Master of Business Administration

Allmänt

Programbeskrivning

Iveys ettåriga MBA-program startar i mars och är utformat för höguppnåande ledare som är redo att påskynda sin karriärsucces. Gå med i ett av de bästa MBA-programmen i Kanada idag.

Vad du behöver veta om Iveys MBA-program

Vårt 12-månaders MBA-program vädjar till studenter som vill uppnå sina karriärmål på kortare tid, med hjälp av topprankad karriärstyrning i Kanada och ett omfattande alumni-nätverk.

Ett års MBA-program

Vi erbjuder en heltid MBA som börjar i mars, levereras med hjälp av Iveys casestudie. Vi använder ett handlingsorienterat, dynamiskt förhållningssätt för att simulera utmaningarna och komplexiteten i verkligheten i verkligheten.

Vårt ettåriga format erkänner att en del av den stora kostnaden för att göra din MBA är tid bort från arbetskraften. Med bara ett år av arbetskraften istället för två har vi minimerat din möjlighetskostnad samtidigt som du erbjuder ett världsklass paket med intensiv läroplan som hjälper dig att uppnå dina karriärmål och snabbt återfår arbetskraften.

Heltid Master of Business Administration

Vårt program är inte bara en uppsättning kurser, utan en handlingsinriktad inlärningsupplevelse som syftar till att påskynda din framgång i den verkliga världen. Du lär dig allt som du skulle lära av en föreläsning och mer: Du kommer att vara beslutsfattare, be om att analysera data, utveckla alternativ, skapa och försvara dina rekommendationer.

# 1 för karriärhantering

Arbeta med topprankade karriärledningsgruppen för att förbereda dig för MBA-jobb och övergång eller öka din karriär. Våra konsekvent starka arbetsplaceringar är ett bevis på talang och resurser hos vår karriärledningsteam.

Topp MBA-programmet i Kanada

Rankat # 1 i Kanada under fem år i rad av Bloomberg Businessweek * för både studenter och rekryterare tillfredsställelse, har Ivey Business School ett av de bästa MBA-program i landet, och vi är stolta över både vår elev erfarenhet och hur väl våra studenter utför på marknaden.

* Bloomberg Business Week 2018 MBA ranking.

† The Economist Full-time MBA ranking 2015-2018

Topp 20 Alumni Network Globally

Gå med i ett nätverk av 24 500 alumni i 106 länder och upptäck varför The Economist konsekvent rankar vårt alumni-nätverk topp 20 i världen. † Du kommer att skapa kontakter som kommer att främja karriärtillväxt, mentorskap och livslånga vänskap.

Fallstudie Metod

Ivey MBA-läroplanen levereras med hjälp av Iveys fallstudiemetod. Medan andra skolor kan använda fall i sin undervisningsmetodik, är Ivey det enda fallbaserade programmet i Kanada. Med användning av över 300 fall om året använder vi ett handlingsorienterat och dynamiskt tillvägagångssätt som speglar utmaningarna och komplexiteten i verkligheten i verkligheten.

Ivey fakultetens användarfall och samarbetar för att utöka ditt perspektiv på hur frågor påverkar en hel organisation, med hjälp av tvärundervisning och ett integrerat tillvägagångssätt för läroplanering.

Globala lärande möjligheter

Ivey erkänner att världsverksamheten idag är global. Av den anledningen inkluderar vi internationella affärsproblem och möjligheter att lära oss in i vår läroplan. Förutom en rad globala falldiskussioner, världsklass fakultet och en varierad klassrumsmiljö, som en Ivey MBA, får du också möjlighet att utöka ditt lärande utanför klassrummet.

International Study Trip

Dessa resor är utformade för att komplettera Ivey MBA-programmets klassrumsaktiviteter med exponering på marken för några av världens mest dynamiska och spännande ekonomiska regioner. Du kommer att ha möjlighet att delta i en internationell studieresa till Kina eller Sydamerika för valfri kredit. Under din tid i ett av dessa länder besöker du lokala företag, gör kontakter med företagsledare (inklusive framgångsrika Ivey-alumner), delta i "kulturella dunkelag" -aktiviteter och lär dig hur företag fungerar framgångsrikt i dessa ekonomiska klimat.

Utbyte utomlands Möjlighet

Studenter har möjlighet att delta i en internationell utbyte som kommer att äga rum under sista termin (januari till april). Detta är ett spännande tillfälle att fördjupa dig fullt ut i en annan kultur och att utöka ditt globala nätverk.

