarlig tid i den verkliga verksamheten. Därför har vi gjort Odette MBA Canadas mest integrerade affärsprogram genom våra realtidsspecifika företagsprojekt.

Internationella utbyten omvandlar din utbildning

Företag idag är mer globalt än någonsin. Som en Odette MBA-student kan du välja att slutföra din erfarenhet genom att tillbringa din sista termin på en internationell akademisk utbyte som studerar vid ett annat universitet i Nordamerika, Europa eller Asien.

Toppmoderna faciliteter stödjer studenternas samarbete

Vårt MBA Corporate Center har utformats speciellt för att stödja student samarbete och integration genom ditt företags partnerskap. Vi erbjuder en verkligt professionell affärsmiljö där du kan lära dig och växa.

Ledande fakultet inspirerar din inlärning och interaktion

Våra fakultetsmedlemmar har den perfekta kombinationen av erfarenhet inom akademisk forskning och den verkliga näringslivet. Som lärare är de alltid tillgängliga och studentfokuserade. De kommer inte bara att vägleda dig för att lära dig, utan också utmana, uppmuntra och mentorera dig.

Ekonomiskt stöd för att lätta din ekonomiska börda

Odette strävar efter att ge ekonomiskt stöd till alla studenter som är godkända till MBA-programmet, inklusive en kombination av stipendier, utbildningsassistenter och forskarassistentskap.

Vem passar bäst med Odette MBA?

Att locka ungdomliga, fräscha och industriella studenter.

Odette MBA lockar en speciell student: de som ofta har liten eller ingen arbetserfarenhet, men vill bygga en bro till arbetsvärlden; de som är angelägna om att fylla luckorna i deras CV med rik lärande. Den Odette MBA lockar en tight-knit grupp heltid studenter som är ungdomliga, friska och tänkande. Odette MBA-klasskamrater är otåliga att bli en integrerad del av att bygga ett namn som förbinder deras med den tradition som växer djupare här varje år.

Odette MBA-studenten tenderar att vara ungdomlig och utåtriktad. Vår studentkropp innehåller vanligen en solid kontingent av internationella studenter och en annan består av kanadensare som stänger ut sitt program på utländsk valuta. Våra studenter är rastlösa, bråttom för att omfamna en mängd olika kraftfulla erfarenheter, blanda klassrum med mötesrum, individ med laget, Kanada med världen.

Vilka erfarenheter ska jag förutse?

Integrera verkliga projekt i din inlärningserfarenhet.

Odette MBA sammanför en utvald grupp - inte mer än 48 personer vars talanger identifieras och honas i äkta lagarbete. Från det ögonblick du går med i programmet kommer du att få verktygen att se inuti dig själv, för att definiera din egen unika ledarskapsprofil och att ta de första nyckelstegen i prestation som kommer att forma din karriär. Förvänta dig ingen separation mellan vad du lär dig i klassrummet och de frågor du frågar och svara med dina företags partners.

Allt vad du lär dig har samlats för att skapa den känslighet och de verktyg som behövs i en framgångsrik chef, relaterade till analys, beslutsfattande och genomförande. Du kommer inte ha tid för det som inte kan tas, formas och tillämpas. Vi kommer att göra vårt bästa för att garantera att inte ett ögonblick är bortkastat.

Förutse alla utmaningar, tillväxt och lärande som följer med transformation. Förvänta dig en positiv förändring i dig själv, mätt i hur du identifierar dina talanger, ditt arbete och ditt perspektiv. Följ med oss ​​och kräva inget mindre av dig själv.

Ansökningskrav

Antaganden till Odette MBA-programmet är mycket selektiva och söka studenter som kan förstå komplexa problem, hantera flera projekt och kommunicera effektivt. Programmet omfattar studenter från olika pedagogiska, professionella och geografiska bakgrunder. Odette MBA välkomnar studenter som inte är affärsmän och det finns ingen arbetserfarenhet för att kunna ansöka. Sökande måste ha en betygsnivå på 70% eller högre, beräknat utifrån de senaste 20 kurser i sin kvalificerade examen. Dessutom måste sökande ha ett minimum av GMAT-poäng (GMAT) på 550, en muntlig poäng på 26 eller bättre och ett kvantitativt resultat på 30 eller bättre att överväga. Sökande måste också lämna in två referensbrev, ett CV och kommer att bli föremål för en kvalificerad personlig intervju.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
14 månader
Heltid
Deadline
Kontakt Skolan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
Slutdatum