Utbytesskolor

 • Universidad Adolfo Ibáñez, Santiago, Chile
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, São Paulo, Brasilien
 • ESADE Business School, Barcelona, Spanien
 • Erasmus University, Rotterdam School of Management, Nederländerna
 • NHH Business School, Norska Ekonomiska Högskolan, Bergen, Norge
 • Fudan School of Management, Fudan University, Shanghai, Kina
 • HKUST Business School, Hong Kong
 • NUS Business School, National University of Singapore, Singapore
 • Indian School of Business (ISB), Hyderabad, Indien
 • Graduate School of Business, University of Cape Town, Kapstaden, Sydafrika
 • University of Otago, Dunedin, Nya Zeeland
 • SDA Bocconi, Milano, Italien
 • University of St. Gallen (HSG), Schweiz
 • University of Warwick, Storbritannien

Global fakultet

Iveys heltidsfakultetsmedlemmar har ett verkligt globalt räckvidd, med halvparten av det internationella medborgarskapet och representerar 21 olika länder. Varje dag får Ivey-fakulteten sin globala erfarenhet och perspektiv i klassrummet.

Våra fakultetsmedlemmar är experter på sina områden med imponerande forskning och akademisk bakgrund. Deras verkliga erfarenheter och kunskaper i verkligheten demonstreras inte bara i klassrummet utan av de cirka 150 affärssaker som de skriver varje år och den praktiska forskningen de gör med organisationer. Denna kompetens är avgörande för vårt åtagande att ha den bästa fakulteten att utbilda våra framtida ledare.

Våra fakultetsmedlemmar kommer att lära känna dig som individ, och de är mycket engagerade i din framgång. De älskar att lära sig, och det visar.

Hur man väljer ett MBA-program

Inte alla MBA-program skapas lika, och du är skyldig dig själv att fatta ett välgrundat beslut.

Med så många alternativ att välja mellan, måste du överväga vilken programlängd, plats, inlärningsstil, klassstorlek, valfria erbjudanden och karriärstöd som passar bäst i dina behov och mål. Bestäm vilket kriterium som är viktigast för dig.

Skapa en kort lista över program

Med din lista över must-haves i hand, börja din forskning kring specifika program. Få mer detaljerad information från skolans webbplatser och få insider perspektiv genom att läsa studentbloggar och sociala medier.

Nätverk

Prata med människor: vänner, familj, kollegor, alumner, personal, rekryterare. Fråga om deras erfarenheter och lärdomar. Att prata med människor kommer att ge dig första hand insikt som inte kan hittas online eller i en broschyr.

Delta i evenemang och presentera dig själv

När du har bestämt den korta listan över program du tycker bäst passar dina behov och mål, gå ut och delta på evenemang. Personalen och fakulteten som arbetar för en skola återspeglar typ av kultur och personlighet i programmet, så dessa interaktioner ger dig förståelse för huruvida det passar bra eller inte.

Var noga med att ta dig tid att presentera dig själv och dela lite om dig själv och dina mål. Detta kan hjälpa rekryterings- och antagningsteamet att ge ett ansikte till namnet om och när du ansöker. Kom ihåg att första intryck är kraftfulla, så du vill vara positiv och professionell.

MBA Jobb

Iveys karriärledningsteam ger dig de verktyg och resurser som behövs för att navigera din karriärväg långt in i framtiden. Även om det är upp till dig att landa ditt arbete efter MBA, kommer den integrerade läroplanen och kompetensen du får, att vara oöverträffad.

 • Placeringsfrekvens: 90% av de som söker, mottog ett erbjudande senast den 1 september, baserat på en 95% rapporteringsfrekvens
 • Startlön: $ 103.024 genomsnittlig lön (ingår: grundlön, signeringsbonus och annan garanterad ersättning)
 • Karriärövergång: 97% av Ivey-graderna gjorde minst en karriärövergång (förändring i industri, funktion och / eller geografi)

Vad du lär dig

En framgångsrik karriär kräver en solid grund för företagskunskaper. Det är därför som en Ivey MBA undervisar effektivt affärsgrunderna och går sedan ett steg längre än de flesta affärshögskolor för att även utveckla och stärka dina ledarskapsförmågor. I ett intensivt år, bara Ivey läser dig för de fortsatta ledarskapsutmaningarna som krävs för att trivas i dagens och morgondagens komplexa ekonomi, med en läroplan som är utformad för att förbereda dig för karriärframgång.

Pre-Ivey-klasser

Förberedande kunskapsprogram

För att du ska få ut mesta möjliga av din MBA-tid, erbjuder vi valfria kurser innan det officiella programmet börjar. Dessa förberedande kurser är ett bra sätt att uppdatera din kunskap om grundläggande affärsverksamhet, återfatta dig själv med skolrutinen och lära känna några av dina klasskamrater.

Business Essentials (mars)

Ditt otroliga år börjar på våren

För att säkerställa att du har en solid grund i kärnämnena består de första sex månaderna av Ivey MBA-programmet av kurser, inklusive Strategi, Ledarskap, Ekonomi, Redovisning, Informationssystem, Operationer, Marknadsföring, Analytics, Kommunikation och Ekonomi och hur de integrerar .

Viktiga kurser

 • Redovisning och kontroll för chefer
 • Beslutsfattande med Analytics
 • Utveckla och genomföra strategier
 • Ledande människor och organisationer
 • Hantering av verksamheten
 • Marknadsföring Produkter och tjänster
 • Utnyttjande av informationsteknik
 • Makroekonomi för företagsbeslut
 • Kommunicera effektivt
 • Hantering av finansiella resurser

Valfria, internationella upplevelser

Våra valbara kurser är utformade för att stödja dina karriärmål och tillfredsställa dina professionella och personliga intressen.

Internationella erfarenheter

 • Delta i en valfri studieresa till Kina eller Sydamerika som en del av valfri cykel. Du kan också bedriva frivilliga möjligheter att undervisa och tillhandahålla företagsrådgivning i Kina eller Östeuropa.
 • Om du vill uppleva en internationell studieutbyte, kan du dra nytta av detta i sista termin. Detta är en utmärkt möjlighet att fördjupa dig helt i en annan kultur och att utöka ditt globala nätverk.

Real-World Projekt

 • Låt din inlärning testa när du deltar i Ivey Field Project. Du kan välja att utveckla ett New Venture eller arbeta med en befintlig organisation för att utveckla strategiska lösningar.

Ledande Cross-Enterprise (mars)

Ta med allt tillsammans

Denna capstone-modul sammanför allt du har lärt dig och kopplar den till dagens verkliga ledarskapsutmaningar. Du kommer att undersöka några av de stora frågorna som:

 • Vem leder bäst och hur gör de det?
 • Hur utvecklas stora ledare?
 • Vilka är de viktigaste krafterna och trenderna som kommer att påverka affärer i det 21: a århundradet? "

Antagningskriterier

MBA antagningskrav

Vi letar efter morgondagens ledare; personer med exceptionell talang och ambition att lyckas inom områden de är passionerade för.

Dessa kandidater representerar en mångfaldig grupp av bakgrund och erfarenheter - kulturellt, professionellt och personligt. Med utgångspunkt i din prestation och framgångsrika framgångar har du starka karriärförhoppningar och letar efter en dynamisk och utmanande MBA-upplevelse.

Kritiska egenskaper i en kandidat

Ledarskap

 • Från karriärsucces och marknadsföring till frivilligt arbete och samhällsinitiativ eller andra intressen som atletik eller konst - vi letar efter kandidater som har visat stark ledarskapsorientering i tidigare erfarenheter och kan ta med det i Ivey-klassrummet.

Stark akademisk post

 • Ivey MBA-programmet och fallmetoden kräver att du är analytisk och bekvämt att lösa problem och fatta beslut med tvetydighet eller ofullständig information. Vår bedömning av detta bygger på din akademiska historia i kombination med din GMAT eller GRE poäng. Vi ser dessa inom ett holistiskt ramverk som syftar till att förstå alla aspekter av kandidatens karaktär, kvalifikationer och erfarenheter.

Kvalitetsarbetserfarenhet

 • Åtminstone två års arbetslivserfarenhet säkerställer att du och dina klasskamrater har erfarenheter att bidra till grupp- och gruppdiskussioner, tillsammans med sammanhanget och modenheten för att tillämpa detta lärande i en professionell miljö.

Stödjande dokumentation

 • Inofficiella transkript från alla post-sekundära institutioner. En kopia av officiella / certifierade utskrifter kommer att krävas om en kandidat får ett antagningsbidrag. *
 • GMAT-poäng (utse Ivey med kod CMB-MG-18) ELLER GRE-poäng (utse Ivey med kod 0292)
 • GMAT-krav undantas för sökande som har passerat alla 3 nivåer av CFA-beteckningen.
 • Resumé som visar minst två års, heltidsarbetslivserfarenhet
 • TOEFL eller IELTS poäng (om det behövs för ESL-sökande)
 • Två till tre färdiga referensformulär
 • Online ansökan inklusive slutförande av två erforderliga skriftliga uppsatsfrågor och två nödvändiga videofrågor
 • Ansökningsavgift på 150 CAD

* För University of Western Ontario Graduates (UWO), kommer Ivey's Admissions Office kontakta UWO direkt för att få utskrifter, så du behöver inte beställa dem.

Admissionskriterier för internationella sökande

Förutom att de minimala antagningskriterierna för samtliga kandidater uppfylls måste även internationella sökande visa en stark engelskkunnighet som kan göras antingen genom gymnasieutbildning på en engelsktalande institution eller betydande arbetslivserfarenhet i en engelsktalande miljö. Alternativt måste kandidaterna fullfölja ett engelska språkprestanda test. Ivey accepterar:

 • TOEFL (minsta internetbaserade poäng på 100)
 • IELTS General ELLER Academic (lägsta poäng på 7) *
 • MELAB (lägsta poäng på 85)
 • PTE (lägsta poäng på 70)
 • CAEL (minimum totalt poäng på 60 krävs utan del mindre än 60)

* Allmänt IELTS-test rekommenderas av kanadensisk invandring.

Internationella sökande som är inskrivna i Ivey kommer också att vara skyldiga att lämna in följande dokument på eller före deras ankomst:

 • En kopia av sitt ursprungliga examensbevis
 • Ett officiellt certifierat transkript från varje utländskt institut med engelska översättningar

Undervisning

Det är viktigt att överväga alla kostnader som är förknippade med MBA-investeringen när du väljer din företagsskola. Förutom undervisning är det viktigt att överväga levnadskostnaderna i den stad du väljer, samt andra akademiska utgifter du kan drabbas av under hela året. Nedan följer en beräkning av kostnader för Ivey MBA-programmet.

Undervisning

Alla belopp är i kanadensiska dollar.

 • Inhemska studenter: $ 83,250
 • Internationella studenter **: 111 750 USD
 • Västra tilläggs- och tilläggsavgifter *** (ungefärlig): $ 1,545
 • Internationella studenter - UHIP *** (Sjukförsäkring): $ 772.50
 • Casebooks and Supplies *** (ungefärligt): $ 2,678

* Med förbehåll för godkännande från universitetets senat.

** Vissa internationella studenter vid University of Western Ontario är berättigade att betala kanadensiska medborgaravgifter. Vänligen se den västra registratorns webbplats för mer information.

***Komma att ändras.

Övriga akademiska utgifter

 • Förberedande kunskapsprogram * (Valfritt)
 • Economics Primer (8 klasser): $ 678
 • Ekonomi, bokföring och kalkylblad Primer (16 klasser): $ 1,130
 • Kvantitativ analys Primer (10 klasser): $ 904
 • International Study Trip (Valfri Valfri): $ 3000 - $ 4000

* Alla kostnader kan komma att ändras. Kostnaden för det förberedande kunskapsprogrammet (PKP) är subventionerat för att säkerställa att så många inkommande studenter som möjligt kan delta. Prissättningen är per primerbasis och inkluderar HST.

Boendekostnader: Månadsskatt *

 • Hyra: (upp till $ 1200): $ 1000
 • Apartment Liability Insurance (ungefärligt utbud av $ 15- $ 20 per månad): $ 20
 • Verktyg (dvs. Personlig hydro är ungefär $ 50 och heminternet är mellan $ 50 och $ 65 beroende på bandbredd): $ 100
 • Mat: $ 500
 • Mobiltelefon (intervall: $ 40 - $ 80): $ 80
 • Buspass (måndag - fredagskortet är $ 70 och månatligen obegränsat är $ 81): $ 81
 • Diverse (dvs: äta ute, kläder, filmer, tvätt): $ 425
 • Tvättservice: $ 50

* Månadsberäkningar baserade på enstaka student som delar ett hus eller lägenhet

* Om du skickar en kanadensisk inkomstskatt, kan du hävda din MBA-utbildning. Ett T2202A-kvitto tillhandahålls genom onlinetjänst på Studentcentret, där du kan se ditt T2202A - Undervisnings- och utbildningsbelopp certifikat (er) från beskattning år 2000 och framåt.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty p ... Läs mer

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty provide the best classroom experience, equipping students, through Case-Method Learning, with the skills and capabilities they need to tackle today's leadership challenges. Beyond the classroom, Ivey students gain a global perspective on business issues, through international study trips, exchanges, and practicums. Läs mindre
london , london , Toronto , Hong Kong + 3 Mer Mindre